Melissa: Η ιστορία των αγαπημένων μας ζυμαρικών μέσα από τον φακό του Τάσου Βρεττού
Μέχρι τις 6 Αυγούστου το μετρό ντύνεται στα χρώματα της Melissa και μετατρέπεται σε έκθεση φωτογραφίας
ADVERTORIAL
Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει πιο νόστιμο και multifunctional φαγητό από τα ζυμαρικά- βγαίνουν πλέον σε κάθε σχήμα, μέγεθος και γεύση, είναι εύκολα στο μαγείρεμα και γενικά ταιριάζουν με τα πάντα και κυρίως αρέσουν στους πάντες. Και υπάρχει ένα brand, που αν και γεννήθηκε στο μακρινό 1947, καταφέρνει μέχρι και σήμερα να ταυτίζει απόλυτα το όνομά του με τις πιο λαχταριστές μακαρονάδες: η βιομηχανία ζυμαρικών Melissa.
Το 1980 η μονάδα παραγωγής των αγαπημένων ζυμαρικών μεταφέρθηκε από την Αθήνα στη Λάρισα και έκτοτε με αμείωτο πάθος και ζήλο, η Melissa εργάζεται καθημερινά για να προσφέρει γευστικές απολαύσεις που συγκινούν όλους και τον καθένα ξεχωριστά, δημιουργώντας παράλληλα άρρηκτους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων της εταιρείας, των παραγωγών και των καταναλωτών.
Αυτή την ιστορία αγάπης για ποιοτικά ζυμαρικά κατέγραψε ο φωτογράφος Τάσος Βρεττός, που περιηγήθηκε στο θεσσαλικό κάμπο και τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Melissa στη Λάρισα, φιλοτεχνώντας ένα συγκινητικό φωτογραφικό λεύκωμα με αληθινές εικόνες από ανθρώπους και τοπία, που μας παρασύρουν στο συναρπαστικό της ταξίδι.
Αποτυπώνοντας στιγμιότυπα από όλη τη διαδικασία παραγωγής, ο Τάσος Βρεττός αναδεικνύει μοναδικά μέσα από τον φακό του, τη φροντίδα και το μεράκι που χρειάζεται ο καρπός του σιταριού για να καταλήξει σε ένα πλούσιο πιάτο ζυμαρικών άριστης ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας με την υπογραφή της Melissa.
Αφορμή για αυτήν την πολύ ξεχωριστή ενέργεια αποτέλεσε η νέα συσκευασία της Melissa που σηματοδοτεί το όραμα της εταιρείας για έναν κόσμο που τρέφεται και ζει ποιοτικά, ατενίζοντας το μέλλον με σεβασμό στο παρελθόν και τις διαχρονικές της αξίες, πάντα με παρακαταθήκη τη γνώση και την εμπειρία τριών γενεών. Στη νέα συσκευασία της Melissa, το παραδοσιακό συναντά το σύγχρονο και μπαίνει στην καρδιά και το τραπέζι των καταναλωτών, προσδίδοντας μια χροιά οικειότητας και οικογενειακής θαλπωρής, όπως μία ζεστή αγκαλιά.
Άλλωστε υπάρχει κάτι στο οποίοι συμφωνούν όλοι οι λάτρεις των ζυμαρικών Melissa, πως έχει διατηρήσει την ποιότητα και τη γεύση αναλλοίωτες στο χρόνο, οπότε συνεχίζει να αποπνέει την αξιοπιστία που το καταναλωτικό κοινό εμπιστεύεται όλα αυτά τα χρόνια.
Ισορροπώντας ανάμεσα στην υπάρχουσα εικόνα και την ιστορία της και υπογραμμίζοντας τη νέα εποχή στην οποία εισέρχεται, πλέον η Melissa συναρπάζει όχι μόνο με την αγαπημένη της γεύση, αλλά και με την εικόνα της και μετατρέπεται στην προσωπική επιλογή του καταναλωτή.
Μέχρι τις 6 Αυγούστου το μετρό ντύνεται στα χρώματα της Melissa και ο φωτογράφος Τάσος Βρεττός μάς ταξιδεύει μέσα από τον φακό του στην ιστορία της αγαπημένης μας μάρκας!
Σχετικά με την εταιρεία ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ ΑΕΒΕ ΤΡΟΦΙΜΩΝ:
Η ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ ΑΕΒΕ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ιδρύθηκε από τον Αλέξανδρο Κίκιζα το 1947 στην Αθήνα και η βασική της δραστηριότητα είναι η παραγωγή σιμιγδαλιού και ζυμαρικών. Είναι ο Νο1 παραγωγός ζυμαρικών στην Ελλάδα, με μερίδιο αγοράς να ξεπερνά το 30%.
Τα προϊόντα της εξάγονται σε περισσότερες από 45 χώρες. Η εταιρεία ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ κατέχει ένα από τα μεγαλύτερα καθετοποιημένα συγκροτήματα μύλου και μακαρονοποιείου στην Ευρώπη, παράγοντας ετησίως περισσότερους από 60.000 τόνους ζυμαρικών. Απασχολεί 270 άτομα προσωπικό και έχει βραβευθεί επανειλημμένα για το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον.