Living AI Starter Packs: Τι παίζει με όλες αυτές τις φιγούρες του εαυτού μας τέλος πάντων; Γιατί θέλουμε τόσο πολύ να μεταμορφωθούμε σε action figures; ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ 13.4.2025
Το κρασί με απλά λόγια Πώς ένας πρώην υπουργός της Ελβετίας έγινε ο μοναδικός οινοποιός της Πάτμου H Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης φιλοξενούν τον Ιωσήφ Ζησιάδη, έναν άνθρωπο με πολυδιάστατη πορεία που αποφάσισε να δημιουργήσει το μοναδικό οινοποιείο στην Πάτμο. THE LIFO TEAM
Γεύση Η πιο νόστιμη καρμπονάρα της Αθήνας φτιάχνεται με noodles και μετσοβίτικο τυρί Ξέρουμε ότι αυτός ο τίτλος μπορεί να εξοργίσει έναν Ιταλό, αλλά η καρμπονάρα του Αλέξανδρου Ζαλαβρά στο Jaam Street Dining αξίζει σίγουρα μια δοκιμή – και μας έδωσε και τη συνταγή. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
13.4.2025 Living AI Starter Packs: Τι παίζει με όλες αυτές τις φιγούρες του εαυτού μας τέλος πάντων; Μίνα Καλογερά 13.4.2025 Γιατί θέλουμε τόσο πολύ να μεταμορφωθούμε σε action figures; ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
13.4.2025 Το κρασί με απλά λόγια Πώς ένας πρώην υπουργός της Ελβετίας έγινε ο μοναδικός οινοποιός της Πάτμου The LiFO team 13.4.2025 H Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης φιλοξενούν τον Ιωσήφ Ζησιάδη, έναν άνθρωπο με πολυδιάστατη πορεία που αποφάσισε να δημιουργήσει το μοναδικό οινοποιείο στην Πάτμο. THE LIFO TEAM
12.4.2025 Γεύση Η πιο νόστιμη καρμπονάρα της Αθήνας φτιάχνεται με noodles και μετσοβίτικο τυρί Ζωή Παρασίδη 12.4.2025 Ξέρουμε ότι αυτός ο τίτλος μπορεί να εξοργίσει έναν Ιταλό, αλλά η καρμπονάρα του Αλέξανδρου Ζαλαβρά στο Jaam Street Dining αξίζει σίγουρα μια δοκιμή – και μας έδωσε και τη συνταγή. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
12.4.2025 Γειτονιές της Ελλάδας «Μένοντας στο χωριό, κατάλαβα ότι δεν μπορείς ποτέ να βαρεθείς» Δημήτρης Κυριαζής 12.4.2025 Η Παναγιώτα Διαμαντή αποφάσισε πως ήθελε να διδάξει στο χωριό Φουρνά της Ευρυτανίας, που κινδύνευε με ερήμωση, με σκοπό να φέρει κόσμο και να το αναστήσει. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ
11.4.2025 Μόδα & Στυλ Ποιος θέλει καθαρά τα sneakers του; Ιωάννα Παναγοπούλου 11.4.2025 Η παράδοση που θέλει να φοράμε τα αγαπημένα μας sneakers μέχρι να λιώσουν συνεχίζεται σήμερα με brands που λανσάρουν τα «φθαρμένα» μοντέλα τους «σαν να τα άρπαξες με τη βία από τα δόντια κάποιου ζώου». ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
11.4.2025 Γεύση Αυτά είναι τα καλύτερα σοκολατένια αυγά της Αθήνας Στεφανία Παπαδημητρίου 11.4.2025 Αυγά που μοιάζουν με πινιάτες, φτιαγμένα από τις πιο ποιοτικές σοκολάτες, γεμιστά με τρούφες ή ακόμα και με παγωτό – τα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν. ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
10.4.2025 Γεύση Τι να μαγειρέψεις με τα χλωρά σκόρδα τώρα που είναι η (σύντομη) εποχή τους Νίκη Μηταρέα 10.4.2025 Δίνει ιδέες για αρωματικά πιάτα ενώ έχει πιο κομψή εμφάνιση και πιο διακριτικό άρωμα από τον ξερό συγγενή του. Μία Παριανή μαγείρισσα μάς ετοιμάζει τρεις συνταγές με αυτό. ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
10.4.2025 Ταξίδια Τα παραμύθια είναι αληθινά μόνο σε ένα κάστρο της Βαυαρίας Τατιάνα Τζινιώλη 10.4.2025 Μια επίσκεψη στο Neuschwanstein στη νοτιοδυτική Βαυαρία, ένα από τα πιο επιβλητικά κάστρα της Ευρώπης, που ενέπνευσε τον Walt Disney. ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
