Γεύση Η ξέφρενη πορεία του Nolan και η επόμενη μέρα του Μπορεί ένα εστιατόριο να είναι μια ιστορία πάθους, ταλέντου, απανωτών δυσκολιών και επιμονής; Φυσικά και μπορεί. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ 5.12.2024
TV & Media Φεύγει από το Nolan ο Σωτήρης Κοντιζάς «Είμαι εκτός», ανέφερε ο γνωστός σεφ και κριτής του Master Chef LIFO NEWSROOM
Γεύση Όσα θέλουμε να δοκιμάσουμε φέτος στα νησιά Οι hip μάγειρες της Αθήνας δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους εκτός πόλης ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
5.12.2024 Γεύση Η ξέφρενη πορεία του Nolan και η επόμενη μέρα του Ζωή Παρασίδη 5.12.2024 Μπορεί ένα εστιατόριο να είναι μια ιστορία πάθους, ταλέντου, απανωτών δυσκολιών και επιμονής; Φυσικά και μπορεί. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
5.9.2024 TV & Media Φεύγει από το Nolan ο Σωτήρης Κοντιζάς LifO Newsroom 5.9.2024 «Είμαι εκτός», ανέφερε ο γνωστός σεφ και κριτής του Master Chef LIFO NEWSROOM
8.8.2023 Γεύση Όσα θέλουμε να δοκιμάσουμε φέτος στα νησιά Ζωή Παρασίδη 8.8.2023 Οι hip μάγειρες της Αθήνας δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους εκτός πόλης ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
6.12.2022 Γεύση Η Πόπη Σεβαστού σερβίρει μερικά από τα πιο ωραία κοκτέιλ της Αθήνας Ζωή Παρασίδη 6.12.2022 Η bar manager του Nolanverse πήρε τη σωστή απόφαση όταν εγκατέλειψε την καριέρα της στα ναυτιλιακά. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
28.2.2022 Γεύση Sweet Nolan: Στο ζαχαροπλαστείο του Σωτήρη Κοντιζά φτιάχνουν εθιστικά γλυκά Ζωή Παρασίδη 28.2.2022 Ένα σύγχρονο αστικό ζαχαροπλαστείο με ζύμες και κλασικά γλυκά, καμένο cheesecake και pasteis de nata- τα πορτογαλικά ταρτάκια στα οποία έχει αδυναμία ο σεφ. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
20.6.2021 Γεύση Η χωριάτικη δεν φτάνει: Αυτές είναι οι νέες σαλάτες της Αθήνας Ζωή Παρασίδη 20.6.2021 Δροσιά, φρεσκάδα και τραγανότητα σε ένα πιάτο που δεν πρέπει να απουσιάζει από κανένα γεύμα. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
19.3.2021 Γεύση Θα έχει το 2021 τη γεύση ενός καμένου τσιζκέικ; Ζωή Παρασίδη 19.3.2021 Μπορεί να μην είναι η πιο φωτογενής ούτε η πιο πολυεπίπεδη συνταγή, αλλά αυτό το ’90s γλυκό φαίνεται να κατακτά τον κόσμο και έχει προκαλέσει μέχρι τώρα ενδιαφέρουσες αντιδράσεις και πολλές ιστορίες. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
15.3.2021 Γεύση Έναν χρόνο μετά, αυτό που μας λείπει περισσότερο από τα εστιατόρια είναι η φιλοξενία τους Ζωή Παρασίδη 15.3.2021 Τέσσερις άνθρωποι που ξέρουμε με το μικρό τους όνομα μιλούν για την εστίαση σε καιρό πανδημίας: Όχι, δεν είναι ούτε οι σεφ ούτε οι εστιάτορες, είναι οι υπεύθυνοι, οι μετρ, οι οικοδεσπότες, είναι τα μάτια και τα αυτιά των εστιατορίων, που φρόντιζαν να απολαμβάνουμε το φαγητό μας άνετα. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