Tα διαφορετικά σύννεφα της Γάζας

Tα διαφορετικά σύννεφα της Γάζας Facebook Twitter
1
Tα διαφορετικά σύννεφα της Γάζας Facebook Twitter

O Παλαιστίνιος φωτορεπόρτερ Belal Khaled έχει στους σκληρούς του δίσκους εκατοντάδες εικόνες από τις φρικαλεότητες των εχθροπραξιών στη Λωρίδα της Γάζας. Παιδιά σε νεκροτομεία ή σε βουτηγμένα στο αίμα σε κρεβάτια νοσοκομείων, πτώματα ανάμεσα σε χαλάσματα και βόμβες που φωτίζουν τον νυχτερινό ουρανό της Γάζας.

Ο 20χρονος Khaled διάλεξε μια σειρά φωτογραφιών από τα σύννεφα καπνού που σκέπαζαν τη Γάζα και σκιτσάροντάς δημιούργησε μερικές εικόνες που θέλουν να συμβολίσουν την ελπίδα για ζωή και ειρήνη στην περιοχή. 

Tα διαφορετικά σύννεφα της Γάζας Facebook Twitter

Ο ίδιος μιλώντας στην Global Post περιγράφει:

"Όταν ήμασταν μικρά παιδιά κοιτούσαμε τον ουρανό και κάναμε όνειρα, βλέποντας τα σύννεφα. Τα παιδιά της Γάζας σήμερα κοιτάνε τον ουρανό και βλέπουν μαύρο καπνό και σκόνη."

 Οι πρώτες φωτογραφίες που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στις 16 Ιουλίου εξακολουθούν να αναδημοσιεύονται από χρήστες έως και σήμερα. Ο ίδιος όμως πια δεν έχει χρόνο να δημιουργήσει καινούργιες καθώς όπως λέει ο κλοιός στη Γάζα είναι πια ασφυκτικός.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάρον Τραμπ: Πώς επικοινωνεί με τους συμφοιτητές του στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης

Διεθνή / Μπάρον Τραμπ: Πώς επικοινωνεί με τους συμφοιτητές του στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης

Ο 19χρονος γιος του προέδρου των ΗΠΑ δεν μπορεί να δώσει τον αριθμό του κινητού του, ενώ είναι συνεχώς περικυκλωμένος από πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας, γεγονός που δυσκολεύει την κοινωνικοποίησή του
LIFO NEWSROOM
«Μη δέχεσαι ποτέ το “όχι” ως απάντηση»: Αποτροπιασμός για το video game που βάζει τον παίκτη στη θέση του βιαστή

Διεθνή / «Μη δέχεσαι ποτέ το “όχι” ως απάντηση»: Αποτροπιασμός για το video game που βάζει τον παίκτη στη θέση του βιαστή

Το «No Mercy» δίνει στους παίκτες τον έλεγχο ενός χαρακτήρα που βιάζει, βασανίζει και σκοτώνει γυναίκες, ανάμεσά τους και συγγενικά πρόσωπα, παρουσιάζοντας τις ενέργειες αυτές ως «τιμωρία»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια