Τζο Μπάιντεν: «Τον πήρε ο ύπνος» στην COP26 -Δεν μπορούσε να κρατήσει τα μάτια του ανοικτά

Ο Τζο Μπάιντεν αποκοιμήθηκε στην διάσκεψη για το κλίμα Facebook Twitter
0

Να κλείνει τα μάτια του για ώρα έπιασε κάμερα τον Τζο Μπάιντεν, κατά τη διάρκεια των εναρκτήριων ομιλιών στη Σύνοδο για την Κλιματική Αλλαγή Cop26, που διεξάγεται στη Γλασκώβη.

Ο Αμερικανός πρόεδρος φαίνεται να κλείνει τα μάτια για λίγα δευτερόλεπτα και να τα ανοίγει λίγο μετά. Στη συνέχεια, ωστόσο, φαίνεται να αποκοιμιέται μέχρι που ένας βοηθός του τον πλησιάζει και ξεκινούν μια μίνι συνομιλία, ενώ μετέπειτα τρίβει τα μάτια του, καθώς ο πρωθυπουργός της Ιταλίας ανέβηκε στο βήμα.

Βίντεο: Η στιγμή που ο Τζο Μπάιντεν αποκοιμήθηκε

Αργότερα, ο ίδιος ο Μπάιντεν ανέβηκε για την δική του ομιλία, προειδοποιώντας για την επικείμενη καταστροφή που φέρνει η κλιματική αλλαγή. «Δεν είναι υποθετικό», πρόσθεσε.

Ο Αμερικανός πρόεδρος χαρακτήρισε την κλιματική αλλαγή «υπαρξιακή απειλή για την ανθρώπινη ύπαρξη όπως την ξέρουμε». «Μπορούμε να διατηρήσουμε τον στόχο του περιορισμού της υπερθέρμανσης του πλανήτη σε μόλις 1,5° C, αν ενωθούμε», είπε, συμπληρώνοντας: «Η Γλασκώβη πρέπει να είναι η αρχή μιας δεκαετίας φιλοδοξίας και καινοτομίας για τη διατήρηση του κοινού μας μέλλοντος».

Στη συνέχεια, ο Μπάιντεν επιτέθηκε στον προκάτοχό του Ντόναλντ Τραμπ για την απόφασή του να απέχει από την Συμφωνία του Παρισιού. «Δεν πρέπει να ζητήσω συγγνώμη, αλλά ζητώ», είπε ο Μπάιντεν εκ μέρους των ΗΠΑ.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιχείρηση «Σιδηρούν Τείχος»: Η Δυτική Όχθη «μετατρέπεται σε μίνι-Γάζα» καθώς οι Ισραηλινοί καταστρέφουν σπίτια

Διεθνή / Επιχείρηση «Σιδηρούν Τείχος»: Η Δυτική Όχθη «μετατρέπεται σε μίνι-Γάζα» καθώς οι Ισραηλινοί καταστρέφουν σπίτια

Το «Σιδηρούν Τείχος» έχει να κάνει με την εκρίζωση μαχητών ομάδων, για να σταματήσει μια επανάληψη της επίθεσης της 7ης Οκτωβρίου από τη Τζενίν ή το Τουλκαρέμ
LIFO NEWSROOM
Εκλογές στη Γερμανία: Διαδηλώσεις έξω από το σπίτι της αρχηγού της AfD - «Έξω η Βάιντελ»

Διεθνή / Εκλογές στη Γερμανία: Διαδηλώσεις έξω από το σπίτι της αρχηγού της AfD - «Έξω η Βάιντελ»

«Αγωνιζόμαστε για έναν κόσμο με ποικιλομορφία χωρίς φασισμό» και «η ιστορία επαναλαμβάνεται εάν δεν διδαχθούμε τίποτα» ήταν μεταξύ των συνθημάτων των διαδηλωτών λίγες ώρες πριν τις εκλογές στη Γερμανία
LIFO NEWSROOM
«Θέλω να δω τον Έλον πιο επιθετικό»: Ο Τραμπ ζητά από τον Μασκ περισσότερες απολύσεις

Διεθνή / «Θέλω να δω τον Έλον πιο επιθετικό»: Ο Τραμπ ζητά από τον Μασκ περισσότερες απολύσεις

Ο Μασκ ανακοίνωσε ότι όλοι οι ομοσπονδιακοί υπάλληλοι θα λάβουν σύντομα email ζητώντας τους να αναφέρουν τα επιτεύγματά τους της προηγούμενης εβδομάδας, προειδοποιώντας ότι η μη ανταπόκριση θα θεωρηθεί ως παραίτηση
LIFO NEWSROOM