Νέα Υόρκη: Δύο ανήλικες αδελφές βρέθηκαν ένα χρόνο μετά την εξαφάνιση τους

Νέα Υόρκη: Δύο ανήλικες αδελφές βρέθηκαν ένα χρόνο μετά την εξαφάνιση τους Facebook Twitter
0

Οι αρχές της Νέας Υόρκης εντόπισαν δύο ανήλικες αδελφές που είχαν χαθεί πριν από ένα χρόνο και από τότε δεν είχαν δώσει σημάδια ζωής.

Σύμφωνα με την αστυνομία η 15χρονη Ky-Lea Fortner και η 13χρονη Shaeleen Fitch-Fortner εντοπίστηκαν στην περιοχή Vestal, κοντά στο Binghamton. Οι δύο αδελφές είχαν δηλωθεί ως εξαφανισθείσες, τον Απρίλιο του 2015, οπότε χάθηκαν από τη στάση όπου περίμεναν το σχολικό λεωφορείο.

Νέα Υόρκη: Δύο ανήλικες αδελφές βρέθηκαν ένα χρόνο μετά την εξαφάνιση τους Facebook Twitter

Οι αρχές συνέλαβαν την 29χρονη Amanda Hellman με την κατηγορία της απαγωγής. Η αστυνομία είπε ότι η Hellman είναι οικογενειακή γνωστή των κοριτσιών, ωστόσο δεν έδωσε άλλες λεπτομέρειες.

Το CBS αναφέρει ότι τα έγγραφα του δικαστηρίου λένε ότι η Hellman έκανε πολλά πράγματα για να αποτρέψει την επιβολή του νόμου και την επιστροφή των κοριτσιών στους γονείς τους.

Η κρατική αστυνομία λέει ότι η υπόθεση είναι ακόμη υπό διερεύνηση και καλεί όποιον γνωρίζει λεπτομέρειες να συμβάλει στη διαλεύκανση της.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα πέντε δευτερόλεπτα που βύθισαν την Ιβηρική στο σκοτάδι – Τι αποκαλύπτει ο διαχειριστής του δικτύου

Διεθνή / Μπλακ άουτ στην Ισπανία: Τα πέντε δευτερόλεπτα που βύθισαν την Ιβηρική στο σκοτάδι

Μια σειρά διαδοχικών δυσλειτουργιών μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα φαίνεται να ήταν αρκετή για να προκαλέσει το ιστορικό μπλακ άουτ που έπληξε Ισπανία και Πορτογαλία, αφήνοντας εκατομμύρια ανθρώπους δίχως ρεύμα για ώρες.
LIFO NEWSROOM
Μπλακ άουτ σε Ισπανία: «Έχουν γίνει μεγάλες ζημιές οικονομικές σε όλα τα επίπεδα της υποδομής»

Διεθνή / Μπλακ άουτ σε Ισπανία: «Έχουν γίνει μεγάλες ζημιές οικονομικές σε όλα τα επίπεδα της υποδομής»

Η εξήγηση του συμβούλου του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής και ειδικού για θέματα ενέργειας, Μιχάλη Μυριάνθη, για το πρωτοφανές μπλακ άουτ σε Ισπανία και Πορτογαλία
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Το υπουργείο Παιδείας ξεκίνησε έρευνα κατά του Χάρβαρντ

Διεθνή / ΗΠΑ: Το υπουργείο Παιδείας ξεκίνησε έρευνα κατά του Χάρβαρντ

Η υπηρεσία Πολιτικών Δικαιωμάτων του υπουργείου Παιδείας ανακοίνωσε ότι οι ξεκίνησε έρευνα «έπειτα από αναφορές για διακρίσεις που γίνονται με βάση τη φυλή στον τρόπο λειτουργίας του περιοδικού» Harvard Law Review κατά παράβαση του άρθρου VI του νόμου περί πολιτικών δικαιωμάτων του 1964
LIFO NEWSROOM