Ρωσία: Ενδεχόμενη συνάντηση Πούτιν-Τραμπ τον Νοέμβριο στο Παρίσι

Ρωσία: Ενδεχόμενη συνάντηση Πούτιν-Τραμπ τον Νοέμβριο στο Παρίσι Facebook Twitter
0

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ενδέχεται να συναντηθούν στο Παρίσι στις 11 Νοεμβρίου, σύμφωνα με το Κρεμλίνο. 

Ειδικότερα, ο Γκεόργκι Μπορισένκο, επικεφαλής της υπηρεσίας του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών που είναι αρμόδια για τη Βόρεια Αμερική, δήλωσε σε συνέντευξή του στο Sputnik πως οι δύο ηγέτες ενδέχεται να συναντηθούν, αν ο Λευκός Οίκος ενδιαφέρεται να συνεχίσει τον διάλογο σε υψηλό επίπεδο.

«Σίγουρα είμαστε ανοικτοί σε συζητήσεις για όλο το εύρος τον διμερών μας σχέσεων με την Ουάσινγκτον. Αν η αμερικανική πλευρά ενδιαφέρεται να συνεχίσει τον διάλογο, και ο πρόεδρος Τραμπ φαίνεται να έχει εκδηλώσει τέτοιο ενδιαφέρον, θα δούμε πότε και πώς μπορεί να γίνει», εξήγησε ο Μπορισένκο.

Απαντώντας στην ερώτηση αν οι δύο ηγέτες θα συναντηθούν στις 11 Νοεμβρίου στο Παρίσι στη διάρκεια των εορτασμών για τα 100 χρόνια από τη λήξη του Α' Παγκόσμιου Πολέμου, ο Ρώσος αξιωματούχος δήλωσε ότι είναι πιθανό να υπάρξει τότε μια επαφή, αλλά προς το παρόν δεν έχει υπάρξει σχετικό αίτημα από τις ΗΠΑ.

Τραμπ και Πούτιν είχαν μια πρώτη συνάντηση κορυφής στο Ελσίνκι στις 16 Ιουλίου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ- Reuters- Sputnik

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάρον Τραμπ: Πώς επικοινωνεί με τους συμφοιτητές του στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης

Διεθνή / Μπάρον Τραμπ: Πώς επικοινωνεί με τους συμφοιτητές του στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης

Ο 19χρονος γιος του προέδρου των ΗΠΑ δεν μπορεί να δώσει τον αριθμό του κινητού του, ενώ είναι συνεχώς περικυκλωμένος από πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας, γεγονός που δυσκολεύει την κοινωνικοποίησή του
LIFO NEWSROOM
«Μη δέχεσαι ποτέ το “όχι” ως απάντηση»: Αποτροπιασμός για το video game που βάζει τον παίκτη στη θέση του βιαστή

Διεθνή / «Μη δέχεσαι ποτέ το “όχι” ως απάντηση»: Αποτροπιασμός για το video game που βάζει τον παίκτη στη θέση του βιαστή

Το «No Mercy» δίνει στους παίκτες τον έλεγχο ενός χαρακτήρα που βιάζει, βασανίζει και σκοτώνει γυναίκες, ανάμεσά τους και συγγενικά πρόσωπα, παρουσιάζοντας τις ενέργειες αυτές ως «τιμωρία»
LIFO NEWSROOM