Don’t get mad, get married

Don’t get mad, get married Facebook Twitter
0

Ο Μαρσί την ήθελε τη γυναίκα του. Συγκεκριμένα, την ήθελε μόνο το πρωί. Αλλά κάθε πρωί. Αυτό συμβαίνει, συνήθως, γιατί κατά τις πρωινές στύσεις μαζεύεται όλο το αίμα στο πέος κι έτσι δεν φτάνει μέχρι το οπτικό νεύρο για να δεις τι πηδάς, αλλά τέλος πάντων. Κι η γυναίκα του τον ήθελε, παρόλο που ήταν τιτίζης. Και ο γιακάς του πουκάμισού του δεν είναι εντάξει, και το πιάτο του έχει ένα φασολάκι με τσακισμένη γωνία, άρα δεν τρώει, και το μπλε του πουλόβερ μπαίνει στο ράφι της ντουλάπας πάνω απ' το γαλάζιο και κάτω απ' το off black, κατά τη λογική χρωματική σειρά. Οι τιτίζηδες άντρες τα έχουν όλα καθαρά, τακτικά και στην εντέλεια και σου κάνουν τα νεύρα τσατάλια. Ίσως γι' αυτό έγινε η Ελένη αντικειμενόφιλη. Μπορεί μεν να είχε τα συνηθισμένα σχεσιακά πρότυπα όσον αφορά τους γονείς της, αλλά βγήκε από πατέρα τιτίζη που έχει μανία με τα πράγματά του και δεν θέλει να του τα πειράζει κανείς. Ε, κι εκείνη άρχισε να τα πηδάει, γιατί ήταν αντιδραστικό παιδί. Ψυχαναλυτικά, στέκει.

Eκείνο το mail της έγραφε ότι το προηγούμενο βράδυ η Ελένη και το deodorant έκαναν για πρώτη φορά σεξ. Πρέπει να ήταν πραγματικά καλό το σεξ, γιατί το επόμενο mail της έγραφε ότι αποφάσισαν να παντρευτούν. Μάζεψε τους γονείς της στο σαλόνι και τους ανακοίνωσε το εξής: «Τα έχω εδώ και καιρό με ένα deodorant». Κανείς από τους δυο δεν έδωσε σημασία στο τι ακριβώς έλεγε η κόρη τους, οπότε η μητέρα της τής απάντησε μηχανικά «ελπίζω να φοράτε προφυλακτικό», ενώ ο πατέρας της είπε μηχανικά «το προφυλακτικό δεν σώζει πάντα ζωές. Έχω ακούσει για κάποιον που φορούσε προφυλακτικό και τον χτύπησε λεωφορείο».

Η Ελένη συνέχισε: «Αγαπιόμαστε και θέλουμε να παντρευτούμε». Και τότε έδωσαν κι οι δυο γονείς σημασία, γιατί γενικά οι Έλληνες γονείς δίνουν σημασία όταν τεθεί θέμα γάμου, κι έτσι μπορούν να καλέσουν πολλούς και να βγάλουν τις υποχρεώσεις τους σε προϊστάμενους, συναδέλφους, γείτονες, βουλευτές, συγγενείς, πρώην, καθώς και στον χασάπη της γειτονιάς, που τους δίνει πάντα καλό κρέας. «Ποιον είπες ότι παντρεύεσαι;» ρώτησε η μαμά της. «Το deodorant μου. Είναι μια σχέση που με έχει αλλάξει πολύ, με κάνει καλύτερο άνθρωπο ». Κι οι δυο έμεναν να την κοιτάζουν, «είναι τρελή η καημένη» μουρμούρισε η μάνα της, ενώ ο πατέρας της έκοψε με τον νου του από τη λίστα καλεσμένων τον εκδότη του, τον βουλευτή και οπωσδήποτε τον χασάπη. Τι ήταν αυτό που τους βρήκε τώρα;

