Συρία: Παραβίαση της εκεχειρίας με όλμους καταγγέλλει η κυβέρνηση

Συρία: Παραβίαση της εκεχειρίας με όλμους καταγγέλλει η κυβέρνηση Facebook Twitter
Φωτό αρχείου
0

Νέα παραβίαση της εκεχειρίας στη Συρία, καθώς σύμφωνα με στρατιωτική πηγή που επικαλείται το επίσημο πρακτορείο Sana, πολλοί όλμοι έπεσαν σήμερα το μεσημέρι στη Δαμασκό, προπύργιο της κυβέρνησης του σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ, μερικές ώρες μετά την έναρξη εφαρμογής της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός με τους αντάρτες.

"Τρομοκρατικές οργανώσεις στην Ντούμα και στην Τζόμπαρ (τομείς που βρίσκονται ανατολικά της Δαμασκού) εκτόξευσαν πολλούς όλμους εναντίον οικιστικών συνοικιών της πρωτεύουσας", διευκρίνισε στρατιωτική πηγή την οποία επικαλείται το πρακτορείο χωρίς να κάνει λόγο για θύματα.

Νωρίτερα αρχηγός οργάνωσης που μάχεται τον Άσαντ είχε καταγγείλει παραβίαση της εκεχειρίας από την πλευρά των κυβερνητικών δυνάμεων.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάρον Τραμπ: Πώς επικοινωνεί με τους συμφοιτητές του στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης

Διεθνή / Μπάρον Τραμπ: Πώς επικοινωνεί με τους συμφοιτητές του στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης

Ο 19χρονος γιος του προέδρου των ΗΠΑ δεν μπορεί να δώσει τον αριθμό του κινητού του, ενώ είναι συνεχώς περικυκλωμένος από πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας, γεγονός που δυσκολεύει την κοινωνικοποίησή του
LIFO NEWSROOM
«Μη δέχεσαι ποτέ το “όχι” ως απάντηση»: Αποτροπιασμός για το video game που βάζει τον παίκτη στη θέση του βιαστή

Διεθνή / «Μη δέχεσαι ποτέ το “όχι” ως απάντηση»: Αποτροπιασμός για το video game που βάζει τον παίκτη στη θέση του βιαστή

Το «No Mercy» δίνει στους παίκτες τον έλεγχο ενός χαρακτήρα που βιάζει, βασανίζει και σκοτώνει γυναίκες, ανάμεσά τους και συγγενικά πρόσωπα, παρουσιάζοντας τις ενέργειες αυτές ως «τιμωρία»
LIFO NEWSROOM