9.4.2025 Μόδα & Στυλ Ευάγγελε τι φοράς σήμερα και πόσο κοστίζει; Μίνα Καλογερά 9.4.2025 Ο interior architect και art director Ευάγγελος μάς μιλά για το προσωπικό του στυλ. ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
8.4.2025 Υγεία & Σώμα The Health Book vol.7 2025 The LiFO team 8.4.2025 Η ειδική έκδοση της LiFO αφιερωμένη στον τομέα της Υγείας THE LIFO TEAM
8.4.2025 Nothing Days Για γκιουβετσάδα και καπαμά στα παλιά μαγέρικα της Αθήνας M. Hulot 8.4.2025 Ιστορίες και πιάτα από τα στέκια του 1900, όταν οι Αθηναίοι ήταν «πολυφαγάδες, μα και καλοφαγάδες». M. HULOT
7.4.2025 Γεύση Στη Striggla για σιγομαγειρεμένα πιάτα που ανασύρουν μνήμες Νίκη Μηταρέα 7.4.2025 Στη γαστροταβέρνα στο Μαρούσι, ο σεφ Θωμάς Μάτσας παρουσιάζει ελληνική κουζίνα φτιαγμένη με καλά παραδοσιακά υλικά, βάζοντας στις μαρμίτες του μπόλικo χρόνο και υπομονή. ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
7.4.2025 Lifo Videos Τους πήρε τέσσερις μήνες να ανταλλάξουν τηλέφωνα, έξι χρόνια μετά είναι ακόμη μαζί Ίωνας Καλλιμάνης 7.4.2025 Η Ευδοκία και ο Δημήτρης, δύο άνθρωποι της πόλης μας, αφηγούνται στον Ίωνα Καλλιμάνη την ιστορία της πρώτης τους γνωριμίας. ΙΩΝΑΣ ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ
6.4.2025 Ηχητικά Άρθρα Vibration Cooking: Μαγειρεύοντας χωρίς συνταγές M. Hulot 6.4.2025 Ιστορίες απ' το κλασικό βιβλίο της Vertamae Smart-Grosvenor που άλλαξε την αντίληψη των Αμερικανών για το αφροαμερικάνικο φαγητό. M. HULOT
6.4.2025 Ταξίδια 48 ώρες στη Βέροια Κορίνα Φαρμακόρη 6.4.2025 Στη «Βυζαντινή Βέροια» με τους 72 ναούς, επισκεπτόμαστε τον τάφο του βασιλιά Φιλίππου Β’, δοκιμάζουμε ρεβανί και καταλήγουμε στον κάμπο με τα ανθισμένες ροδακινιές. ΚΟΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΡΗ
5.4.2025 Living Οι καλύτερες κρεμ καραμελέ της Αθήνας, αρώματα για να ξεχωρίζεις στο πλήθος και το μαγικό Cabana Magazine The LiFO team 5.4.2025 Τα καλύτερα πράγματα που είδαμε, δοκιμάσαμε και «ποθήσαμε» αυτή την εβδομάδα. THE LIFO TEAM
5.4.2025 Οι επαρχίες μας «Στο χωριό καταλάβαμε για πρώτη φορά πως ο φορτιστής του κινητού κάνει θόρυβο» Δημήτρης Κυριαζής 5.4.2025 Η Δέσποινα Τζιουβάρα άφησε την Αθήνα για τον Βουτσαρά, ένα από τα Κουρεντοχώρια, και ευελπιστεί να βοηθήσει την περιοχή να περάσει σε μια νέα εποχή μετά την απότομη ερήμωση. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ
4.4.2025 Γεύση Από arrancini μέχρι καλαμάκι συκώτι στο χέρι: Αυτό είναι το νέο αθηναϊκό street food Ζωή Παρασίδη 4.4.2025 H Αθήνα έχει πολλά στριτφουντάδικα. Όμως κάποια νέα, εκτός από το ότι ανεβάζουν το επίπεδο, έχουν καταφέρει να γίνουν instant συνήθεια για το προσεγμένο φαγητό τους, αλλά όχι μόνο γι' αυτό. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
2.4.2025 Nothing Days Cheesecake, ένα γλυκό με ιστορία 4.000 χρόνων M. Hulot 2.4.2025 Από το ρωμαϊκό libum στον ελληνικό πλακούντα, και από την Ευρώπη στην Αμερική, το ταξίδι του αγαπημένου γλυκού από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα αποκαλύπτει μυστικά και εκπλήξεις. M. HULOT
2.4.2025 Μόδα & Στυλ «Τα νύχια είναι ένα κόσμημα που το κουβαλάς μαζί σου» Στεφανία Παπαδημητρίου 2.4.2025 Το Costa (Silky Artistry) κάνει nail art με πετονιά, μέταλλο και έντομα, βλέπει τα νύχια ως καμβά και απορρίπτει τη σύνδεση της ομορφιάς με το ροζ και το «κομψό». ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