Men are from google, women are from yahoo

Men are from google, women are from yahoo Facebook Twitter
Φωτ.: Terry Richardson
0

 

Μία γυναίκα είχα εγώ υπόψη μου για το σεξ βρύσιμο/ξύλο/φτύσιμο που χρειαζόταν ο Νίκος για να συνέλθει. Την Καλάσνικοφ. Οι φήμες έλεγαν ότι είχε πηδήξει και τους 1.800 friends της στο facebook (women including). Την ήξερα γιατί ήταν φαν της στήλης και επικοινωνούσαμε εβδομαδιαία να λύσουμε τα γκομενικά της. (Σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς, θα μου έπαιρνε την υπόλοιπη ζωή μου αυτό.) Όπου υπήρχε βία, υπήρχε και η Καλάσνικοφ. Βία για τη βία, γι' αυτό έξω από το σπίτι της είχε γράψει τα τελευταία συνθήματα: «Μου σπάσαν τα νερά / με πιάσανε οι πόνοι / μπάτσοι, γουρούνια, δο-λο-φόνοι». «Με άφησε ο γκόμενος / και πίνω τζιν λεμόνι / μπάτσοι, γουρούνια, δο-λο-φόνοι». «Ο γάτος μου είναι quir / με σκύλους ζευγαρώνει / μπάτσοι, γουρούνια, δο-λο-φόνοι». Στο σεξ πάντως της άρεσε να ντύνεται μπατσίνα. Την πήρα τηλέφωνο. «Έχω εδώ έναν πρόθυμο να σου δώσει σεξ με βρύσιμο και ξύλο». «Οk» είπε η Καλάσνικοφ κι από μέσα ακούγονταν εμβατήρια, «στείλ' τον». «Με φτύσιμο όμως;» τη ρώτησα. Το σκέφτηκε λίγο και τελικά είπε «ας είναι». Η Καλάσνικοφ όμως είχε Σελήνη στο Σαλαμά και της άρεσε να προγραμματίζει. Έτσι, δεn μπορούσε να βρει ένα κενό να βάλει έκτακτα το Νίκο, και, σύμφωνα με την ατζέντα της, θα τον γνώριζε τον επόμενο μήνα. Ο τελευταίος ήταν απελπισμένος. Είχε εν τω μεταξύ σπάσει το κινητό του στον τοίχο για να μην παίρνει τα μηνύματα της Βίκυw («καλά, είσαι ηλίθιος;»). Πήγε τουαλέτα να απομονωθεί για να σκεφτεί. Μέχρι που ο ήχος από το καζανάκι έγινε ένα με τις σκέψεις του -δηλαδή σκεφτόταν «φσσσστ, γρουγρουγρουγρού»- κι όλα ανακατεύτηκαν με το νερό. Και γιατί, να πάρει, να μην έκανε αυτό ακριβώς το σεξ με τη Βίκυ; (Συμπέρασμα: άμα είναι να φάει κόλλημα ο άνθρωπος, θα φάει). Κάτι σαν έκλαμψη φάνηκε στο βλέμμα του όταν βγήκε απ' το μπάνιο. Πήρε τη sim card από το πάτωμα, μας ευχαρίστησε βιαστικά κι έφυγε. Προσωπικά δεν είχα καταλάβει τίποτα, αλλά μου αρκούσε που μπορούσα επιτέλους να κοιμηθώ. Μεσημέρι με ξύπνησε ο Γιωργάκης, ο σκλάβος της Φουρνάρισσας. «Βρήκα και σαμπουάν» είπε λαχανιασμένος. Του έκλεισα την πόρτα στα μούτρα.

