Η Χίλαρι Σουάνκ είναι έγκυος και περιμένει δίδυμα: «Απόλυτο θαύμα»

Hilary Swank Is Pregnant, Expecting Twins with Husband Philip Schneider: 'A Total Miracle' Facebook Twitter
Hilary Swank και Philip Schneider σε απονομή βραβείων στο Χόλιγουντ, τον Νοέμβριο του 2018. Φωτ: EPA/MIKE NELSON
0

Η Χίλαρι Σουάνκ ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος και πως με τον σύζυγό της, Φίλιπ Σνάιντερ περιμένουν δίδυμα. 

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, 48 ετών, ανακοίνωσε την Τετάρτη στο Good Morning America ότι η ίδια και ο σύζυγός της Philip Schneider περιμένουν δίδυμα.

«Είναι κάτι που ήθελα εδώ και πολύ καιρό και το επόμενο που θα κάνω είναι να γίνω μαμά», δήλωσε στο Good Morning America. «Και όχι μόνο ενός, αλλά δύο. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Είναι τόσο ωραίο που μπορώ να μιλάω γι' αυτό και να το μοιράζομαι».

Η 48χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή Live with Kelly and Ryan λίγο μετά τη συνέντευξή της στο GMA, λέγοντας για την εγκυμοσύνη της: «Αισθάνομαι υπέροχα αυτή τη στιγμή, ακόμα και με την ώρα - ξέρετε, είμαι σε ώρα Ειρηνικού, οπότε είμαι λίγο ζαλισμένη με αυτό. Αλλά αισθάνομαι καλά αυτή τη στιγμή».

Πρόσθεσε ότι το συνεργείο της Alaska Daily δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος μέχρι την ανακοίνωσή της την Τετάρτη, καθώς βρίσκεται πλέον στο δεύτερο τρίμηνο.

«Αλλά τα ρούχα μου άρχισαν να μην μου κάνουν και έτσι αναγκάστηκα, τις προάλλες ... να κόψω το τζιν μου. Και μετά έβαλα ένα σακάκι που δεν είχε καμία σχέση», εξήγησε. «Και μου λένε: "Αυτό είναι εντελώς άσχετο". Του λέω, "Α, νομίζω ότι ταιριάζει". "Δεν ταιριάζει". "Όχι, ταιριάζει. Θα το κάνω να ταιριάξει". Οπότε μου λένε: "Εφόσον είσαι εκτελεστική παραγωγός, μπορείς να το κάνεις, αλλά είναι περίεργο"».

Η Χίλαρι Σουάνκ συνέχισε αποκαλύπτοντας ότι τα δίδυμα υπάρχουν τόσο στην οικογένειά της όσο και στην οικογένεια του Σνάιντερ και ότι είναι «τόσο ενθουσιασμένη» για την επόμενη φάση.

«Είναι τέτοια ευλογία. Απόλυτο θαύμα. Είναι απίστευτο», σημείωσε.

Με τον Φίλιπ Σνάιντερ, που είναι επιχειρηματίας, παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2018, σχεδόν δύο χρόνια αφότου οι δυο τους εθεάθησαν για πρώτη φορά μαζί τον Νοέμβριο του 2016.

«Ήταν απλά απερίγραπτος», είχε δηλώσει στο παρελθόν στη Vogue για τον γάμο τους. «Ένιωθα τόση ευγνωμοσύνη που παντρεύτηκα τον άντρα των ονείρων μου και που είδα όλους τους ανθρώπους που αγαπάμε μαζί στη μέση ενός τέτοιου σκηνικού. Ήταν πραγματικά ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα».

Μίλησε επίσης για τη σχέση της με τον Σνάιντερ και τον ρομαντικό τρόπο με τον οποίο της έκανε πρόταση γάμου στο Κολοράντο.

«Πέσαμε πάνω σε ένα πανέμορφο καταφύγιο βαθιά μέσα στα βουνά», είπε. «Είχε έναν εκπληκτικό καταρράκτη κι ένα βράδυ γονάτισε μπροστά και έκανε πρόταση γάμου, φροντίζοντας να είναι κοντά τα σκυλιά μου για να γίνουν μάρτυρες!».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δασμοί Τραμπ: Η Apple μεταφέρει την συναρμολόγηση των iPhone στην Ινδία από την Κίνα

Διεθνή / Δασμοί Τραμπ: Η Apple μεταφέρει την συναρμολόγηση των iPhone στην Ινδία από την Κίνα

Σύμφωνα με πληροφορίες των Financial Times η κίνηση αυτή αποτελεί συνέχεια της στρατηγικής της Apple να διαφοροποιήσει την εφοδιαστική της αλυσίδα, αλλά πλέον γίνεται πιο γρήγορα και πιο εκτεταμένα
LIFO NEWSROOM
Προειδοποίηση Πακιστάν για «ολοκληρωτικό πόλεμο» με την Ινδία λόγω Κασμίρ

Διεθνή / Προειδοποίηση Πακιστάν για «ολοκληρωτικό πόλεμο» με την Ινδία λόγω Κασμίρ

Κλιμακώνονται οι εντάσεις μετά την επίθεση με 26 νεκρούς τουρίστες - Ο υπουργός Άμυνας του Πακιστάν αρνείται κάθε εμπλοκή στη σφαγή – Προειδοποιεί για κίνδυνο πυρηνικής σύρραξης
LIFO NEWSROOM
Μπάρον Τραμπ: Πώς επικοινωνεί με τους συμφοιτητές του στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης

Διεθνή / Μπάρον Τραμπ: Πώς επικοινωνεί με τους συμφοιτητές του στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης

Ο 19χρονος γιος του προέδρου των ΗΠΑ δεν μπορεί να δώσει τον αριθμό του κινητού του, ενώ είναι συνεχώς περικυκλωμένος από πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας, γεγονός που δυσκολεύει την κοινωνικοποίησή του
LIFO NEWSROOM