Η Κέιτ Μίντλετον βρίσκεται ήδη μία εβδομάδα στο νοσοκομείο και ενώ το όργιο φημών και εικασιών για τους πραγματικούς λόγους υγείας που απαίτησαν ένα βαρύτατο χειρουργείο συνεχίζεται, το Παλάτι φαίνεται να επανεξετάζει την τακτική που θα ακολουθήσει αναφορικά με το εξιτήριο της πριγκίπισσας της Ουαλίας από την κλινή.
Η Κέιτ Μίντλετον εισήχθη στην London Clinic την περασμένη Τρίτη ενόψει προγραμματισμένης εγχείρησης στην κοιλιακή χώρα και αναμένεται να παραμείνει εκεί συνολικά για 10 έως 14 ημέρες, καθώς πλέον αναρρώνει από την επιτυχημένη επέμβαση.
Η 42χρονη πριγκίπισσα λέγεται ότι «τα πάει καλά», αλλά δεν πρόκειται να επιστρέψει στα επίσημα καθήκοντά της πριν από το Πάσχα, ωστόσο τώρα το Παλάτι φαίνεται να εξετάσεις μια σειρά από ερωτήματα που αφορούν το πότε και το πώς θα εξέλθει από το νοσοκομείο, χωρίς να χρειαστεί να αντιμετωπίσει ούτε κατ' ελάχιστον την "επίθεση" των media, τα οποία θα θέλουν έστω μία απόδειξη ότι όλα είναι καλά.
Σύμφωνα με πληροφορίες που διακινούνται στα βρετανικά media το τελευταίο 48ωρο έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων το θέμα της ημερομηνίας κατά την οποία η Μίντλετον θα πάρει εξιτήριο. Πρακτικά δεν αλλάζει κάτι καθώς έτσι και αλλιώς είχε γίνει λόγος για μετεγχειρητική νοσηλεία 10-14 ημερών. Ωστόσο, για λόγους "ψυχολογίας" της κοινής γνώμης δεν αποκλείεται αυτό το εξιτήριο να δοθεί στις 10 ημέρες νοσηλείας, προκειμένου να μπει ένα φρένο στο όργιο φημών.
Βέβαια, αυτό θα "φέρει" τους φωτορεπόρτερ κοντά στην ταλαιπωρημένη πριγκίπισσα της Ουαλίας κάτι που έχει διευκρινιστεί ότι κανείς από το Παλάτι, πόσω μάλλον η ίδια, δεν επιθυμεί. Και ενώ δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαιωση αυτών των σεναρίων, ωστόσο πηγές αναφέρουν ότι στην περίπτωση που το εξιτήριο δοθεί αθόρυβα, θα οργανωθεί επιχείρηση εξόδου κάτω από τη μύτη των media, ώστε η Μίντλετον να επιστρέψει στη βάση της με ασφάλεια και ησυχία.
Τι λέει ασθενής για την κλινική που νοσηλεύεται η Κέιτ Μίντλετον
Στην παρούσα φάση και όσο διαρκεί η νοσηλεία της, η Κέιτ Μίντλετον βρίσκεται σε καλά χέρια στην London Clinic, σύμφωνα και με τα όσα αποκάλυψε πρώην ασθενής που υποβλήθηκε σε εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα στο ιδιωτικό νοσοκομείο πέρυσι.
«Είχα μια πολύ καλή εμπειρία. Νομίζω ότι η εμπειρία κερδίζεται πάντα από το πόσο καλά πάει η επέμβαση και οι καλύτεροι χειρουργοί συνδέονται με την The London Clinic, οι οποίοι είναι κορυφαίοι στον τομέα τους τόσο στην έρευνα όσο και στη χειρουργική.Είχα έναν σούπερ χειρουργό, όλα ήταν πολύ αποτελεσματικά- ήμουν στο χειρουργικό τραπέζι δύο ώρες αφότου μπήκα», ανέφερε μεταξύ άλλων στο People.
«Οι νοσηλευτές είναι απλά απίστευτοι, απίστευτα προσεκτικοί στις ανάγκες του ασθενούς. Το νοσοκομείο είναι πολύ καλά στελεχωμένο και όλοι τους φαίνονταν πολύ ενημερωμένοι για τις διαδικασίες, πολύ ευαίσθητοι και στοργικοί.Οι φυσιοθεραπευτές είναι καταπληκτικοί και σε βοηθούν να αναρρώσεις και να σταθείς ξανά στα πόδια σου», σημείωσε. «Μετά από μια εγχείρηση στην κοιλιά, χρειάζεστε πολλή υπομονή και είναι λίγο τρομακτικό στην αρχή».
«Οι γιατροί έρχονται και φεύγουν, αλλά οι νοσηλευτές είναι η ραχοκοκαλιά αυτού του νοσοκομείου.Είναι απίστευτοι, δεν μου φτάνουν τα καλά λόγια που έχω να πω γι' αυτούς», τόνισε. «Ίδρωνα στη μέση της νύχτας και ξυπνούσα εντελώς μούσκεμα και έρχονταν εκείνοι και τα άλλαζαν όλα μέσα σε λίγα λεπτά.Είναι τόσο τρυφεροί και σε έκαναν να νιώθεις ότι τίποτα δεν ήταν πολύ δύσκολο», συμπλήρωσε.
«Ακόμα και αρκετές εβδομάδες μετά την επέμβαση, ένιωθα εξαντλημένος μετά την παραμικρή αγγαρεία ή κάποια βόλτα στους διαδρόμους. Η ανάρρωση μπορεί να αργήσει αρκετά. Είμαι αρκετά γυμνασμένος και δραστήριος, και μου πήρε μερικούς μήνες για να επανέλθω ακόμη και σε ένα ήπιο κολύμπι ή έναν κανονικό περίπατο», πρόσθεσε. «Έκανα τη χειρουργική επέμβαση τον περασμένο Ιούνιο, και τώρα είμαι πάλι υγιής, αλλά μου πήρε λίγο χρόνο. Ήταν μια αρκετά απαιτητική επέμβαση».
Η London Clinic είναι η μεγαλύτερη ανεξάρτητη ιδιωτική κλινική στο Ηνωμένο Βασίλειο και μπορεί να θεραπεύσει περίπου 155 διαφορετικές παθήσεις. Απασχολεί μια εκτεταμένη ομάδα φροντίδας με πάνω από 1.000 νοσηλευτές, κλινικό και υποστηρικτικό προσωπικό, κάτι που σύμφωνα με τον πρώην ασθενή κάνει όλη τη διαφορά.
Με πληροφορίες από Independent, People