Μία αεροσυνοδός αποκαλύπτει τις 3 πιο αηδιαστικές συνήθειες των επιβατών

Μία αεροσυνοδός αποκαλύπτει τις 3 πιο αηδιαστικές συνήθεις των επιβατών Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Μια αεροσυνοδός αποκάλυψε τις πιο αηδιαστικές συνήθεια των επιβατών στα αεροπλάνα.

Πρώτα, η αεροσυνοδός Natalie Magee ξεκινάει με την πιο αηδιαστική συνήθεια από όλες που έχει να κάνει με την τουαλέτα: όταν οι επιβάτες δεν πλένουν τα χέρια τους. Κάτι που μάλλον είναι συνήθεια που έχουν και στο σπίτι, όπως λέει.

«Υπάρχουν τόσα πολλά αηδιαστικά πράγματα από την τουαλέτα, όπως όταν οι άνθρωποι δεν κλείνουν την πόρτα του μπάνιου ή αφήνουν ένα χάος τελειώνοντας στο μπάνιο. Επίσης όταν μπορείς να ακούς το καζανάκι αλλά στη συνέχεια δεν ακούς το νερό στο νιπτήρα, τότε ξέρουμε ότι δεν έπλυναν τα χέρια τους».

Σύμφωνα με τη Natalie, οι αεροσυνοδοί γνωρίζουν πότε οι επιβάτες δεν έχουν δείξει τη δέουσα επιμέλεια στην τουαλέτα. Ωστόσο, δεν είναι μόνο η υγιεινή των χεριών που ενοχλεί την Natalie και τις συναδέλφους της στο αεροπλάνο.

Όπως αποκάλυψε μία ακόμα αηδιαστική συνήθεια είναι όταν οι επιβάτες σηκώνονται να πάνε στην τουαλέτα αλλά έχουν βγάλει τα παπούτσια τους. «Σας παρακαλώ, μην βγάζει κανείς τα παπούτσια του ποτέ! Είναι αηδιαστικό».

«Θα μας άρεσε αν οι άνθρωποι αντιμετώπιζαν τον χώρο στο αεροπλάνο σαν το σπίτι τους και ήταν σωστοί και έδειχναν σεβασμό» λέει η ίδια.

Παλαιότερα η ίδια είχε επισημάνει ότι μία ακόμα αηδιαστική συνήθεια είναι όταν οι επιβάτες ατμίζουν στο μπάνιο. Χαρακτήρισε δε, αυτούς τους επιβάτες «ύπουλους καπνιστές». Σε γενικές γραμμές, όπως λέει, οι άνθρωποι έχουν πολύ θράσος όταν πρόκειται να πετάξουν με αεροπλάνο.

Με πληροφορίες του LAB

 
Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δασμοί Τραμπ: Η Apple μεταφέρει την συναρμολόγηση των iPhone στην Ινδία από την Κίνα

Διεθνή / Δασμοί Τραμπ: Η Apple μεταφέρει την συναρμολόγηση των iPhone στην Ινδία από την Κίνα

Σύμφωνα με πληροφορίες των Financial Times η κίνηση αυτή αποτελεί συνέχεια της στρατηγικής της Apple να διαφοροποιήσει την εφοδιαστική της αλυσίδα, αλλά πλέον γίνεται πιο γρήγορα και πιο εκτεταμένα
LIFO NEWSROOM
Προειδοποίηση Πακιστάν για «ολοκληρωτικό πόλεμο» με την Ινδία λόγω Κασμίρ

Διεθνή / Προειδοποίηση Πακιστάν για «ολοκληρωτικό πόλεμο» με την Ινδία λόγω Κασμίρ

Κλιμακώνονται οι εντάσεις μετά την επίθεση με 26 νεκρούς τουρίστες - Ο υπουργός Άμυνας του Πακιστάν αρνείται κάθε εμπλοκή στη σφαγή – Προειδοποιεί για κίνδυνο πυρηνικής σύρραξης
LIFO NEWSROOM
Μπάρον Τραμπ: Πώς επικοινωνεί με τους συμφοιτητές του στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης

Διεθνή / Μπάρον Τραμπ: Πώς επικοινωνεί με τους συμφοιτητές του στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης

Ο 19χρονος γιος του προέδρου των ΗΠΑ δεν μπορεί να δώσει τον αριθμό του κινητού του, ενώ είναι συνεχώς περικυκλωμένος από πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας, γεγονός που δυσκολεύει την κοινωνικοποίησή του
LIFO NEWSROOM