O Tραμπ ρωτά να μάθει αν τώρα θα πρέπει να ζει συνέχεια στον Λευκό Οίκο

O Tραμπ ρωτά να μάθει αν τώρα θα πρέπει να ζει συνέχεια στον Λευκό Οίκο Facebook Twitter
3
O Tραμπ ρωτά να μάθει αν τώρα θα πρέπει να ζει συνέχεια στον Λευκό Οίκο Facebook Twitter
H προχθεσινή πρώτη ξενάγηση του Ντόναλντ και της Μελάνια Τραμπ στον Λευκό Οίκο

«Ο Ντόναλντ Τραμπ κέρδισε το Λευκό Οίκο με υποσχέσεις που μεταξύ άλλων ανέφεραν πως θα "στράγγιζε το βάλτο της Ουάσινγκτον" και τώρα μένει ανοιχτό το ερώτημα του πόσο είναι πρόθυμος να γίνει ένα μέρος της Ουάσινγκτον;» αναφέρει σήμερα η εφημερίδα Νew York Times.

«Ο Τραμπ, γνωστός για την αγάπη του για την Νέα Υόρκη, συχνά πέταγε αργά τη νύχτα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας έτσι ώστε να επιστρέψει και να κοιμηθεί στο στο κρεβάτι του στο Trump Tower. Τώρα συζητά με τους συμβούλους του για το πόσες νύχτες την εβδομάδα θα πρέπει να περνά στον Λευκό Οίκο. Σύμφωνα με τους NYT, τους εξηγεί πως θέλει να συνεχίσει να κάνει όσα συνήθιζε και πως επιθυμία του είναι να περνά τον ελεύθερο χρόνο του στη Νέα Υόρκη.

O Tραμπ ρωτά να μάθει αν τώρα θα πρέπει να ζει συνέχεια στον Λευκό Οίκο Facebook Twitter
Οικογενειακή φωτογράφηση στο χρυσό διαμέρισμα στον Πύργο του Τραμπ
O Tραμπ ρωτά να μάθει αν τώρα θα πρέπει να ζει συνέχεια στον Λευκό Οίκο Facebook Twitter
Το σαλόνι στο διαμέρισμα του Trump Tower

Η μελλοντική πρώτη κυρία, Μελανία Τραμπ, αναμένεται να μετακομίσει μαζί του στο Λευκό Οίκο, αλλά ο δεκάχρονος γιος τους θα βρίσκεται ήδη στα μισά της σχολικής χρονιάς όταν αυτό θα πρέπει να γίνει. Ίσως αυτό είναι κάτι που μεταθέσει για αργότερα την μετακόμισή τους στον Λευκό Οίκο, σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα.

Οι ερωτήσεις του Τραμπ αντανακλούν σύμφωνα με τους συμβούλους του το γεγονός πως τώρα συνειδητοποιεί ότι η ζωή του αλλάζει ριζικά. Λένε ότι ο Τραμπ, ο οποίος ήταν σοκαρισμένος όταν κέρδισε τις εκλογές, θα μπορούσε να περνά το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας στην Ουάσιγκτον και να επιστρέφει για τα Σαββατοκύριακα στο πολυτελές διαμέρισμά του στον ουρανοξύστη ή σε κάποια από τις πολυτελείς επαύλεις του.

Ο Τραμπ έχει περάσει τις τελευταίες τρεις δεκαετίες, ως επί το πλείστον στο Trump Tower, στο διαμέρισμά του που βρίσκεται στον 58ο όροφο, και συνδέεται μέσω ιδιωτικού ασανσέρ με το γραφείο του στον 26ο όροφο. Η εφημερίδα New York Times αναφέρει πως συνήθως ξυπνάει στις πέντε το πρωί και πάντα διαβάζει τις εφημερίδες και βλέπει ειδήσεις. Σύμφωνα με το βιογράφο του, το χρυσό διαμέρισμα είναι το αγαπημένο του και είναι περήφανος γι΄αυτό. Ωστόσο, μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο Ομπάμα την Πέμπτη και την περιήγηση στο Λευκό Οίκο, ο Τραμπ φέρεται να δηλώνει πως εντυπωσιάστηκε με την αρχιτεκτονική, την αισθητική και την ιστορία του κτιρίου που σε λίγες μέρες θα γίνει το νέο του σπίτι.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

