Η επίδειξη πλούτου του Νταβός

Η επίδειξη πλούτου του Νταβός Facebook Twitter
0

Θα είναι όλοι εκεί.Από τους μεγαλοεπενδυτές και τους κερδοσκόπους μέχρι τους μουσικούς όπως ο Μπόνο και τους ηγέτες,όπως ο Μεντβιέντεφ(εκεί θα είναι και ο Γ.Παπανδρέου).Για να συζητήσουν για την παγκοσμιοποίηση και την κρίση,για να κάνουν τα κατάλληλα  p.r,για να κλείσουν συμφωνίες και να καθορίσουν την τύχη του πλανήτη.Οι τιμές είναι προσαρμοσμένες στα μέτρα τους.Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Dealbook, ένας μεγάλος επενδυτής νοικιάζει φέτος ένα σαλέ πέντε υπνοδωματίων ακριβώς έξω από το Νταβός για τον ίδιο και τα στελέχη του, με κόστος 140.000 δολαρίων ανά εβδομάδα.Με 10 χιλιάδες δολάρια την εβδομάδα, νοικιάζεις   Mercedes S Class με τον οδηγό της.Για τους επιχειρηματίες και μάνατζερς που θα πετάξουν από τη Νέα Υόρκη στη Ζυρίχη, το εισιτήριο της πρώτης θέσης κοστίζει 11.000 δολάρια, ενώ εάν προτιμήσουν να μισθώσουν ένα ιδιωτικό τζετ μέσω της εταιρείας του Warren Buffett NetJets, αυτό θα τους κοστίσει 70.000 δολάρια μετ'επιστροφής. Το ελικόπτερο που θα τους μεταφέρει από τη Ζυρίχη στο Νταβός κοστίζει 3.400 δολάρια, αν και για εκείνους που δεν θέλουν να επιβαρύνουν το περιβάλλον, το WEF προσφέρει δωρεάν μετακίνηση με λεωφορείο.Ανάμεσα στα σημαντικά έξοδα του διημέρου είναι τα δείπνα και τα κοκτέιλ που διοργανώνουν οι εταιρείες για τους πελάτες τους -και κυρίως εκείνους που ελπίζουν να κάνουν πελάτες τους. Το ξενοδοχείο Posthotel χρεώνει τουλάχιστον 210 δολάρια το άτομο. Ένα κοκτέιλ πάρτυ 60-80 ατόμων διάρκειας μόλις μίας ώρας κοστίζει 8.000 δολάρια, ενώ για τις δύο ώρες, το κόστος ανεβαίνει στα 16.000 δολάρια.Τα πιο μεγάλα πάρτυ μπορεί να κοστίσουν ακόμα και πάνω από 250.000 δολάρια. Η Google, για παράδειγμα, συνηθίζει να φέρνει συγκροτήματα και μπάρμαν από το εξωτερικό, ενώ μία χρονιά είχε στήσει ένα μπαρ οξυγόνου.

Πηγή:www.imerisia.gr

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η συνάντηση Τραμπ – Ζελένσκι: Μια απρόσμενη αχτίδα ελπίδας για την Ουκρανία

Διεθνή / Η συνάντηση Τραμπ – Ζελένσκι: Μια απρόσμενη αχτίδα ελπίδας για την Ουκρανία

Μια σύντομη αλλά καθοριστική συνάντηση στη Ρώμη φέρνει νέα δυναμική στην ουκρανική διπλωματία - Ο Τραμπ αμφισβητεί τις προθέσεις του Πούτιν και δίνει στους Ουκρανούς λόγο να ελπίζουν
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Τραμπ - Ζελένσκι στο Βατικανό: Πώς άλλαξε την στάση των ΗΠΑ για την Ουκρανία

Διεθνή / Συνάντηση Τραμπ - Ζελένσκι στο Βατικανό: Πώς άλλαξε την στάση των ΗΠΑ για την Ουκρανία

Ο Ζελένσκι χαρακτήρισε τη συνάντηση «δυνητικά ιστορική», αν οδηγήσει στην πολυπόθητη ειρήνη, ενώ εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου την περιέγραψε ως «πολύ εποικοδομητική»
LIFO NEWSROOM
Τουρκία: Για διαφθορά ή για το Kanal Istanbul οι δεκάδες συλλήψεις με διαταγή Ερντογάν;

Διεθνή / Τουρκία: Για το Kanal Istanbul και όχι για διαφθορά οι δεκάδες συλλήψεις με διαταγή Ερντογάν

Η εισαγγελία της Κωνσταντινούπολης εξέδωσε εντάλματα σύλληψης για 53 άτομα, εκ των οποίων συνελήφθησαν τα 47, στο πλαίσιο έρευνας που αφορά τον δήμαρχο Κωνσταντινούπολης
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