This is a test title

Το Lurisia, το premium ιταλικό νερό από την κρυφή πηγή των Δυτικών Άλπεων, μας συντροφεύει σε μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες σε μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας, συνοδεία εξαιρετικών ιταλικών πιάτων αλλά και εκλεκτών καλεσμένων από τον χώρο της αρχιτεκτονικής, των τεχνών και της υψηλής γαστρονομίας.

Αμαλία Ποντίκα: «Στην Ιταλία έμαθα να εκτιμώ την απλότητα και την ποιότητα»

Η αρχιτέκτονας και επικεφαλής του ALP studio arch εξηγεί πώς η διαχρονικά ζωηρή ιταλική σχεδίαση και η τέχνη του artigianale επηρεάζουν τον δικό της μοντέρνο σχεδιασμό.

Δείτε Περισσότερα

Αντιγόνη Οικονομίδου: «Η τέχνη της κεραμικής θα συνεχίσει να υπάρχει, όπως εδώ και χιλιάδες χρόνια, προσαρμοσμένη κάθε φορά στις ανάγκες της εποχής»

Αν βρεθείτε σε κάποιο εστιατόριο και θαυμάσετε τα σκεύη του, είναι πολύ πιθανό να έχουν την υπογραφή Antigone Ceramics.

Δείτε Περισσότερα

Παύλος Κυριάκης: «Είναι παρεξηγημένο το fine dining στην Ελλάδα»

Έχει συνεργαστεί και υποδεχτεί κορυφαίους σεφ της διεθνής γαστρονομικής σκηνής, στην Αθήνα. Πριν από περίπου έναν χρόνο βραβεύτηκε με ένα αστέρι Michelin, ενώ παράλληλα ξέρει πως να απογειώσει ένα street food μενού. Έχουμε, λοιπόν, την τιμή να μας συστηθεί ένας από τους πιο χαρισματικούς σεφ της γενιάς του.

Δείτε Περισσότερα

Lurisia: Το premium ιταλικό νερό που μας προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία

Ένα νερό με ιστορία και κορυφαία ποιότητα από την κρυφή πηγή των Δυτικών Άλπεων.

Δείτε Περισσότερα

4 εστιατόρια στην Αθήνα συνδυάζουν την ιταλική κουζίνα με το μοναδικό νερό των Άλπεων

Τα νερά Lurisia απογειώνουν την ιταλική γαστρονομία σε επιλεγμένα εστιατόρια της πόλης.

Δείτε Περισσότερα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Scroll to top icon