Η ελληνική νομοθεσία δεν καθορίζει αν μπορούν ή όχι οι άνθρωποι να παντρεύονται αντικείμενα. Δεν είναι όπως με τους γκέι που απαγορεύεται να παντρεύονται γιατί ο νόμος για τον γάμο ξεκαθαρίζει ρητά ότι είναι μεταξύ ατόμων αντίθετου φύλου. Ποιος μπορεί να πει τι φύλο είναι ένα deodorant; Όπως και να 'χει, υπήρξαν στο παρελθόν γάμοι ανθρώπων με αντικείμενα, σε άλλες χώρες. Όπως στη Γαλλία - εκεί παντρεύτηκε η γυναίκα τού Πύργου του Άιφελ. Ή στο Βερολίνο, όπου μια άλλη είχε παντρευτεί το Τείχος του - σήμερα είναι χήρα. Η Ελένη μπορούσε να παντρευτεί σίγουρα σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Με αυτά και με τα' άλλα, ψυχή δεν θα απομείνει στην Ελλάδα. Γιατί μόλις ψηφιστεί και το νομοσχέδιο για τους γκέι γάμους που κατέθεσε ο Μπερίσα πρόσφατα, υπολογίζονται οι Έλληνες γκέι να φύγουν κατά κύματα μετανάστες στην Αλβανία. Οι αμφισεξουαλικοί και... μπαράδες θα πηγαινοέρχονται, οπότε στην Ελλάδα θα απομείνουν μόνιμα οι συνολικά καμιά κατοσταριά άντρες που είναι σίγουρα στρέιτ, σύμφωνα με το ληξιαρχείο.

Άρα, θα έφευγε και ο γιος και η κόρη της κολλητής της μητέρας του Valkanioniki sto Pi. Εκείνη έστελνε απειλητικά γράμματα σε υπουργούς, πιέζοντας να ψηφιστεί το ίδιο νομοσχέδιο στην Ελλάδα για να μην ξενιτεύονται  τα παιδιά του κόσμου - τα γράμματα τα υπέγραφε «Η 17 Ν ζει». Η μάνα του Valkanioniki sto Pi τής έλεγε, βέβαια, πάντα καλύτερα να είναι γκέι τα παιδιά γιατί έτσι θέλουν να παντρευτούν. Ορίστε ο κανακάρης ο δικός της που είναι στρέιτ, όλη μέρα στο κομπιούτερ να αυνανίζεται. Κι έχει κολλήσει σε όλο το σπίτι post it για τον αυνανισμό για να της τη σπάσει περισσότερο. «Υπάρχουν βάσιμα στοιχεία που δείχνουν ότι ο άνθρωπος στάθηκε στα δυο του πόδια προκειμένου να έχει τα χέρια του ελεύθερα για να αυνανίζεται» (Λίλι Τόμλιν). «Μην απαξιώνετε την αυτοϊκανοποίηση. Είναι σεξ με κάποιον που αγαπώ» (Γούντι Άλεν). «Το καλό με τον αυνανισμό είναι ότι δεν είσαι υποχρεωμένος να ντυθείς κατάλληλα» (Τρούμαν Καπότε).

Πάντως, με το που δημοσιεύσαμε την ιστορία της Ελένης έφταναν διαρκώς mail στη στήλη όπως «Γεια σας, είμαι ερωτευμένη με το ξυστήρι που έφερα απ' την Κωνσταντινούπολη» (τι είναι το ξυστήρι; Δεν ακούγεται καλός τύπος). Άλλη ήταν ερωτευμένη με λούτρινο κουνάβι, άλλη με το I-phone, ήρθε το μοναδικό mail κοριτσιού που ερωτεύτηκε αγόρι, κι ανατριχιάσαμε όλοι απ' το σοκ- ιιιιιιιιιιι...

