Όλοι ψάχνουν να βρουν ποιος είναι αυτός ο μυστηριώδης άντρας

Όλοι ψάχνουν να βρουν ποιος είναι αυτός ο μυστηριώδης άντρας Facebook Twitter
11

Ο νεαρός στη φωτογραφία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Αστυνομία, βρέθηκε πριν από τέσσερις μήνες αναίσθητος στο χιόνι, κοντά σε μια βιομηχανική περιοχή του Όσλο. Τότε είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο και όταν συνήλθε δε θυμόταν απολύτως τίποτα. Το πρόβλημα είναι πως όχι απλά δεν θυμόταν πώς είχε βρεθεί εκεί, αλλά ούτε καν το όνομά του, το πού έμενε και όποια πληροφορία αφορούσε τον ίδιο. Ο νεαρός είναι σύμφωνα με τους υπολογισμούς των γιατρών κοντά στα 20, έχει ύψος 1,86, μπλε μάτια και καστανόξανθα μαλλιά. Μαζί του δεν είχε απολύτως κανένα προσωπικό έγγραφο ή χαρακτηριστικό που θα μπορούσε να υποδείξει την ταυτότητά του. 

Η υπόθεση του άντρα που έως ότου αποκαλυφθεί ποιος είναι του δόθηκε το όνομα John Smith, γίνεται ακόμη πιο περίπλοκη όσο περνάει ο καιρός. Αφενός η περιγραφή του δεν ταιριάζει με τα στοιχεία καμίας εξαφάνισης που να έχει δηλωθεί και αφετέρου ο νεαρός μιλάει Αγγλικά με προφορά ανατολικής Ευρώπης, αλλά καταλαβαίνει και φαίνεται να γνωρίζει και Ρώσικα, Πολωνικά, Σλοβάκικα και Τσέχικα.

Μετά από τέσσερις μήνες ερευνών και προσπάθειες εντοπισμού μέσω Ιντερπόλ η Αστυνομία δίνει με τη σύμφωνη γνώμη του ιδίου στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες και ζητά από όποιον έχει πληροφορίες να βοηθήσει. Όταν ο εκπρόσωπος τύπου έκανε την ανακοίνωση ρωτήθηκε αν ο άντρας πραγματικά δεν θυμάται τίποτα και ο αξιωματικός απάντησε πως δεν έχει καταφέρει να δώσει την παραμικρή λεπτομέρεια για τη ζωή του ενώ και ο ίδιος θέλει πια μετά από τόσο καιρό να μάθει ποιος είναι.

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μην τους βάλετε στην ίδια σκηνή: Αυτές είναι οι πέντε πιο τοξικές «κόντρες» της μουσικής βιομηχανίας

Διεθνή / Μην τους βάλετε στην ίδια σκηνή: Αυτές είναι οι πέντε πιο τοξικές «κόντρες» της μουσικής βιομηχανίας

Η πρόσφατη συμφιλίωση της Madonna με τον Έλτον Τζον έβαλε τέλος σε μία μακροχρόνια διαμάχη, αλλά στον κόσμο της μουσικής πολλές ακόμη «κόντρες» δεν έχουν επιλυθεί
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Απαγόρευσαν τη Μάγια Αγγέλου από τη στρατιωτική βιβλιοθήκη - Αφαιρέθηκαν τίτλοι για ρατσισμό, φεμινισμό και το Ολοκαύτωμα

Διεθνή / ΗΠΑ: Απαγόρευσαν τη Μάγια Αγγέλου από τη στρατιωτική ακαδημία - Αφαιρέθηκαν τίτλοι για το Ολοκαύτωμα

Η αυτοβιογραφία της Μάγια Αγγέλου «Ξέρω γιατί κελαηδάει το πουλί στο κλουβί» ήταν ένας από τους 381 τίτλους που αφαιρέθηκαν στο πλαίσιο «εξάλειψης της DEI»
LIFO NEWSROOM
Παρίσι: Συνελήφθη υποστηρικτής της Λεπέν - Απειλούσε «με γκιλοτίνες» δικαστή που την έκρινε ένοχη

Διεθνή / Παρίσι: Συνελήφθη υποστηρικτής της Λεπέν - Απειλούσε «με γκιλοτίνες» δικαστή που την έκρινε ένοχη

Σε εξέλιξη οι έρευνες της δικαστικής αστυνομίας για τις απειλές εναντίον της Μπενεντίκτ ντε Περθουί που αποφάσισε τον 5ετή αποκλεισμό της Μαρίν Λεπέν από την πολιτική
LIFO NEWSROOM
Βέλγος πρίγκιπας ζητούσε και επιδόματα κοινωνικής ασφάλισης, πέρα ​​από το βασιλικό «μισθό»

Διεθνή / Βέλγος πρίγκιπας ζητούσε και επιδόματα κοινωνικής ασφάλισης, πέρα ​​από το βασιλικό «μισθό»

Ο πρίγκιπας Λοράν του Βελγίου υποστήριξε ότι η δουλειά του του παρείχε τα ίδια οφέλη με τους ανεξάρτητους επιχειρηματίες, αλλά το δικαστήριο στις Βρυξέλλες διαφώνησε
LIFO NEWSROOM

σχόλια

10 σχόλια