Ο Τραμπ «γρονθοκοπεί» τη Μέρκελ: Το νέο έκθεμα του Μουσείου Μαντάμ Τισό δεν είναι κέρινο ομοίωμα

Ο Τραμπ «γρονθοκοπεί» τη Μέρκελ: Το νέο έκθεμα του Μουσείου Μαντάμ Τισό δεν είναι κέρινο ομοίωμα Facebook Twitter
0

Το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων της Μαντάμ Τισό στο Βερολίνο αποκάλυψε το πιο πρόσφατο έκθεμά του- έναν «ζωντανό» Ντόναλντ Τραμπ που γρονθοκοπεί με μανία μια φωτογραφία της Άνγκελα Μέρκελ, τοποθετημένη σε ένα σάκο του μποξ.

Σε αντίθεση με τις συνήθεις κέρινες φιγούρες, ο συγκεκριμένος Τραμπ είναι ηθοποιός, ο οποίος φοράει μια μάσκα από σιλικόνη με τα ακριβή χαρακτηριστικά του Αμερικανού προέδρου και χορεύει στους ρυθμούς του τραγουδιού των Abba «Money, Money, Money».

Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε «μετρηθεί» το 1997, την εποχή που ήταν ακόμη κτηματομεσίτης, για να φιλοτεχνηθεί ένα κέρινο ομοίωμά του για το μουσείο Μαντάμ Τισό της Νέας Υόρκης.

Η εκπρόσωπος του μουσείου του Βερολίνου Νίνα Τσέρμπε είπε ότι εννέα άνθρωποι εργάζονταν επί δύο μήνες για να φτιάξουν τη μάσκα του Αμερικανού προέδρου, η οποία έχει πραγματικά μαλλιά.

«Σε τελική ανάλυση, οι άνθρωποι τον βρίσκουν διασκεδαστικό και θέλουν να φωτογραφηθούν μαζί του. Δεν τον βρίσκουν απωθητικό», σχολίασε. «Παρατηρήσαμε πριν από έναν χρόνο, όταν τοποθετήσαμε το κέρινο ομοίωμα, ότι οι επισκέπτες δεν το βλέπουν αρνητικά, ούτε θέλουν να το καταστρέψουν», πρόσθεσε.

 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βούτσιτς για τα επεισόδια στο κοινοβούλιο: «Έφεραν καπνογόνα κρυμμένα στα εσώρουχά τους»

Διεθνή / Βούτσιτς για τα επεισόδια στο κοινοβούλιο: «Έφεραν καπνογόνα κρυμμένα στα εσώρουχά τους»

Ο Βούτσιτς αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην περίπτωση της Σόνια Ίλιτς, μιας εγκύου οκτώ μηνών, η οποία τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων χαρακτηρίζοντας το αγέννητο παιδί ως «σύμβολο της νίκης ενάντια στην έγχρωμη επανάσταση»
LIFO NEWSROOM
Τριντό: «Είμαστε Καναδοί, θα παλέψουμε και θα νικήσουμε» - Ανακοίνωσε αντίμετρα στους δασμούς του Τραμπ

Διεθνή / Τριντό: «Είμαστε Καναδοί, θα παλέψουμε και θα νικήσουμε» - Ανακοίνωσε αντίμετρα στους δασμούς του Τραμπ

«Ο Καναδάς δεν θα γίνει ποτέ η 51η πολιτεία των Ηνωμένων Πολιτειών», δήλωσε κατηγορηματικά, εκφράζοντας αβεβαιότητα για το αν υπάρχουν διαπραγματευτικά περιθώρια με την Ουάσινγκτον
LIFO NEWSROOM
Τζέι Ντι Βανς: 20.000 στρατιώτες από μία τυχαία χώρα δεν θα διασφαλίσουν την ειρήνη στην Ουκρανία

Διεθνή / Τζέι Ντι Βανς: 20.000 στρατιώτες από μία τυχαία χώρα δεν θα διασφαλίσουν την ειρήνη στην Ουκρανία

«Αν θέλεις να διασφαλίσεις ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν θα εισβάλει ξανά στην Ουκρανία, η καλύτερη εγγύηση ασφαλείας είναι να προσφέρεις στους Αμερικανούς οικονομικό όφελος στο μέλλον της Ουκρανίας» υποστήριξε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM