Τουρκία: Τροχαίο δυστύχημα μετά από καραμπόλα - 11 νεκροί, δεκάδες τραυματίες

Τροχαίο δυστύχημα έξω από την Κωνσταντινούπολη: 11 νεκροί, δεκάδες τραυματίες Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα στον αυτοκινητόδρομο Βόρειου Μαρμαρά, στην Τουρκία με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 11 άνθρωποι και άλλοι 57 να τραυματιστούν.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη κοντά στη συνοικία Νταγκντιμπί της επαρχίας του Σαγγάριου, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu. Ενεπλάκησαν επτά οχήματα, ανάμεσα στα οποία τρία λεωφορεία και ένα φορτηγό, ωστόσο τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν ακόμη προσδιοριστεί.

Στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος έχουν σπεύσει δυνάμεις της πυροσβεστικής ενώ είναι ήδη σε εξέλιξη οι έρευνες και οι επιχειρήσεις των αρχών για τυχόν απεγκλωβισμούς.

Το ιδιωτικό ειδησεογραφικό κανάλι NTV μετέδωσε πως η περιοχή ήταν καλυμμένη με πυκνή ομίχλη και η ορατότητα ήταν χαμηλή. Λόγω της καραμπόλας, ο δρόμος έκλεισε στην κατεύθυνση προς Κωνσταντινούπολη.

Ο κυβερνήτης της επαρχίας του Σαγγάριου δήλωσε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι 57 άνθρωποι τραυματίσθηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πού είναι το Λεσότο, η χώρα που ο Τραμπ είπε ότι «κάνεις δεν έχει ακούσει ποτέ»

Διεθνή / Πού είναι το Λεσότο, η χώρα που ο Τραμπ είπε ότι «κάνεις δεν έχει ακούσει ποτέ»

Ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας δήλωσε προσβεβλημένος μετά τη δήλωση του Αμερικανού προέδρου για περικοπές των «8 εκατ. δολαρίων για τη στήριξη της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+ στο Λεσότο που κανείς δεν έχει ακουστά»
LIFO NEWSROOM
Εάν έχει κλαπεί ο χρυσός των ΗΠΑ από το Φορτ Νοξ, ρωτούν Τραμπ και Μασκ

Διεθνή / Εάν έχει κλαπεί ο χρυσός των ΗΠΑ από το Φορτ Νοξ, ρωτούν Τραμπ και Μασκ

Πρέπει να πάμε εκεί και να διαπιστώσουμε εάν είναι εκεί όντως ο χρυσός, επιμένει ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο - «Ίσως ο Μάσκ θέλει να δει πώς μοιάζει ο πλούτος του στην πραγματικότητα»
LIFO NEWSROOM
Φράχτη μήκους 8,5 χλμ. κατασκευάζει στον Έβρο και η Τουρκία

Διεθνή / Φράχτη μήκους 8,5 χλμ. κατασκευάζει στον Έβρο και η Τουρκία

Ο νομάρχης της Αδριανούπολης, Γιουνούς Σεζέρ, ανακοίνωσε ότι έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία των διαγωνισμών και τα έργα προχωρούν με την υποστήριξη του υπουργείου Εσωτερικών και του υπουργείου Άμυνας
LIFO NEWSROOM