Γερμανία: Πυροτεχνουργοί πήγαν σε δάσος για «χειροβομβίδα», αποδείχθηκε sex toy

Γερμανία: Πυροτεχνουργοί πήγαν σε δάσος για «χειροβομβίδα», αποδείχθηκε sex toy Facebook Twitter
0

Πυροτεχνουργοί της γερμανικής αστυνομίας κλήθηκαν σε δάσος στη Βαυαρία, έπειτα από τον εντοπισμό «χειροβομβίδας». Τελικά αποδείχθηκε ότι αυτό που προκάλεσε τον συναγερμό ήταν ένα sex toy.

 

Άτομο που έκανε τζόκινγκ τη Δευτέρα σε δάσος έξω από την πόλη Πάσαου, κοντά στα σύνορα της Γερμανίας με την Αυστρία, εντόπισε μια τσάντα. Αυτή περιείχε τη «χειροβομβίδα».

 

Αφού ειδοποιήθηκε η αστυνομία, εστάλησαν στο σημείο πυροτεχνουργοί, που εξέτασαν το περιεχόμενο της τσάντας και διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για λαστιχένια «χειροβομβίδα».

 

Η ίδια τσάντα περιελάμβανε προφυλακτικά και λιπαντικό, αντικείμενα που βοήθησαν τους αστυνομικούς να μαντέψουν τη χρήση για την οποία προοριζόταν το «ύποπτο» αντικείμενο.

 

«Μια αναζήτηση στο διαδίκτυο επιβεβαίωσε αυτή την υποψία. Υπάρχουν πράγματι sex toys σε σχήμα χειροβομβίδας», δήλωσαν από την αστυνομία στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων dpa.

 

Με πληροφορίες από AP

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ταξιδιώτες ανταλλάσσουν τα σπίτια τους με αγνώστους αντί να χρησιμοποιούν Airbnb ή ξενοδοχεία

Διεθνή / Ταξιδιώτες ανταλλάσσουν τα σπίτια τους με αγνώστους αντί να χρησιμοποιούν Airbnb ή ξενοδοχεία

Πλατφόρμες, όπως το HomeExchange και το Kindred, επιτρέπουν στους χρήστες να ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο με λιγότερα χρήματα - «Τα μέλη ανταλλάσσουν νύχτες και όχι δολάρια»
LIFO NEWSROOM
Στα άδυτα του Βατικανού: Πώς ο πάπας Φραγκίσκος βλέπει το τέλος να πλησιάζει και προετοιμάζει την διαδοχή του

Διεθνή / Στα άδυτα του Βατικανού: Ο πάπας Φραγκίσκος βλέπει το τέλος να πλησιάζει και προετοιμάζει την διαδοχή του

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα του Politico για τη μάχη της διαδοχής του Πάπα Φραγκίσκου, η οποία θα είναι ιδιαίτερα πολιτικοποιημένη, ιδίως έπειτα από την πρόσφατη σύγκρουση του ποντίφικα με τον καθολικό αντιπρόεδρο των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Ερντογάν -Ζελένσκι: «Οι διαπραγματεύσεις δεν πρέπει να γίνονται πίσω από την πλάτη της Ουκρανίας»

Διεθνή / Συνάντηση Ερντογάν -Ζελένσκι: «Οι διαπραγματεύσεις δεν πρέπει να γίνονται πίσω από την πλάτη της Ουκρανίας»

Ο Τούρκος πρόεδρος από την πλευρά του δήλωσε ότι η εδαφική ακεραιότητα και η κυριαρχία της Ουκρανίας είναι αδιαμφισβήτητη στα μάτια της Άγκυρας
LIFO NEWSROOM