UNICEF: Πάνω από 1 εκατομμύριο παιδιά στην Αϊτή σε διατροφική ανασφάλεια λόγω βίας και οικονομικής κατάρρευσης

Διεθνή / UNICEF: Πάνω από 1 εκατομμύριο παιδιά στην Αϊτή σε διατροφική ανασφάλεια λόγω βίας και οικονομικής κατάρρευσης

Πολλοί γονείς αδυνατούν πλέον να προσφέρουν βασική φροντίδα και τροφή στα παιδιά τους, λόγω της συνεχιζόμενης βίας, της ακραίας φτώχειας και της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης
LIFO NEWSROOM
Ελβετία: Βρετανίδα κατηγορείται για την υποβοηθούμενη αυτοκτονία του συζύγου της

Διεθνή / Βρετανίδα κατηγορείται για την υποβοηθούμενη αυτοκτονία του συζύγου της στην Ελβετία

«Δεν μετανιώνω στιγμή, αν ο νόμος είχε αλλάξει όλοι θα μπορούσαν να τον αποχαιρετήσουν» ξεκαθαρίζει, εξηγώντας πως η απόφαση του συζύγου της ήταν αποτέλεσμα σκέψεων πολλών χρόνων
LIFO NEWSROOM
Σκύλος σώζει δίχρονο αγόρι που χάθηκε για 16 ώρες στην άγρια φύση – Περπάτησε 11 χλμ μόνος του

Διεθνή / Σκύλος σώζει δίχρονο αγόρι που χάθηκε για 16 ώρες στην άγρια φύση – Περπάτησε 11 χλμ μόνος του

Ο σκύλος, που κανονικά περιπολεί τη φάρμα για να αποτρέπει επιθέσεις από κογιότ, φέρεται να συνόδευσε το παιδί για τουλάχιστον ένα μίλι μέσα από δύσβατο ορεινό έδαφος
LIFO NEWSROOM
Ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ ψάχνει τις «περιβαλλοντικές τοξίνες» που προκαλούν αυτισμό

Διεθνή / Ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ ψάχνει τις «περιβαλλοντικές τοξίνες» που προκαλούν αυτισμό

Η τελευταία έκθεση του CDC, που δημοσιεύθηκε την Τρίτη, αναφέρει ότι η αναλογία παιδιών με αυτισμό στις ΗΠΑ έχει φτάσει στο 1 στα 31, ενώ το 2020 ήταν 1 στα 36 και το 2000 μόλις 1 στα 150
LIFO NEWSROOM
Γιατρός έλαβε email από τις Αρχές Μετανάστευσης με εντολή απέλασης – Είναι γεννημένη στις ΗΠΑ

Διεθνή / Γιατρός έλαβε email από τις Αρχές Μετανάστευσης με εντολή απέλασης – Είναι γεννημένη στις ΗΠΑ

Το email, όπως ανέφερε η ίδια στο NBC Connecticut, προήλθε από το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας (DHS) και περιλάμβανε την απειλητική διατύπωση: «Ήρθε η ώρα να φύγετε από τις Ηνωμένες Πολιτείες»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Ο Τραμπ έχει περάσει τις τελευταίες τρεις δεκαετίες, ως επί το πλείστον στο Trump Tower, στο διαμέρισμά του που βρίσκεται στον 58ο όροφο, και συνδέεται μέσω ιδιωτικού ασανσέρ με το γραφείο του στον 26ο όροφο. Πηγή: www.lifo.grΤρόπον τινά, εφαρμόζει και αυτός το μοντέλο εργασίας από το σπίτι, για να μην χάνει χρόνο στην καθημερινή μετακίνηση.