Τυφώνας Μίλτον: «Περιμένουμε να δούμε την καταστροφή», περιγράφει Ελληνίδα ομογενής

Τυφώνας Μίλτον: «Πολλοί ομογενείς έμειναν πίσω, κάνουν λόγο για νεκρούς» περιγράφει Ελληνίδα Facebook Twitter
Φωτ. : EPA
0

Τις δραματικές ώρες που περνούν μετά το χτύπημα του καταστροφικού τυφώνα Μίλτον οι κάτοικοι στη Φλόριντα, περιγράφει Ελληνίδα κάτοικος της πληγείσας περιοχής.

Ο τυφώνας Μίλτον σαρώνει τη δυτική ακτή της Φλόριντα με ισχυρές καταιγίδες, ανέμους και ανεμοστρόβιλους, ενώ ήδη έχουν επιβεβαιωθεί οι πρώτοι νεκροί στο Σεν Λούσι. Ήδη έχουν προκληθεί καταστροφές σε υποδομές αλλά και σπίτια, ενώ σχεδόν 1,5 εκατ. νοικοκυριά στη Φλόριντα βρίσκονται χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Εκατομμύρια πολίτες έχουν εγκαταλείψει την περιοχή έπειτα από τις εκκλήσεις των Αρχών, ωστόσο σύμφωνα με Ελληνίδα κάτοικο της πληγείσας περιοχής, αρκετοί ομογενείς έχουν μείνει πίσω. Μιλώντας στο ΣΚΑΪ, περιέγραψε πως  τα ρεύματα του νερού από τις πλημμύρες, έχουν αρχίσει και κατευθύνονται προς τις κατοικημένες περιοχές.

«Πριν από δύο ώρες χτύπησε τις ακτές της Φλόριντα, νότια της περιοχής Τάμπα, ο τρομερός αυτός τυφώνας [...] σημειώνονται καταστροφικές πλημμύρες στην περιοχή της Τάμπα και σε άλλες παραλιακές περιοχές. Εμείς έχουμε εκκενώσει από σήμερα το πρωί, είμαστε στην ανατολική πλευρά της Φλόριντα, σημειώνονται πολύ ισχυροί άνεμοι, είχαμε και τον ανεμοστρόβιλο. Κάποιοι κάνουν λόγο για απώλεια ζωών, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό κάτι ακόμα, περιμένουμε τις επόμενες ώρες, νομίζω είναι αρκετά νωρίς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, σημείωσε πως βρίσκονται σε επιφυλακή, καθώς όπως και στον προηγούμενο τυφώνα έτσι και τώρα οι πλημμύρες και τα περισσότερα επικίνδυνα φαινόμενα καταγράφονται κυρίως μετά το πέρασμά τους. 

 
Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αξία της Hermès ξεπέρασε αυτή της LVMH που είχε προσπαθήσει να την αγοράσει πριν από 15 χρόνια

Διεθνή / Η χρηματιστηριακή αξία της Hermès ξεπέρασε αυτή της LVMH, η οποία είχε προσπαθήσει να την αγοράσει πριν από 15 χρόνια

Η Hermès ξεπέρασε την LVMH σε κεφαλαιοποίηση, ενισχυμένη από την ανθεκτικότητα του μοντέλου της πολυτέλειας, ενώ η LVMH πλήττεται από χαμηλότερα κέρδη λόγω της ποικιλίας εμπορικών σημάτων
LIFO NEWSROOM
Η CIA αποκαλύπτει αρχείο της KGB: Εξωγήινοι μετέτρεψαν σε πέτρα σοβιετικούς στρατιώτες

Διεθνή / Όταν οι εξωγήινοι μετέτρεψαν σε πέτρα σοβιετικούς στρατιώτες - Το αποχαρακτηρισμένο αρχείο της CIA που έγινε viral

Μια έκθεση της CIA αποκαλύπτει την ιστορία σοβιετικών στρατιωτών που φέρεται να μετατράπηκαν σε πέτρα μετά από συνάντηση με εξωγήινο αντικείμενο, προκαλώντας έντονες αντιπαραθέσεις και σκεπτικισμό
LIFO NEWSROOM
«Ο Έντι Ράμα λέει ψέματα στην Ελλάδα»

LiFO politics / «Ο Έντι Ράμα λέει ψέματα στην Ελλάδα»

Ο διπλωμάτης Αλέξανδρος Μαλλιάς, πρώην πρέσβης της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον, τα Τίρανα και τα Σκόπια, μιλάει για τις αλλαγές που φέρνει η πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ στις ΗΠΑ, καθώς και για τις δύσκολες σχέσεις της Ελλάδας με την Αλβανία, ειδικά κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργίας του Έντι Ράμα.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Οι θάνατοι αμάχων στο Σούμι μπορεί να αναγκάσουν την Ουάσινγκτον να αλλάξει στάση απέναντι στον Πούτιν

Διεθνή / Πόλεμος στην Ουκρανία: Η σφαγή στο Σούμι και πώς οι ΗΠΑ μπορεί να αλλάξουν στάση απέναντι στον Πούτιν

Η ασυμφωνία μεταξύ των δολοφονημένων στο Σούμι και της φωτογραφικής χειραψίας Γουίτκοφ-Πούτιν είναι κάτι παραπάνω από προφανής στους περισσότερους παρατηρητές
LIFO NEWSROOM