 

Λίγο καιρό αργότερα, άρχισε η Τσιάουα τα τηλεφωνήματα. «Help». Η Τσιάουα κι εκείνος ο τύπος που βρίζονταν κι έκαναν δαιμονισμένο σεξ δεν το έκαναν πια. Με το που πήγαν να έρθουν κοντά, εκείνος άσκησε βέτο «μα δεν σε εμπιστεύομαι για σχέση». Τσούλα την ανέβαζε, τσούλα την κατέβαζε. Και της ζήτησε προθεσμία ένα μήνα για να την τσεκάρει. Η προθεσμία του μήνα «για να σε γνωρίσω» ήταν παλιά τακτική των γυναικών. Η οποία μετατέθηκε στις μέρες μας σε τακτική νεαρών αντρών που προσπαθούν να σε καψουρέψουν («α, δεν θα σου δώσω εγώ τόσο εύκολα κάτι που στο δίνουν όλοι οι άλλοι»). Και στις δυο περιπτώσεις όμως, το να περιμένεις για να γνωρίσεις τον άλλον προϋποθέτει να μην έχετε παραγνωριστεί στο κρεβάτι. Δεν ξεκινάς χριστιανέ μου μια hot σεξουαλική σχέση και στα μέσα της σου θυμιέται ο μήνας γνωριμίας. Η Τσιάουα κι ο Δύστροπος συνέχισαν να συναντιούνται μια φορά την εβδομάδα, χωρίς σεξ. Όλες τις υπόλοιπες μέρες την έπαιρνε ανά πάσα στιγμή τηλέφωνο, πρωί, μεσημέρι, βράδυ, για να τσεκάρει μήπως έκανε σεξ με άλλον. Τα ξημερώματα της έγραφε μηνύματα. Αν εκείνη αργούσε να απαντήσει, της ερχόταν άλλο sms: «Κατάλαβα!» Η καημένη η Τσιάουα ήταν στην τσίτα. «Είσαι σε άσκηση» επαναλάμβανε εκείνος. «Ελέγχω την εγκράτειά σου». Μια φορά μόνο η Τσιάουα το έκανε με άλλον - κάποιον που γνώρισε στον Βασιλόπουλο, από τα λίγα success stories του φλερτ σε σούπερ μάρκετ με ξεχειλωμένες φόρμες και χάλια μαλλί. «Θέλω να μου πεις αν έκανες σεξ σήμερα» της είπε ο Δύστροπος το βράδυ. «Πρόσεξε, εσύ λες πάντα την αλήθεια». Κι η Τσιάουα του ζήτησε συγγνώμη και του είπε την αλήθεια, ότι ήταν η εβδομάδα πριν την περίοδό της. «Χαίρομαι που είσαι ειλικρινής» είπε εκείνος. «Και τώρα γεια, δεν θέλω να σε ξαναδώ». Αλλά συνέχιζε να την παίρνει καθημερινώς τηλέφωνο, να την ξεχέζει για το ποιόν της και κατέληγαν να κάνουν phone sex. Η Τσιάουα δεν καταλάβαινε τίποτα. Οι τελευταίες της ελπίδες ήμουν εγώ κι η Kafetzou Hellas, μια τύπισσα που λέει το φλυτζάνι on line.

 

Ο αρραβωνιάρης μου στο Internet έβγαλε το πόρισμα. Ο Δύστροπος είχε πληγωθεί στο παρελθόν από κέρατο, δεν το δούλεψε σωστά τότε με τον εαυτό του κι ορίστε ανασφάλειες. Ο Άρης το έβρισκε νορμάλ. Να θέλει ένας τύπος να τσεκάρει κάποια πριν μπει σε κανονική σχέση μαζί της. Να ξέρει ρε παιδάκι μου ότι, αν λείψει ένα μήνα επαγγελματικό ταξίδι στο μέλλον, θα του είναι πιστή. Μόνο η Φουρνάρισσα ρώτησε κατευθείαν: «Ο τύπος την έχει μικρή, έτσι;».

