Η βασίλισσα Ελισάβετ ακυρώνει τις virtual συναντήσεις της -Επιμένουν τα ήπια συμπτώματα

Η βασίλισσα Ελισάβετ με καναρινί ταγιέρ Facebook Twitter
Φωτ: EPA
0

Η βασίλισσα Ελισάβετ ακύρωσε τις προγραμματισμένες virtual συναντήσεις, καθώς υποφέρει από ήπια συμπτώματα του κορωνοϊού, δήλωσε το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Το παλάτι επιβεβαίωσε ότι η βασίλισσα Ελισάβετ βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό το Σάββατο και σχεδιάζει να εκτελεί τα υπόλοιπα καθήκοντά της, όπως όπως η διεκπεραίωση επίσημων εγγράφων, στο κάστρο του Γουίνσδορ. Ωστόσο, όπως φαίνεται, έχει ακόμη ήπια συμπτώματα τα οποία και την κρατούν μακριά από τις υποχρεώσεις της. 

«Καθώς η Αυτού Μεγαλειότητα εξακολουθεί να βιώνει ήπια συμπτώματα σαν κρυολόγημα, αποφάσισε να αναλάβει τις προγραμματισμένες υποχρεώσεις της σήμερα, αλλά θα συνεχίσει με άλλα καθήκοντα».

Η 95χρονη πιστεύεται ότι είναι τριπλά εμβολιασμένη.

Η διάγνωση της βασίλισσας Ελισάβετ με covid ήρθε λίγες ημέρες αφότου, ο γιος της, πρίγκιπας Κάρολος, ήταν θετικός στον ιό. Δημοσιεύματα, τότε, ανέφεραν ότι δύο ημέρες πριν το θετικό τεστ, ο Κάρολος είχε συναντηθεί με την μητέρα του.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η στρατηγική απομόνωσης της Κίνας: Το νέο εμπορικό όπλο του Τραμπ

Διεθνή / Ο Τραμπ «σφίγγει τον κλοιό» γύρω από την Κίνα – Το σχέδιο πίεσης μέσω 70 εμπορικών εταίρων

Η κυβέρνηση Τραμπ ετοιμάζει ένα παγκόσμιο εμπορικό σχέδιο για να απομονώσει την Κίνα, πιέζοντας πάνω από 70 χώρες να πάρουν θέση - Τι περιλαμβάνει το σχέδιο και πώς επηρεάζει τις παγκόσμιες ισορροπίες
LIFO NEWSROOM