Όταν το τηλέφωνό σου δεν χτυπά, είναι εκείνος

Όταν το τηλέφωνό σου δεν χτυπά, είναι εκείνος Facebook Twitter
Φωτ.: Terry Richardson
0

 

H Tσιάουα δεν είχε προσέξει καν ότι ο Δύστροπος την είχε μικρή. Γενικά, όταν οι γυναίκες θέλουν πολύ κάποιον, σπανίως προσέχουν αυτήν τη λεπτομέρεια στην ανατομία. Την προσέχουν μόλις ο άλλος τους φέρεται κομπλεξικά - για να το καλύψει. «Gee» φώναξε. «Τώρα που το διευκρίνισες, εξακολουθείς να τον θέλεις;» ρώτησε η Φουρνάρισσα. Έγνεψε καταφατικά. «Εντάξει, αν σου πηδάει το μυαλό, κράτα τον. Αυτό είναι το δύσκολο, το άλλο όλοι μπορούν να το κάνουν».

 

Πολλές φορές στη ζωή μου έχω σκεφτεί πάνω σε αυτό που μου λένε όλες οι αναγνώστριες «ψάχνω κάποιον να μου πηδήξει το μυαλό». Έχω πάρει χαρτί και μολύβι κι έχω καταγράψει όλες τις πιθανές στάσεις και λύση δεν έχω βρει για το πώς στο καλό γίνεται αυτό.

 

«Τον θέλω» έλεγε η Τσιάουα κι έκλαιγε, έπινε κι άκουγε Άννα Γούλα στο YouTube. «Τα πίνω όλα, τα πίνω όλα, ουίσκι, χάπια και κόκα κόλα». Ήταν Σάββατο απόγευμα στο σπίτι της. Κι εκείνος δεν είχε πάρει τηλέφωνο εκείνη τη μέρα. Μια ολόκληρη μέρα! Η Τσιάουα είχε σταθερό και κινητό στην αγκαλιά της και τα κοίταζε όλη την ώρα. Γιατί όταν το τηλέφωνό σου δεν χτυπά, είναι Εκείνος. Σίγουρα.

 

«Μου είχε πει ότι δεν θα μου κάνει σεξ για ένα μήνα γιατί θέλει να δει αν έχω εγκράτεια». «Παιδάκι μου, του εξήγησες ότι σε λίγα χρονάκια θα έχεις ακράτεια; Τώρα ό,τι προλάβεις» είπε η Φουρνάρισσα. «Και με τον άλλον που γνώρισες στο σούπερ μάρκετ τι έγινε;» ρώτησα εγώ. «Α, αυτός είναι από αυτούς τους πολύ ντροπαλούς και λίγο loser άντρες που μάλλον κάνουν σπανίως σεξ» είπε η Τσιουάουα. «Εντάξει, αλλά αυτοί σου μένουν για σχέση» είπα εγώ. «Στο κρεβάτι πάντως εγώ φοβήθηκα μη μου μείνει στα χέρια» είπε η Τσιάουα και ξανάρχισε να τραγουδάει Άννα Γούλα. Τι μπέρδεμα ήταν αυτό. Αν ο Δύστροπος δεν ήθελε να τον απατήσει, γιατί απλά δεν κοιμόταν μαζί της κάθε βράδυ; «Απ' το κόμπλεξ του» ήταν σίγουρη η Φουρνάρισσα. «Πολλοί μικροί είναι μισογύνηδες. Σε παιδεύουν γιατί φοβούνται ότι, αν μπουν σε σχέση, θα τους απορρίψεις στο μέλλον. Προσπαθούν πάντα να επαληθεύσουν το μισογυνισμό τους ωθώντας σε να τους απατήσεις εξαρχής. Κι είναι αυταρχικοί και μαλάκες. Μόνο στα horny εγκεφαλικά παιχνίδια τα πάνε καλά, γιατί αυτοί χρειάστηκε να τα δουλέψουν».

