Ζωολογικός κήπος ψάχνει ανθρώπους που θα κάνουν τα σκιάχτρα- Με στολή πουλιού

Ζωολογικός κήπος ψάχνει ανθρώπους που θα κάνουν τα σκιάχτρα- Με στολή πουλιού Facebook Twitter
0

Για όσους νιώθουν άνετα φορώντας μια στολή πουλιού, αυτή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και η ιδανική δουλειά. Ζωολογικός κήπος ψάχνει ανθρώπους που θα κάνουν τα σκιάχτρα, μεταμφιεσμένοι σε πουλιά. 

Στο Blackpool Zoo, στο Λάνκασαϊρ, κατά τα φαινόμενα μπούχτισαν με τους γλάρους που ζουν στην περιοχή και κλέβουν φαγητά. Έτσι, ο ζωολογικός κήπος θέλει να δημιουργήσει μια ομάδα που θα διώχνει τα πτηνά. Και θα είναι οι ίδιοι ντυμένοι πουλιά. 

Όσοι επιλεγούν θα αποτελούν μια «ομάδα αποτροπής για γλάρους». Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι εξωστρεφείς άνθρωποι και να νιώθουν άνετα με μια στολή πουλιού, σύμφωνα με την αγγελία που ανάρτησε ο ζωολογικός κήπος. 

«Είναι αυτονόητο ότι στο Blackpool Zoo αγαπάμε όλα τα ζώα. Και ως παραθαλάσσιο μέρος, δεν μας λείπουν οι γλάροι», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση. 

«Όμως, οι γλάροι αποδεικνύονται μπελάς, όταν προσπαθούν να κλέψουν τρόφιμα από τους επισκέπτες μας και τους περιφραγμένους χώρους των ζώων. Πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κρατήσουμε τους γλάρους μακριά από τους χώρους όπου τρώνε οι επισκέπτες μας», συμπλήρωνε η ανακοίνωση του ζωολογικού κήπου. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βούτσιτς για τα επεισόδια στο κοινοβούλιο: «Έφεραν καπνογόνα κρυμμένα στα εσώρουχά τους»

Διεθνή / Βούτσιτς για τα επεισόδια στο κοινοβούλιο: «Έφεραν καπνογόνα κρυμμένα στα εσώρουχά τους»

Ο Βούτσιτς αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην περίπτωση της Σόνια Ίλιτς, μιας εγκύου οκτώ μηνών, η οποία τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων χαρακτηρίζοντας το αγέννητο παιδί ως «σύμβολο της νίκης ενάντια στην έγχρωμη επανάσταση»
LIFO NEWSROOM
Τριντό: «Είμαστε Καναδοί, θα παλέψουμε και θα νικήσουμε» - Ανακοίνωσε αντίμετρα στους δασμούς του Τραμπ

Διεθνή / Τριντό: «Είμαστε Καναδοί, θα παλέψουμε και θα νικήσουμε» - Ανακοίνωσε αντίμετρα στους δασμούς του Τραμπ

«Ο Καναδάς δεν θα γίνει ποτέ η 51η πολιτεία των Ηνωμένων Πολιτειών», δήλωσε κατηγορηματικά, εκφράζοντας αβεβαιότητα για το αν υπάρχουν διαπραγματευτικά περιθώρια με την Ουάσινγκτον
LIFO NEWSROOM
Τζέι Ντι Βανς: 20.000 στρατιώτες από μία τυχαία χώρα δεν θα διασφαλίσουν την ειρήνη στην Ουκρανία

Διεθνή / Τζέι Ντι Βανς: 20.000 στρατιώτες από μία τυχαία χώρα δεν θα διασφαλίσουν την ειρήνη στην Ουκρανία

«Αν θέλεις να διασφαλίσεις ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν θα εισβάλει ξανά στην Ουκρανία, η καλύτερη εγγύηση ασφαλείας είναι να προσφέρεις στους Αμερικανούς οικονομικό όφελος στο μέλλον της Ουκρανίας» υποστήριξε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM