Ο πρόεδρος της DC απαντά στους «ασεβείς» φαν που αντιδρούν στην απόλυση του Χένρι Καβίλ από Superman

Ο πρόεδρος της DC απαντά στους «ασεβείς» φαν που αντιδρούν στην απόλυση του Χένρι Καβίλ από Superman Facebook Twitter
0

Η «απόλυση» του Χένρι Καβίλ από τον ρόλο του Superman προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια στις τάξεις των φαν της DC και ο σκηνοθέτης Τζέιμς Γκαν απαντά για πρώτη φορά για την επιλογή του.

Ο Γκαν είναι ο σκηνοθέτης του Guardians of the Galaxy και νέος συμπρόεδρος των DC Studios, μαζί με τον Πίτερ Σαφράν

Ο Γκαν αναγνώρισε την «οργή» των σινεφίλ, αλλά σημείωσε πως ήταν «αγενείς» οι τόσο έντονες αντιδράσεις. 

«Γνωρίζαμε ότι θα υπήρχε μια περίοδος αναταράξεων όταν αναλάβαμε αυτή τη δουλειά, και ξέραμε ότι μερικές φορές θα έπρεπε να κάνουμε δύσκολες και όχι και τόσο προφανείς επιλογές» ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter, συμπληρώνοντας, ωστόσο, πως έχει περάσει και χειρότερα.

«Σε κανέναν δεν αρέσει να τον παρενοχλούν ή να τον βρίζουν - αλλά, για να είμαστε ειλικρινείς, έχουμε περάσει πολύ χειρότερα. Η ασεβής κατακραυγή δεν θα επηρεάσει ποτέ, μα ποτέ τις ενέργειές μας» ανέφερε. 

Καταλήγοντας επεσήμανε πως οι «επιλογές» έγιναν βάσει των όσων ο ίδιος και οι συνεργάτες του θεωρούν «καλύτερα για την ιστορία και καλύτερα για τους χαρακτήρες της DC που υπάρχει εδώ και 85 χρόνια». 

Ο ίδιος ο Καβίλ είχε ανακοινώσεις πως δεν θα επιστρέψει στον ρόλο του Superman, λίγο διάστημα αφότου είχε επιβεβαιώσει το αντίθετο.

«Τελικά δεν θα επιστρέψω ως Σούπερμαν. Αφού μου είπε το στούντιο να ανακοινώσω την επιστροφή μου τον Οκτώβριο, πριν από την πρόσληψή τους, αυτά τα νέα δεν είναι τα πιο εύκολα, αλλά έτσι είναι η ζωή», έγραψε. Ο Καβίλ είχε ανακοινώσει ότι θα υποδυθεί τον Σούπερμαν έξι ημέρες προτού οι Γκαν και Σαφράν αναλάβουν τα νέα καθήκοντά τους. 

Με πληροφορίες από Independent

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πούτιν είναι πρόθυμος να συζητήσει με τον Ζελένσκι την παύση των επιθέσεων σε μη στρατιωτικές υποδομές

Διεθνή / Ο Πούτιν είναι πρόθυμος να συζητήσει με τον Ζελένσκι την παύση των επιθέσεων σε μη στρατιωτικές υποδομές

Και οι δύο πλευρές δέχονται πιέσεις για να σημειώσουν πρόοδο προς τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία, ο οποίος βρίσκεται πλέον στον τέταρτο χρόνο του
LIFO NEWSROOM
Μάχη εξουσίας στο Βατικανό: Πόσο πιθανή είναι η ανάδειξη ενός «αντι-Φραγκίσκου» πάπα

Διεθνή / Μάχη εξουσίας στο Βατικανό: Πόσο πιθανή είναι η ανάδειξη ενός «αντι-Φραγκίσκου» πάπα

Από τους 135 καρδιναλίους που μπορούσαν να λάβουν μέρος στην επιλογή του διαδόχου, ο πάπας Φραγκίσκος είχε διορίσει περίπου 110, συμπεριλαμβανομένων και κάποιων συντηρητικών
LIFO NEWSROOM
Νέα Ζηλανδία: Νομοσχέδιο για τον βιολογικό ορισμό του φύλου – Δεν επιτρέπει αναγνώριση τρανς ανδρών και γυναικών

Διεθνή / Νέα Ζηλανδία: Κατατέθηκε νομοσχέδιο για τον βιολογικό ορισμό του φύλου

Αποκλείει την αναγνώριση τρανς ανδρών και γυναικών - Κατατέθηκε από το μικρότερο εκ των τριών κομμάτων του κυβερνητικού συνασπισμού και δεν είναι βέβαιο αν θα καταφέρει να συγκεντρώσει την απαραίτητη υποστήριξη για την ψήφισή του
LIFO NEWSROOM
Πάπας Φραγκίσκος: Ανώνυμος «ευεργέτης» θα πληρώσει για την κηδεία του

Διεθνή / Πάπας Φραγκίσκος: Ανώνυμος «ευεργέτης» θα πληρώσει για την κηδεία του

Φωτογραφίες της τελετής επιβεβαίωσης του θανάτου του δόθηκαν στη δημοσιότητα - Σύμφωνα με τη διαθήκη του, ο πάπας Φραγκίσκος επιθυμούσε να ταφεί «χωρίς ιδιαίτερο στολισμό» αλλά με την επιγραφή «Franciscus»
LIFO NEWSROOM