 

Κι αν ο Δύστροπος, εκτός από ανατομικό, είχε κι άλλο οργανικό πρόβλημα; Κακή αιμάτωση; Χαλασμένες βαλβίδες στα αγγεία; Χαμηλή παραγωγή τεστοστερόνης; Τόσα συμβαίνουν γύρω. Μπήκα στο Ίντερνετ για να δω πότε βγαίνει στην αγορά εκείνο το πολυ-χάπι για άντρες που περιμένουμε απ' την Bayer, η Φουρνάρισσα όμως είναι των φυσικών λύσεων και είπε στην Τσιάουα: «Μανδραγόρας». Ο μανδραγόρας χρησιμοποιήθηκε από την αρχαιότητα. Όχι μόνο για σεξουαλικά προβλήματα αλλά για όλες σχεδόν τις παθήσεις, από γρίπη μέχρι κατάθλιψη, ήταν το πολυφάρμακο. Ό,τι και να είχες παλιά, αυτό θα έπαιρνες, άσχετα αν θα σου σηκωνόταν αναγκαστικά κάθε φορά που πολεμούσες ένα απλό κρυολόγημα.

 

«Πρέπει να βρεις επειγόντως ρίζα μανδραγόρα» συνέχισε η Φουρνάρισσα. «Πρόσεξε όμως, όποιος τη βγάζει απ' το χώμα πεθαίνει. Mην τη βγάλεις με τα χέρια σου, βάλε το σκύλο σου να την ξεθάψει». Η Τσιάουα χλώμιασε στην ιδέα να πέθαινε η Τζέσικα - το κανίς της. «Ναι, ναι» συνέχισε η Φουρνάρισσα, «και πριν πεθάνει το σκυλί πρέπει να αφήσει τον μανδραγόρα σε ένα μπολ με νερό και να το βάλεις κάτω απ' το κρεβάτι την επόμενη φορά που θα κοιμηθείς με τον τύπο». «Μα δεν θα υπάρξει επόμενη φορά» είπε η Τσιάουα, «δε με έχει πάρει ούτε ένα τηλέφωνο σήμερα». «Και γιατί δεν τον παίρνεις εσύ;» είπε η γειτόνισσα. Όχι, όχι, δεν ήταν καλή ιδέα. «Τα μηνύματα είναι πιο διπλωματικά» είπα εγώ. Αλλά πριν προλάβω να εξηγήσω η Τσιάουα είχε στείλει το εξής μήνυμα: «Πάρε με τηλέφωνο επιτέλους». Κι εκείνος δεν πήρε. Τουλάχιστον για τις τέσσερις επόμενες ώρες. Η Τσιάουα έπεσε να πεθάνει. Είχε να πάθει τέτοια ήττα, είπε, από την εποχή που το πίρσινγκ στο πέος ενός τύπου μπλέχτηκε στα σιδεράκια που είχε τότε στα δόντια της. Όταν ήταν πια στα τελευταία της, εκείνος πήρε τηλέφωνο. Η Τσιάουα πετάχτηκε, άρπαξε το τηλέφωνο, μέτρησε δυνατά τρία κουδουνίσματα, στο τέταρτο το σήκωσε, της έφυγε απ' τα χέρια, το ξανάπιασε, «γειαααα» είπε με αλλαγμένη, ανέμελη και χαλαρή φωνή, «τι έκπληξη είναι αυτηηηή;». Κι εκείνος τότε της είπε για ένα mail που ήρθε στο κομπιούτερ του. «Όταν οι γυναίκες γεννιούνται, εμφυτεύουν στο κεφάλι τους ένα τσιπ. Αυτό κάνει μοναδικό σκοπό της ζωής τους καθώς μεγαλώνουν το γάμο. Κάποιες όμως το βρίσκουν και το βγάζουν κι έκτοτε μοναδικός σκοπός της ζωής τους γίνεται το αντρικό μόριο. Γι' αυτό και ονομάζονται «ξε-τσίπ-οτες». Και το' κλεισε. Έτσι η Τσιάουα απέκτησε αυτό το τικ, να πιάνει κάθε τόσο το κεφάλι της και να το ψαχουλεύει σαν να έχει ψείρες.