(συνεχίζεται)

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Σωτήρης Ντάλης / «Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Ο αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επικεφαλής της Μονάδας Έρευνας για την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Πολιτική σχολιάζει τον αντίκτυπο της πανδημίας και της εκλογής Μπάιντεν στην Ευρώπη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Σωτήριος Σέρμπος / «Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Τι σηματοδοτεί η εποχή Μπάιντεν και τι αφήνει πίσω του ο απερχόμενος Πρόεδρος; Απαντά στη LiFO ο Σωτήριος Σέρμπος, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης και Ερευνητής στο ΕΛΙΑΜΕΠ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ελλάδα / Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ο καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια και μέλος της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας μιλά για τα τελευταία δεδομένα της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ο γυμνός βασιλιάς, το Καπιτώλιο και η επόμενη μέρα

Νικόλας Σεβαστάκης / Ο γυμνός βασιλιάς, το Καπιτώλιο και η επόμενη μέρα

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι ένας Γουίλι Σταρκ της εποχής μας. Υπάρχει κάτι σημαντικό που χωρίζει τη λαϊκιστική φαντασία των χρόνων του Μεσοπολέμου –όπως την αναπλάθει το μυθιστόρημα του Γουόρεν– από τα πλήθη που είδαμε να βγαίνουν από τα μεσαιωνικά σπήλαια των social media για να ορμήσουν προς το Καπιτώλιο.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ
Ευάγγελος Μανωλόπουλος: «Να μάθουμε να ζούμε με τις μάσκες, γιατί θα αργήσουμε να τις βγάλουμε»

Ελλάδα / Ευάγγελος Μανωλόπουλος: «Να μάθουμε να ζούμε με τις μάσκες, γιατί θα αργήσουμε να τις βγάλουμε»

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας, Φαρμακογονιδιωματικής και Ιατρικής Ακριβείας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακολογίας, Ευάγγελος Μανωλόπουλος, μιλά στη LiFO για τα εμβόλια και τις φαρμακευτικές αγωγές που εξετάζονται. Απαντά για το δεύτερο κύμα της πανδημίας, εξηγεί ποια είναι η αλήθεια για τις ΜΕΘ, πότε θα αποχωριστούμε τις μάσκες αλλά και πότε προβλέπεται η επάνοδος στην κανονικότητα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Γιατί η ασφάλεια του εμβολίου είναι υψηλού βαθμού; Ο καθηγητής της Οξφόρδης Πέτρος Λιγοξυγκάκης εξηγεί

Τech & Science / Γιατί η ασφάλεια του εμβολίου είναι υψηλού βαθμού; Ο καθηγητής της Οξφόρδης Πέτρος Λιγοξυγκάκης εξηγεί

Τι θα σημάνει η γενική χρήση των εμβολίων; Θα εφαρμοστούν νέοι κανόνες σχετικά με τον εμβολιασμό; Πότε προσδιορίζεται η έναρξή του; Και τι γίνεται με τους αρνητές;
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Η ενδοχώρα της άρνησης και το εμβόλιο

Νικόλας Σεβαστάκης / Η ενδοχώρα της άρνησης και το εμβόλιο

Η όποια στρατηγική για τον εμβολιασμό χρειάζεται να είναι σκληρή με τον νεοφασισμό των fake news και της ωμής παραπλάνησης. Την ίδια στιγμή, όμως, πρέπει να εντάξει τις ανησυχίες, τις αντιρρήσεις και τις δεύτερες σκέψεις πολλών ανθρώπων.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ
Ευάγγελος Καϊμακάμης: «Έχουν πεθάνει πολλοί σαραντάρηδες στα χέρια μας χωρίς προβλήματα υγείας»

Ελλάδα / Ευάγγελος Καϊμακάμης: «Έχουν πεθάνει πολλοί σαραντάρηδες στα χέρια μας χωρίς προβλήματα υγείας»

Ο πνευμονολόγος-εντατικολόγος στο νοσοκομείο Παπανικολάου μιλά για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στις ΜΕΘ και τις μελλοντικές ανησυχίες του σχετικά με την πανδημία.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Ακόμη κι αν είχαμε 10.000 κλίνες ΜΕΘ, αν γέμιζαν όλες, θα θρηνούσαμε 4.000 θανάτους»

Ελλάδα / Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Ακόμη κι αν είχαμε 10.000 κλίνες ΜΕΘ, αν γέμιζαν όλες, θα θρηνούσαμε 4.000 θανάτους»

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας-Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών σχολιάζει όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