«Οι Γάλλοι είναι πολύ αχάριστοι» λέει ο πατέρας του Μακρόν

Γαλλικές εκλογές: «Οι Γάλλοι είναι αχάριστοι» λέει ο πατέρας του Μακρόν Facebook Twitter
Φωτ.: EPA/Jean-Francois Badias/POOL
0

Στο πλευρό του Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος διεκδικεί μία δεύτερη θητεία στη γαλλική προεδρία, στέκεται ο πατέρας του, Ζαν Μισέλ Μακρόν.

Σε συνέντευξή του στη γαλλική εφημερίδα L'Est Républicain, o πατήρ Μακρόν στηρίζει το παιδί του, αλλά επικρίνει τη στάση των Γάλλων.

Ερωτώμενος για το πώς βλέπει τον γιο του ως πρόεδρο, επισημαίνει πως τρέφει μεγάλο σεβασμό για εκείνον.

«Έχω μεγάλο θαυμασμό για τον τρόπο με τον οποίο ηγείται της χώρας αυτή τη στιγμή. Θεωρώ ότι χρειάζεται πολύ θάρρος και ότι οι Γάλλοι είναι πολύ αχάριστοι, αλλά αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο».

Παρότι δεν συμφωνεί με το 100% των πεπραγμένων του, εγκρίνει τις επιλογές του κατά ένα 90%.

Εκφράζει την ανησυχία του για το αποτέλεσμα, αλλά κρίνει πως δεν θα εξελιχθούν τα πράγματα όπως πριν από μία πενταετία.

«Δεν υπάρχουν πολλοί Ευρωπαίοι ηγέτες που να έχουν κάνει αυτό που έκανε αυτός» επεσήμανε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.

Νίκη Μακρόν δείχνει νέα δημοσκόπηση

Υπενθυμίζεται πως Εμανουέλ Μακρόν και Μαρίν Λεπέν θα αναμετρηθούν στον δεύτερο γύρο των εκλογών αυτό το Σαββατοκύριακο, με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις να δείχνουν νίκη του νυν προέδρου.

Ο Μακρόν θα είναι ο νικητής του δεύτερου γύρου εξασφαλίζοντας το 56% των ψήφων, σύμφωνα με δημοσκόπηση των Opinionway-Kea Partners.

Η συμμετοχή στην ψηφοφορία αναμένεται να φθάσει το 70% και η έρευνα πραγματοποιήθηκε στο διάστημα 16-19 Απριλίου.

Με πληροφορίες από L'Est Républicain και ΑΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάρον Τραμπ: Πώς επικοινωνεί με τους συμφοιτητές του στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης

Διεθνή / Μπάρον Τραμπ: Πώς επικοινωνεί με τους συμφοιτητές του στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης

Ο 19χρονος γιος του προέδρου των ΗΠΑ δεν μπορεί να δώσει τον αριθμό του κινητού του, ενώ είναι συνεχώς περικυκλωμένος από πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας, γεγονός που δυσκολεύει την κοινωνικοποίησή του
LIFO NEWSROOM
«Μη δέχεσαι ποτέ το “όχι” ως απάντηση»: Αποτροπιασμός για το video game που βάζει τον παίκτη στη θέση του βιαστή

Διεθνή / «Μη δέχεσαι ποτέ το “όχι” ως απάντηση»: Αποτροπιασμός για το video game που βάζει τον παίκτη στη θέση του βιαστή

Το «No Mercy» δίνει στους παίκτες τον έλεγχο ενός χαρακτήρα που βιάζει, βασανίζει και σκοτώνει γυναίκες, ανάμεσά τους και συγγενικά πρόσωπα, παρουσιάζοντας τις ενέργειες αυτές ως «τιμωρία»
LIFO NEWSROOM