Λήξη συναγερμού στο Παρίσι- "Καυγάς που πήγε στραβά" πίσω από τους πυροβολισμούς

Λήξη συναγερμού στο Παρίσι- "Καυγάς που πήγε στραβά" πίσω από τους πυροβολισμούς Facebook Twitter
0

Ένας άνδρας πυροβολήθηκε στο στομάχι μετά από καυγά που ξέσπασε στην περιοχή της Βαστίλης στο Παρίσι, λίγα μέτρα μακριά από το Bataclan όπου τρομοκράτες σκότωσαν πέρυσι 90 ανθρώπους με αποτέλεσμα έκτοτε η Γαλλία να βρίσκεται ακόμη σε υψηλό επίπεδο συναγερμού.


Όπως μετέδωσαν νωρίτερα ξένα μέσα ενημέρωσης, οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν κοντά στο εστιατόριο Chez Papa γύρω στις 6.15 το απόγευμα της Πέμπτης. Σύμφωνα με την Telegraph, που επικαλείται αστυνομική πηγή, το θύμα τραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα.


Εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε στην Mirror πως τα τραύματα "δεν είναι απειλητικά για τη ζωή του", αν και άλλα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για πολύ σοβαρή κατάσταση. 


Η αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας, λέγοντας πως οι πυροβολισμοί πιθανότατα οφείλονται σε "προσωπική διαμάχη", χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες. "Ένας άνθρωπος συνελήφθη, ενώ αγνοείται ο δεύτερος εμπλεκόμενος. Το θύμα δέχθηκε δύο πυροβολισμούς" φέρεται να είπε σύμφωνα με την Telegraph εκπρόσωπος της Αστυνομίας, που αναζητά τον δεύτερο δράστη.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου είπε πως το θύμα, περίπου στην ηλικία των 30 ετών, βρέθηκε ανάμεσα στα πυρά που αντάλλαξαν οι δυο άνδρες με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί αν έχει σχέση μαζί τους ή όχι. 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάρον Τραμπ: Πώς επικοινωνεί με τους συμφοιτητές του στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης

Διεθνή / Μπάρον Τραμπ: Πώς επικοινωνεί με τους συμφοιτητές του στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης

Ο 19χρονος γιος του προέδρου των ΗΠΑ δεν μπορεί να δώσει τον αριθμό του κινητού του, ενώ είναι συνεχώς περικυκλωμένος από πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας, γεγονός που δυσκολεύει την κοινωνικοποίησή του
LIFO NEWSROOM
«Μη δέχεσαι ποτέ το “όχι” ως απάντηση»: Αποτροπιασμός για το video game που βάζει τον παίκτη στη θέση του βιαστή

Διεθνή / «Μη δέχεσαι ποτέ το “όχι” ως απάντηση»: Αποτροπιασμός για το video game που βάζει τον παίκτη στη θέση του βιαστή

Το «No Mercy» δίνει στους παίκτες τον έλεγχο ενός χαρακτήρα που βιάζει, βασανίζει και σκοτώνει γυναίκες, ανάμεσά τους και συγγενικά πρόσωπα, παρουσιάζοντας τις ενέργειες αυτές ως «τιμωρία»
LIFO NEWSROOM