Ο Τραμπ έχει δώσει παρατσούκλι στον Κιμ Γιονγκ ουν

Ο Τραμπ έχει δώσει παρατσούκλι στον Κιμ Γιονγκ ουν Facebook Twitter
0

O Nτόναλντ Τραμπ αποκάλυψε με tweet στο λογαριασμό του, το παρατσούκλι με το οποίο αποκαλεί τον Κιμ Γιονγκ ουν, χρησιμοποιώντας το μάλιστα και στις επίσημες συνομιλίες που έχει για τη Βόρεια Κορέα.


Ενημερώνοντας με ανάρτηση του για την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Πρόεδρο της Νότιας Κορέας, στην οποία συμφώνησαν ότι πρέπει να υπάρξουν αυστηρότερες κυρώσεις για τους βορειοκορεάτες, ο Αμερικανός Πρόεδρος αποκάλυψε ότι αποκαλεί τον ηγέτη της χώρας “άνθρωπο-πύραυλο” (rocket man”). Mε αυτό το ειρωνικό παρατσούκλι ρώτησε για αυτόν τον νοτιοκορεάτη ομόλογό του.



«Μίλησα με τον Πρόεδρο Μουν της Νότιας Κορέας, χτες βράδυ. Τον ρώτησα τι κάνει ο άνθρωπος-πύραυλος. Μεγάλες γραμμές αερίου σχηματίζονται στη Βόρεια Κορέα. Πολύ κρίμα», έγραψε στο Twitter.

 


Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κωνσταντινούπολη: Χιλιάδες Τουρκάλες στους δρόμους παρά τις απαγορεύσεις Ερντογάν για την Ημέρα της Γυναίκας

Διεθνή / Κωνσταντινούπολη: Χιλιάδες Τουρκάλες στους δρόμους παρά τις απαγορεύσεις Ερντογάν για την Ημέρα της Γυναίκας

Η διαδήλωση αντιμετώπισε ισχυρούς αστυνομικούς περιορισμούς νωρίς το πρωί, καθώς οι δυνάμεις ασφαλείας απέκλεισαν την πρόσβαση στην πλατεία Ταξίμ
LIFO NEWSROOM
Το Ισραήλ καταρτίζει νέα πολεμικά σχέδια για να πιέσει τη Χαμάς

Διεθνή / Το Ισραήλ καταρτίζει νέα πολεμικά σχέδια για να πιέσει τη Χαμάς

Καθώς οι συνομιλίες για την κατάπαυση του πυρός καθυστερούν, το Ισραήλ έχει χαράξει μια πορεία σταδιακής αύξησης της πίεσης προς τη Χαμάς μέχρι το σημείο μιας νέας εισβολής στη Λωρίδα της Γάζας
LIFO NEWSROOM