Οι δικηγόροι του Τραμπ θεωρούν νόμιμη την πληρωμή 130.000 δολαρίων στη Στόρμι Ντάνιελς

Οι δικηγόροι του Τραμπ θεωρούν νόμιμη την πληρωμή 130.000 δολαρίων στη Στόρμι Ντάνιελς Facebook Twitter
EPA
0

Η καταβολή 130.000 δολαρίων στην Στόρμι Ντάνιελς από τον δικηγόρο του Τραμπ, Μάικλ Κοέν, δεν συνιστά νομική παράβαση, σύμφωνα με τους δικηγόρους του Αμερικανού προέδρου. 

Όπως υποστήριξε ο νέος επικεφαλής της νομικής ομάδας του Ντόναλντ Τραμπ, Ρούντι Τζουλιάνι, η πληρωμή της πορνοστάρ Ντάνιελς (κατά κόσμον Στέφανι Κλίφορντ) με αντάλαγμα τη σιωπή της δεν παραβίασε κανέναν νόμο για τη χρηματοδότηση των προεκλογικών εκστρατειών. 

Το 2016 η Ντάνιελς είχε εμφανιστεί πρόθυμη να αποκαλύψει λεπτομέρειες για τη φημολογούμενη σχέση της με τον μεγιστάνα, το 2006, ενώ εκείνος ήταν ήδη παντρεμένος με τη Μελάνια Τραμπ. 

«Η πληρωμή θα γινόταν ακόμα και αν ο Τραμπ δεν ήταν υποψήφιος πρόεδρος», είπε χαρακτηριστικά ο Τζουλιάνι. 

Ο ίδιος υποστήριξε ότι το ποσό καταβλήθηκε ώστε να αποσιωπηθεί μία «ψευδής κατηγορία» και να προστατευτεί η οικογένεια του προέδρου.

Με πληροφορίες από Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Adolescence: Η «Εφηβεία» του Netflix θα προβληθεί δωρεάν σε όλα τα γυμνάσια και λύκεια του Ηνωμένου Βασιλείου

Διεθνή / Adolescence: Η «Εφηβεία» του Netflix θα προβληθεί δωρεάν σε όλα τα γυμνάσια και λύκεια του Ηνωμένου Βασιλείου

«Αυτή είναι μια σημαντική πρωτοβουλία για να ενθαρρύνουμε όσο το δυνατόν περισσότερους μαθητές να δουν τη σειρά», δήλωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ
LIFO NEWSROOM
Ήρθε η ώρα να τιμωρηθεί ο Όρμπαν, δηλώνει η επόμενη κυβέρνηση της Γερμανίας

Διεθνή / Ήρθε η ώρα να τιμωρηθεί ο Όρμπαν, δηλώνει η επόμενη κυβέρνηση της Γερμανίας

Η φιλορωσική στάση του Ορμπάν έχει προκαλέσει νέες εντάσεις, με την Ουγγαρία να χρησιμοποιεί επανειλημμένα το δικαίωμα βέτο για να εμποδίσει ευρωπαϊκές κυρώσεις σε βάρος Ρώσων ολιγαρχών και στρατιωτικών
LIFO NEWSROOM
Γιατί η Νορβηγία επαναφέρει τα στρατιωτικά της καταφύγια του Ψυχρού Πολέμου

Διεθνή / Γιατί η Νορβηγία επαναφέρει τα στρατιωτικά της καταφύγια του Ψυχρού Πολέμου

Η Νορβηγία δεν είναι μόνη. Η Σουηδία έχει επαναφέρει τη χρήση της υπόγειας ναυτικής βάσης στο νησί Muskö, ενώ η Κίνα, το Ιράν και άλλες χώρες χτίζουν ή ενισχύουν υπόγειες εγκαταστάσεις στρατιωτικής σημασίας
LIFO NEWSROOM
Ο νέος πρωθυπουργός της Γροιλανδίας απορρίπτει την τελευταία απειλή Τραμπ: «Δεν ανήκουμε σε κανέναν»

Διεθνή / Ο νέος πρωθυπουργός της Γροιλανδίας απορρίπτει την τελευταία απειλή Τραμπ: «Δεν ανήκουμε σε κανέναν»

Ο νέος ηγέτης κάλεσε τους πολίτες σε ενότητα απέναντι στις αυξανόμενες εξωτερικές πιέσεις, τονίζοντας πως είναι κρίσιμο «να σταθούμε μαζί ως λαός, ειδικά τώρα που δεχόμαστε πιέσεις από το εξωτερικό»
LIFO NEWSROOM