O Μάικ Τάισον κατηγορείται για βιασμό- Αγωγή εναντίον του για 5 εκατ. $

Μάικ Τάισον: Αγωγή για 5 εκατ. $- Κατηγορείται για βιασμό το 1990 Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Αντιμέτωπος με κατηγορίες για βιασμό είναι ο Μάικ Τάισον μετά την καταγγελία γυναίκας που ισχυρίζεται ότι συνάντησε τον πρώην πυγμάχο σε κλαμπ της Νέας Υόρκης στις αρχές της δεκαετίας του 1990.

Σε ένορκη κατάθεση που υπέβαλε μία γυναίκα στο δικαστήριο του Άλμπανι της Νέας Υόρκης, στις 5 Ιανουαρίου, δήλωσε πως «Γνώρισα τον Μάικ Τάισον στις αρχές της δεκαετίας του 1990 σε ένα κλαμπ που ονομαζόταν Septembers. Κάναμε παρέα με εκίνος, τον οδηγό της λιμουζίνας του και μία φίλη μου. 

»Ο Τάισον μας είπε για ένα πάρτι και μας ζήτησε να πάμε μαζί του. Η φίλη μου θα άφηνε το αυτοκίνητό της και ο Τάισον είπε ότι θα την έπαιρνε μαζί του στη λιμουζίνα».

Σύμφωνα με την καταγγελία, μετά η γυναίκα πήγε στο αυτοκίνητο του Τάισον και όπως ισχυρίζεται εκεί ο επαγγελματίας μποξέρ άρχισε να την αγγίζει.

«Του είπα όχι πολλές φορές και του ζήτησα να σταματήσει, αλλά εκείνος συνέχισε να μου επιτίθεται. Μετά κατέβασε το παντελόνι μου και με βίασε» ανέφερε στην κατάθεσή της.

Σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα η γυναίκα ζητά αποζημίωση 5 εκατ. $ για «σωματική, ψυχολογική και συναισθηματική βλάβη».

Σύμφωνα με τον νόμο περί θυμάτων που έχουν επιβιώσει από βιασμό, τον οποίο και υπέγραψε η Κυβερνήτης Kathy Hochul πέρυσι στη Νέα Υόρκη, «οι επιζώντες σεξουαλικής επίθεσης που συνέβη όταν ήταν άνω των 18 ετών μπορούν να μηνύσουν τους δράστες τους ανεξάρτητα από το πότε συνέβη η κακοποίηση».

Με πληροφορίες του People
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Ο Τραμπ απειλεί με «κόλαση» αν δεν αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι όμηροι μέχρι το Σάββατο

Διεθνή / Γάζα: Ο Τραμπ απειλεί με «κόλαση» αν δεν αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι όμηροι μέχρι το Σάββατο

Είχε προηγηθεί η απειλή της Χαμάς περί αναβολής επ’ αόριστον της προσεχούς ανταλλαγής ομήρων και κρατουμένων στο πλαίσιο της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας
LIFO NEWSROOM
Μήνυση κατά του Ντόναλντ Τραμπ από τον πρώην επικεφαλής του Γραφείου Ειδικού Εισαγγελέα

Διεθνή / Μήνυση κατά του Ντόναλντ Τραμπ από τον πρώην επικεφαλής του Γραφείου Ειδικού Εισαγγελέα

Ο Ντέλινγκερ υποστηρίζει ότι η απομάκρυνσή του ήταν παράνομη και αποτελεί μέρος της εκτεταμένης αναδιοργάνωσης της ομοσπονδιακής διοίκησης που προωθεί η κυβέρνηση Τραμπ
LIFO NEWSROOM