 

(συνεχίζεται)

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Σωτήρης Ντάλης / «Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Ο αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επικεφαλής της Μονάδας Έρευνας για την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Πολιτική σχολιάζει τον αντίκτυπο της πανδημίας και της εκλογής Μπάιντεν στην Ευρώπη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Σωτήριος Σέρμπος / «Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Τι σηματοδοτεί η εποχή Μπάιντεν και τι αφήνει πίσω του ο απερχόμενος Πρόεδρος; Απαντά στη LiFO ο Σωτήριος Σέρμπος, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης και Ερευνητής στο ΕΛΙΑΜΕΠ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ελλάδα / Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ο καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια και μέλος της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας μιλά για τα τελευταία δεδομένα της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ο γυμνός βασιλιάς, το Καπιτώλιο και η επόμενη μέρα

Νικόλας Σεβαστάκης / Ο γυμνός βασιλιάς, το Καπιτώλιο και η επόμενη μέρα

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι ένας Γουίλι Σταρκ της εποχής μας. Υπάρχει κάτι σημαντικό που χωρίζει τη λαϊκιστική φαντασία των χρόνων του Μεσοπολέμου –όπως την αναπλάθει το μυθιστόρημα του Γουόρεν– από τα πλήθη που είδαμε να βγαίνουν από τα μεσαιωνικά σπήλαια των social media για να ορμήσουν προς το Καπιτώλιο.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ
Ευάγγελος Μανωλόπουλος: «Να μάθουμε να ζούμε με τις μάσκες, γιατί θα αργήσουμε να τις βγάλουμε»

Ελλάδα / Ευάγγελος Μανωλόπουλος: «Να μάθουμε να ζούμε με τις μάσκες, γιατί θα αργήσουμε να τις βγάλουμε»

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας, Φαρμακογονιδιωματικής και Ιατρικής Ακριβείας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακολογίας, Ευάγγελος Μανωλόπουλος, μιλά στη LiFO για τα εμβόλια και τις φαρμακευτικές αγωγές που εξετάζονται. Απαντά για το δεύτερο κύμα της πανδημίας, εξηγεί ποια είναι η αλήθεια για τις ΜΕΘ, πότε θα αποχωριστούμε τις μάσκες αλλά και πότε προβλέπεται η επάνοδος στην κανονικότητα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Γιατί η ασφάλεια του εμβολίου είναι υψηλού βαθμού; Ο καθηγητής της Οξφόρδης Πέτρος Λιγοξυγκάκης εξηγεί

Τech & Science / Γιατί η ασφάλεια του εμβολίου είναι υψηλού βαθμού; Ο καθηγητής της Οξφόρδης Πέτρος Λιγοξυγκάκης εξηγεί

Τι θα σημάνει η γενική χρήση των εμβολίων; Θα εφαρμοστούν νέοι κανόνες σχετικά με τον εμβολιασμό; Πότε προσδιορίζεται η έναρξή του; Και τι γίνεται με τους αρνητές;
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Η ενδοχώρα της άρνησης και το εμβόλιο

Νικόλας Σεβαστάκης / Η ενδοχώρα της άρνησης και το εμβόλιο

Η όποια στρατηγική για τον εμβολιασμό χρειάζεται να είναι σκληρή με τον νεοφασισμό των fake news και της ωμής παραπλάνησης. Την ίδια στιγμή, όμως, πρέπει να εντάξει τις ανησυχίες, τις αντιρρήσεις και τις δεύτερες σκέψεις πολλών ανθρώπων.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ
Ευάγγελος Καϊμακάμης: «Έχουν πεθάνει πολλοί σαραντάρηδες στα χέρια μας χωρίς προβλήματα υγείας»

Ελλάδα / Ευάγγελος Καϊμακάμης: «Έχουν πεθάνει πολλοί σαραντάρηδες στα χέρια μας χωρίς προβλήματα υγείας»

Ο πνευμονολόγος-εντατικολόγος στο νοσοκομείο Παπανικολάου μιλά για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στις ΜΕΘ και τις μελλοντικές ανησυχίες του σχετικά με την πανδημία.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Ακόμη κι αν είχαμε 10.000 κλίνες ΜΕΘ, αν γέμιζαν όλες, θα θρηνούσαμε 4.000 θανάτους»

Ελλάδα / Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Ακόμη κι αν είχαμε 10.000 κλίνες ΜΕΘ, αν γέμιζαν όλες, θα θρηνούσαμε 4.000 θανάτους»

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας-Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών σχολιάζει όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