Ουκρανός ΥΠΕΞ: Θέλουμε απευθείας συνομιλίες Ζελένσκι -Πούτιν

Ουκρανός ΥΠΕΞ: «Θέλουμε απευθείας συνομιλίες Ζελένσκι -Πούτιν» Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Η Ουκρανία επιθυμεί άμεσες συνομιλίες μεταξύ του προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι και του Ρώσου ομολόγου του Βλαντιμίρ Πούτιν, είπε ο υπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας Ντμίτρο Κουλέμπα.

Ο λόγος είναι, όπως είπε ότι το Κίεβο γνωρίζει ότι ο Πούτιν είναι το πρόσωπο που πυροβολεί τη Μόσχα.

«Θέλαμε εδώ και καιρό μια απευθείας συνομιλία μεταξύ του προέδρου της Ουκρανίας και του Βλαντιμίρ Πούτιν, γιατί όλοι καταλαβαίνουμε ότι αυτός είναι που παίρνει τις τελικές αποφάσεις, ειδικά τώρα», είπε σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση.

«Ο πρόεδρός μας δεν φοβάται τίποτα, συμπεριλαμβανομένης της άμεσης συνάντησης με τον Πούτιν», πρόσθεσε ο Κουλέμπα.

«Αν και ο Πούτιν δεν φοβάται, ας έρθει στη συνάντηση, ας καθίσουν να μιλήσουν» πρόσθεσε.

Με πληροφορίες του Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόβλεψη για σεισμό 7,6 Ριχτέρ και τσουνάμι επτά μέτρων στη θάλασσα του Μαρμαρά από γνωστό Τούρκο γεωλόγο

Διεθνή / Πρόβλεψη για σεισμό 7,6 Ριχτέρ και τσουνάμι επτά μέτρων στη θάλασσα του Μαρμαρά από γνωστό Τούρκο γεωλόγο

Ο καθηγητής Τζελάλ Σένγκιορ δήλωσε ότι ο αναμενόμενος σεισμός στη θάλασσα του Μαρμαρά θα μπορούσε να προκαλέσει τσουνάμι επτά μέτρων που θα «χτυπούσε» τις δυτικές συνοικίες της Κωνσταντινούπολης
LIFO NEWSROOM
Πώς έγινε η επίθεση στη Σουηδία: Οι περιγραφές από μαθητές και δασκάλους - «Είναι τρελό, είμαι θυμωμένη»

Διεθνή / Πώς έγινε η επίθεση στη Σουηδία: Οι περιγραφές από μαθητές και δασκάλους - «Είναι τρελό, είμαι θυμωμένη»

Τα τελευταία χρόνια, η Σουηδία αντιμετωπίζει τη βία των συμμοριών, με ανταλλαγές πυρών και εκρήξεις αυτοσχέδιων μηχανισμών μα ελάχιστα σοβαρά επεισόδια έχουν σημειωθεί σε σχολεία - Ποιος ήταν ο δράστης - Η «χειρότερη ένοπλη επίθεση» στην ιστορία της χώρας
LIFO NEWSROOM