Η Νάομι Κάμπελ έγινε ξανά μητέρα στα 53 της: «Ποτέ δεν είναι αργά»

Η Νάομι Κάμπελ έγινε ξανά μητέρα στα 53 της: «Ποτέ δεν είναι αργά» Facebook Twitter
0

Η Ναόμι Κάμπελ είναι πλέον μητέρα δυο παιδιών, αφού καλωσόρισε στη ζωή της ένα αγοράκι, όπως αποκάλυψε στο Instagram με μια τρυφερή φωτογραφία των τριών τους.

«Μικρή μου αγάπη, να ξέρεις ότι σε λατρεύουμε αφάνταστα και περιβάλλεσαι με αγάπη από τη στιγμή που μας τίμησες με την παρουσία σου. Ένα αληθινό δώρο από τον Θεό, ευλογημένο! Καλώς ήρθες μωρό μου», έγραψε το 53χρονο πρώην σουπερμόντελ, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία όπου κρατά το μωρό στην αγκαλιά της, ενώ η 2 ετών κόρη της κρατάει το χέρι του με το δικό της.

Ποτέ δεν είναι αργά για να γίνεις μητέρα», πρόσθεσε η Ναόμι Κάμπελ. 

Η Ναόμι Κάμπελ έχει μοιραστεί ελάχιστες φωτογραφίες της κόρης της, που είχε καλωσορίσει με μια εξίσου τρυφερή ανακοίνωση ξανά στο Instagram τον Μάιο του 2021.

«Μια όμορφη μικρή ευλογία που με επέλεξε να είμαι η μητέρα της», είχε γράψει τότε στην ανάρτησή της, στην οποία είχε μοιραστεί τα νέα για το μωρό της.

«Είναι μεγάλη τιμή να έχω αυτή την ευγενική ψυχή στη ζωή μου, δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω αυτό που μοιράζομαι τώρα μαζί σου, άγγελέ μου. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αγάπη», έγραψε στη λεζάντα.

Η Νάομι Κάμπελ έγινε ξανά μητέρα στα 53 της: «Ποτέ δεν είναι αργά» Facebook Twitter
Φωτ.: NAOMI CAMPBELL/INSTAGRAM
Η Νάομι Κάμπελ έγινε ξανά μητέρα στα 53 της: «Ποτέ δεν είναι αργά» Facebook Twitter
Φωτ.: NAOMI CAMPBELL/INSTAGRAM

Η Ναόμι Κάμπελ, η οποία ήταν 50 ετών όταν έγινε μητέρα, εμφανίστηκε πέρυσι στο εξώφυλλο του τεύχους Μαρτίου 2022 της βρετανικής Vogue μαζί με την 9 μηνών τότε κόρη της, όπου μίλησε για την επιθυμία της να αποκτήσει παιδί και ενθάρρυνε τους μεγαλύτερους ηλικιακά φίλους της μην «διστάζουν».

«Πάντα ήξερα ότι μια μέρα θα γινόμουν μητέρα, αλλά είναι η μεγαλύτερη χαρά που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Είμαι τυχερή που την έχω και το ξέρω αυτό», δήλωσε.

Όπως εξήγησε, απέκτησε μια «εντελώς ανιδιοτελή» στάση απέναντι στη μητρότητα και δεν έχει κανένα πρόβλημα με το χάσμα ηλικίας 50 ετών ανάμεσα σε εκείνη και την κόρη της, ενώ παραδέχθηκε μάλιστα ότι ενθαρρύνει τις μεγαλύτερες φίλες της να κάνουν κι εκείνες παιδιά.

«Λέω σε όλες, κάντε το! Μην διστάζετε!», είπε.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πούτιν είναι πρόθυμος να συζητήσει με τον Ζελένσκι την παύση των επιθέσεων σε μη στρατιωτικές υποδομές

Διεθνή / Ο Πούτιν είναι πρόθυμος να συζητήσει με τον Ζελένσκι την παύση των επιθέσεων σε μη στρατιωτικές υποδομές

Και οι δύο πλευρές δέχονται πιέσεις για να σημειώσουν πρόοδο προς τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία, ο οποίος βρίσκεται πλέον στον τέταρτο χρόνο του
LIFO NEWSROOM
Μάχη εξουσίας στο Βατικανό: Πόσο πιθανή είναι η ανάδειξη ενός «αντι-Φραγκίσκου» πάπα

Διεθνή / Μάχη εξουσίας στο Βατικανό: Πόσο πιθανή είναι η ανάδειξη ενός «αντι-Φραγκίσκου» πάπα

Από τους 135 καρδιναλίους που μπορούσαν να λάβουν μέρος στην επιλογή του διαδόχου, ο πάπας Φραγκίσκος είχε διορίσει περίπου 110, συμπεριλαμβανομένων και κάποιων συντηρητικών
LIFO NEWSROOM
Νέα Ζηλανδία: Νομοσχέδιο για τον βιολογικό ορισμό του φύλου – Δεν επιτρέπει αναγνώριση τρανς ανδρών και γυναικών

Διεθνή / Νέα Ζηλανδία: Κατατέθηκε νομοσχέδιο για τον βιολογικό ορισμό του φύλου

Αποκλείει την αναγνώριση τρανς ανδρών και γυναικών - Κατατέθηκε από το μικρότερο εκ των τριών κομμάτων του κυβερνητικού συνασπισμού και δεν είναι βέβαιο αν θα καταφέρει να συγκεντρώσει την απαραίτητη υποστήριξη για την ψήφισή του
LIFO NEWSROOM
Πάπας Φραγκίσκος: Ανώνυμος «ευεργέτης» θα πληρώσει για την κηδεία του

Διεθνή / Πάπας Φραγκίσκος: Ανώνυμος «ευεργέτης» θα πληρώσει για την κηδεία του

Φωτογραφίες της τελετής επιβεβαίωσης του θανάτου του δόθηκαν στη δημοσιότητα - Σύμφωνα με τη διαθήκη του, ο πάπας Φραγκίσκος επιθυμούσε να ταφεί «χωρίς ιδιαίτερο στολισμό» αλλά με την επιγραφή «Franciscus»
LIFO NEWSROOM