Κίνα: Βασάνιζαν και έσφαζαν τίγρεις για την διασκέδαση πλουσίων επιχειρηματιών

Κίνα: Βασάνιζαν και έσφαζαν τίγρεις για την διασκέδαση πλουσίων επιχειρηματιών Facebook Twitter
2
Κίνα: Βασάνιζαν και έσφαζαν τίγρεις για την διασκέδαση πλουσίων επιχειρηματιών Facebook Twitter

Μετά από μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας στη δικαιοσύνη και αντιμέτωποι με βαρύτατες ποινές θα βρεθούν 15 άντρες από την επαρχία Γκουαντόνγκ. Οι άντρες είχαν από το 2006 βασανίσει και σφαγιάσει τουλάχιστον δέκα τίγρεις κατόπιν παραγγελίας πλουσίων επιχειρηματιών και αξιωματούχων. Το μακάβριο τελετουργικό περιελάμβανε βασανισμούς παρουσία των πελατών με τις αναφορές και ένα ανεπίσημο βίντεο που κυκλοφορεί να δείχνει τα ζώα να δέχονται ηλεκτροπληξία με ραβδιά. Τα ζώα μετά σφαγιάζονταν και το κρέας, τα κόκαλα και τα γεννητικά τους όργανα πωλούνταν σε εξαιρετικά υψηλές τιμές μέσω ενός παράνομου κυκλώματος. 

Κίνα: Βασάνιζαν και έσφαζαν τίγρεις για την διασκέδαση πλουσίων επιχειρηματιών Facebook Twitter

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης ένας ύποπτος άντρας σκοτώθηκε όταν προσπαθώντας να διαφύγει της σύλληψης, πήδηξε από μεγάλο ύψος και υπέκυψε στα τραύματά του. Η δράση της συμμορίας φαίνεται να είχε αρχίσει από το 2006 ενώ η αστυνομία αναζητά και τα υπόλοιπα μέλη του κυκλώματος που παγίδευαν τα ζώα και διακινούσαν τα οστά και το κρέας τους στην μαύρη αγορά. Οι τίγρεις στην Κίνα είναι αυστηρά προστατευμένο είδος και η τοπική εφημερίδα Nanfang Daily ισχυρίζεται πως οι κατηγορούμενοι ενδέχεται να τιμωρηθούν με θανατική ποινή.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πού είναι το Λεσότο, η χώρα που ο Τραμπ είπε ότι «κάνεις δεν έχει ακούσει ποτέ»

Διεθνή / Πού είναι το Λεσότο, η χώρα που ο Τραμπ είπε ότι «κάνεις δεν έχει ακούσει ποτέ»

Ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας δήλωσε προσβεβλημένος μετά τη δήλωση του Αμερικανού προέδρου για περικοπές των «8 εκατ. δολαρίων για τη στήριξη της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+ στο Λεσότο που κανείς δεν έχει ακουστά»
LIFO NEWSROOM
Εάν έχει κλαπεί ο χρυσός των ΗΠΑ από το Φορτ Νοξ, ρωτούν Τραμπ και Μασκ

Διεθνή / Εάν έχει κλαπεί ο χρυσός των ΗΠΑ από το Φορτ Νοξ, ρωτούν Τραμπ και Μασκ

Πρέπει να πάμε εκεί και να διαπιστώσουμε εάν είναι εκεί όντως ο χρυσός, επιμένει ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο - «Ίσως ο Μάσκ θέλει να δει πώς μοιάζει ο πλούτος του στην πραγματικότητα»
LIFO NEWSROOM
Φράχτη μήκους 8,5 χλμ. κατασκευάζει στον Έβρο και η Τουρκία

Διεθνή / Φράχτη μήκους 8,5 χλμ. κατασκευάζει στον Έβρο και η Τουρκία

Ο νομάρχης της Αδριανούπολης, Γιουνούς Σεζέρ, ανακοίνωσε ότι έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία των διαγωνισμών και τα έργα προχωρούν με την υποστήριξη του υπουργείου Εσωτερικών και του υπουργείου Άμυνας
LIFO NEWSROOM