 

(συνεχίζεται)

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Σωτήρης Ντάλης / «Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Ο αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επικεφαλής της Μονάδας Έρευνας για την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Πολιτική σχολιάζει τον αντίκτυπο της πανδημίας και της εκλογής Μπάιντεν στην Ευρώπη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Σωτήριος Σέρμπος / «Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Τι σηματοδοτεί η εποχή Μπάιντεν και τι αφήνει πίσω του ο απερχόμενος Πρόεδρος; Απαντά στη LiFO ο Σωτήριος Σέρμπος, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης και Ερευνητής στο ΕΛΙΑΜΕΠ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ελλάδα / Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ο καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια και μέλος της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας μιλά για τα τελευταία δεδομένα της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ο γυμνός βασιλιάς, το Καπιτώλιο και η επόμενη μέρα

Νικόλας Σεβαστάκης / Ο γυμνός βασιλιάς, το Καπιτώλιο και η επόμενη μέρα

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι ένας Γουίλι Σταρκ της εποχής μας. Υπάρχει κάτι σημαντικό που χωρίζει τη λαϊκιστική φαντασία των χρόνων του Μεσοπολέμου –όπως την αναπλάθει το μυθιστόρημα του Γουόρεν– από τα πλήθη που είδαμε να βγαίνουν από τα μεσαιωνικά σπήλαια των social media για να ορμήσουν προς το Καπιτώλιο.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ
Ευάγγελος Μανωλόπουλος: «Να μάθουμε να ζούμε με τις μάσκες, γιατί θα αργήσουμε να τις βγάλουμε»

Ελλάδα / Ευάγγελος Μανωλόπουλος: «Να μάθουμε να ζούμε με τις μάσκες, γιατί θα αργήσουμε να τις βγάλουμε»

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας, Φαρμακογονιδιωματικής και Ιατρικής Ακριβείας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακολογίας, Ευάγγελος Μανωλόπουλος, μιλά στη LiFO για τα εμβόλια και τις φαρμακευτικές αγωγές που εξετάζονται. Απαντά για το δεύτερο κύμα της πανδημίας, εξηγεί ποια είναι η αλήθεια για τις ΜΕΘ, πότε θα αποχωριστούμε τις μάσκες αλλά και πότε προβλέπεται η επάνοδος στην κανονικότητα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Γιατί η ασφάλεια του εμβολίου είναι υψηλού βαθμού; Ο καθηγητής της Οξφόρδης Πέτρος Λιγοξυγκάκης εξηγεί

Τech & Science / Γιατί η ασφάλεια του εμβολίου είναι υψηλού βαθμού; Ο καθηγητής της Οξφόρδης Πέτρος Λιγοξυγκάκης εξηγεί

Τι θα σημάνει η γενική χρήση των εμβολίων; Θα εφαρμοστούν νέοι κανόνες σχετικά με τον εμβολιασμό; Πότε προσδιορίζεται η έναρξή του; Και τι γίνεται με τους αρνητές;
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Η ενδοχώρα της άρνησης και το εμβόλιο

Νικόλας Σεβαστάκης / Η ενδοχώρα της άρνησης και το εμβόλιο

Η όποια στρατηγική για τον εμβολιασμό χρειάζεται να είναι σκληρή με τον νεοφασισμό των fake news και της ωμής παραπλάνησης. Την ίδια στιγμή, όμως, πρέπει να εντάξει τις ανησυχίες, τις αντιρρήσεις και τις δεύτερες σκέψεις πολλών ανθρώπων.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ
Ευάγγελος Καϊμακάμης: «Έχουν πεθάνει πολλοί σαραντάρηδες στα χέρια μας χωρίς προβλήματα υγείας»

Ελλάδα / Ευάγγελος Καϊμακάμης: «Έχουν πεθάνει πολλοί σαραντάρηδες στα χέρια μας χωρίς προβλήματα υγείας»

Ο πνευμονολόγος-εντατικολόγος στο νοσοκομείο Παπανικολάου μιλά για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στις ΜΕΘ και τις μελλοντικές ανησυχίες του σχετικά με την πανδημία.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Ακόμη κι αν είχαμε 10.000 κλίνες ΜΕΘ, αν γέμιζαν όλες, θα θρηνούσαμε 4.000 θανάτους»

Ελλάδα / Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Ακόμη κι αν είχαμε 10.000 κλίνες ΜΕΘ, αν γέμιζαν όλες, θα θρηνούσαμε 4.000 θανάτους»

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας-Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών σχολιάζει όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