Ινδή έκοψε τα γεννητικά όργανα του βιαστή της με δρεπάνι και τα πήγε στην Αστυνομία

Ινδή έκοψε τα γεννητικά όργανα του βιαστή της με δρεπάνι και τα πήγε στην Αστυνομία Facebook Twitter
2

Μια 32χρονη γυναίκα από την Ινδία έκοψε το πέος του κουνιάδου της και το πήγε στην Αστυνομία, υποστηρίζοντας πως της επιτέθηκε σεξουαλικά.

Μαζί με τα τρία της παιδιά, η γυναίκα πήγε σε ένα αστυνομικό τμήμα στην περιοχή Sidhi, της κεντρικής Ινδίας, όπου και δήλωσε στους αστυνομικούς πως ο κουνιάδος της την βίασε, μετέδωσαν οι Times of India.

Η Αστυνομία προσπάθησε να στείλει ιατρική βοήθεια στον άντρα, αλλά είχε αυτοκτονήσει. Βρέθηκε κρεμασμένος από ένα δέντρο κοντά στο σπίτι τους, καθώς η 32χρονη Ινδή ζούσε με τον κουνιάδο της επειδή ο σύζυγός της εργαζόταν περισσότερα από 700 μίλια μακριά, στο Nashik. 

 

Η 32χρονη αποκάλυψε πως χρησιμοποίησε ένα δρεπάνι για κόψει το πέος του κουνιάδου της, καθώς αυτός ήταν ο μόνος τρόπος να τον σταματήσει. Όπως διευκρίνισε, προσποιήθηκε στην αρχή πως συναινεί προκειμένου να μπορέσει να του κόψει τα γεννητικά όργανα στη συνέχεια. 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Αστυνομίας του Sidhi, Abid Khan, η γυναίκα κατηγορείται τώρα για απόπειρα δολοφονίας. "Πρόκειται για σπάνια υπόθεση βιασμού και πρέπει να διερευνηθεί για να βγουν οι σωστές κατηγορίες" διευκρίνισε.

Σύμφωνα με το National Crime Records Bureau, τα στοιχεία του 2014 για τους βιασμούς στη χώρα δείχνουν πως ο αριθμός τους αυξήθηκε κατά 9% φτάνοντας τις 33.707. 

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάρον Τραμπ: Πώς επικοινωνεί με τους συμφοιτητές του στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης

Διεθνή / Μπάρον Τραμπ: Πώς επικοινωνεί με τους συμφοιτητές του στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης

Ο 19χρονος γιος του προέδρου των ΗΠΑ δεν μπορεί να δώσει τον αριθμό του κινητού του, ενώ είναι συνεχώς περικυκλωμένος από πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας, γεγονός που δυσκολεύει την κοινωνικοποίησή του
LIFO NEWSROOM
«Μη δέχεσαι ποτέ το “όχι” ως απάντηση»: Αποτροπιασμός για το video game που βάζει τον παίκτη στη θέση του βιαστή

Διεθνή / «Μη δέχεσαι ποτέ το “όχι” ως απάντηση»: Αποτροπιασμός για το video game που βάζει τον παίκτη στη θέση του βιαστή

Το «No Mercy» δίνει στους παίκτες τον έλεγχο ενός χαρακτήρα που βιάζει, βασανίζει και σκοτώνει γυναίκες, ανάμεσά τους και συγγενικά πρόσωπα, παρουσιάζοντας τις ενέργειες αυτές ως «τιμωρία»
LIFO NEWSROOM