Σερ: Δικαστής δεν της έδωσε απευθείας την επιμέλεια του γιου της- Αλλά το θέμα δεν έκλεισε

Σερ: Δικαστής αρνήθηκε προς το παρόν να της δώσει την επιμέλεια του γιου της Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Δικαστής αρνήθηκε να δώσει απευθείας στη Σερ την επιμέλεια του 47χρονου γιου της, αλλά το δικαστήριο θα ασχοληθεί ξανά με την υπόθεση τις επόμενες εβδομάδες.

Η δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες, Jessica A. Uzcategui, έκρινε ότι οι δικηγόροι της Σερ δεν είχαν δώσει στον Ελάιτζα Μπλου Άλμαν και στους δικηγόρους του τα απαραίτητα έγγραφα ώστε να τους δοθεί επαρκής χρόνος για να παρουσιάσουν τα επιχειρήματά τους. Επομένως, όρισε νέα ακρόαση για τις 29 Ιανουαρίου.

Η Σερ είχε καταθέσει αίτηση για κηδεμονία του γιου της, ώστε να ελέγχει τα οικονομικά του. Στα έγγραφα που κατατέθηκαν στα τέλη του 2023, η τραγουδίστρια ισχυρίστηκε ότι ο 47χρονος γιος της είναι «ουσιαστικά ανίκανος να διαχειριστεί οικονομικούς πόρους του, λόγω σοβαρών προβλημάτων ψυχικής υγείας και κατάχρησης ουσιών». 

Τα έγγραφα αναφέρουν ότι ο Ελάιτζα Μπλου Άλμαν δικαιούται τακτικές πληρωμές από ένα καταπίστευμα, που είχε συστήσει ο πατέρας του, ο μουσικός Γκρέγκ Άλμαν, αλλά η Σερ ανησυχεί ότι τα χρήματα θα πάνε αμέσως σε ναρκωτικά και όχι σε βασικές ανάγκες. «Δεν έχω πειστεί» ήταν η απάντηση της δικαστού. 

«Δεν χρειάζομαι την αυτόκλητη υποστήριξή της» είπε ο γιος της Σερ

Ο Άλμαν ανέφερε σε δικαστική κατάθεση πριν από την ακρόαση ότι δεν είναι απαραίτητη η επιμέλεια. Αναγνώρισε ότι παλεύει με τον εθισμό και τις ανεύθυνες δαπάνες, αλλά είπε ότι βρίσκεται υπό την επίβλεψη γιατρού, είναι νηφάλιος για περισσότερο από τρεις μήνες, παρακολουθεί συναντήσεις των Ανώνυμων Αλκοολικών και είναι πρόθυμος να υποβληθεί σε τεστ ναρκωτικών.

«Αν και καταλαβαίνω ότι η μητέρα μου πιστεύει πως φροντίζει για το συμφέρον μου και εκτιμώ την αγάπη και την υποστήριξή της, δεν χρειάζομαι την αυτόκλητη βοήθεια ή υποστήριξή της αυτή τη στιγμή», επεσήμανε στην κατάθεση. 

Ο Άλμαν ήταν στο δικαστήριο την Παρασκευή, αλλά μίλησε μόνο για να απαντήσει εν συντομία στις ερωτήσεις του δικαστή. Οι δικηγόροι του αρνήθηκαν να σχολιάσουν κάτι μετά την ακρόαση. Η Σερ δεν παρευρέθηκε στη διαδικασία.

Με πληροφορίες από Associated Press

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πούτιν είναι πρόθυμος να συζητήσει με τον Ζελένσκι την παύση των επιθέσεων σε μη στρατιωτικές υποδομές

Διεθνή / Ο Πούτιν είναι πρόθυμος να συζητήσει με τον Ζελένσκι την παύση των επιθέσεων σε μη στρατιωτικές υποδομές

Και οι δύο πλευρές δέχονται πιέσεις για να σημειώσουν πρόοδο προς τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία, ο οποίος βρίσκεται πλέον στον τέταρτο χρόνο του
LIFO NEWSROOM
Μάχη εξουσίας στο Βατικανό: Πόσο πιθανή είναι η ανάδειξη ενός «αντι-Φραγκίσκου» πάπα

Διεθνή / Μάχη εξουσίας στο Βατικανό: Πόσο πιθανή είναι η ανάδειξη ενός «αντι-Φραγκίσκου» πάπα

Από τους 135 καρδιναλίους που μπορούσαν να λάβουν μέρος στην επιλογή του διαδόχου, ο πάπας Φραγκίσκος είχε διορίσει περίπου 110, συμπεριλαμβανομένων και κάποιων συντηρητικών
LIFO NEWSROOM
Νέα Ζηλανδία: Νομοσχέδιο για τον βιολογικό ορισμό του φύλου – Δεν επιτρέπει αναγνώριση τρανς ανδρών και γυναικών

Διεθνή / Νέα Ζηλανδία: Κατατέθηκε νομοσχέδιο για τον βιολογικό ορισμό του φύλου

Αποκλείει την αναγνώριση τρανς ανδρών και γυναικών - Κατατέθηκε από το μικρότερο εκ των τριών κομμάτων του κυβερνητικού συνασπισμού και δεν είναι βέβαιο αν θα καταφέρει να συγκεντρώσει την απαραίτητη υποστήριξη για την ψήφισή του
LIFO NEWSROOM