«Τι θα φάμε πάλι αύριο;»: Βρήκαμε την απάντηση στο ερώτημα
Μία νέα start up έρχεται για να αντικαταστήσει το πρόχειρο φαγητό.
«Τι θα φάμε πάλι αύριο;»
Αυτό είναι ένα ερώτημα που μας απασχολεί καθημερινά, αφού το θέμα του φαγητού αφορά όλους μας. Όμως, πολλές φορές οι ιδέες στερεύουν, ο χρόνος μειώνεται και το κουράγιο να μαγειρέψουμε μετά από μια δύσκολη μέρα είναι ελάχιστο. Δεν είναι πάντα εφικτό να ετοιμάσουμε το φαγητό που θα φάμε την επόμενη μέρα από το βράδυ ή το πρωί πριν να φύγουμε για τη δουλειά. Ακόμη και αν δεν εργαζόμαστε, συχνά η απάντηση στο ερώτημα του τι θα φάμε αύριο, παραμένει ένα ερωτηματικό.
Έτσι, τις περισσότερες φορές καταλήγουμε σε κάτι γρήγορο και πρόχειρο που μπορεί να μας χορτάσει για λίγο, αλλά δεν μας προσφέρει καμία θρεπτική αξία. Γι' αυτό και πολλά φαγητά, όπως για παράδειγμα οι τηγανητές πατάτες, χαρακτηρίζονται ως «κενές θερμίδες» - επειδή δεν προσφέρουν τίποτα περισσότερο από θερμίδες. Ωστόσο, όταν πεινάμε, θέλουμε να φάμε κάτι χωρίς δεύτερη σκέψη και κάπως έτσι χάνεται κάθε προσπάθεια για μία πιο υγιεινή διατροφή.
Εμείς βρήκαμε αυτό που μπορεί να αντικαταστήσει το πρόχειρο φαγητό και να δώσει μια απάντηση στο «Τι θα φάμε αύριο» - πρόκειται για το Coozein, μια νέα start up που σκοπό έχει να προάγει έναν πιο υγιεινό και ισορροπημένο τρόπο. Το όνομά της προέκυψε από τη σύνθεση της λέξης «cook» και του «ευ ζην», καθώς παρέχει καθημερινά μαγειρεμένο φαγητό, ωφέλιμο για τον οργανισμό. Τα γεύματα προετοιμάζονται από επαγγελματίες σεφ με φρέσκα, εποχιακά και τοπικά προϊόντα με τέτοιο τρόπο ώστε να μην έχουν περιττά λιπαρά.
Το Coozein μπορεί να δώσει την απάντηση όχι μόνο στην ερώτηση για το τι θα φάμε αύριο, αλλά και τι θα φάμε οποιαδήποτε άλλη μέρα. Μπορούμε να παραγγείλουμε φαγητό και να ζητήσουμε να μας έρθει τις μέρες και τις ώρες που μας εξυπηρετεί. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνουμε πρόβλεψη του φαγητού που θέλουμε να φάμε - κάτι αρκετά σημαντικό για όσους επιθυμούν να ακολουθήσουν μία σωστή διατροφή - έτσι ώστε να αποφύγουμε τις εύκολες λύσεις.
Παράλληλα, τα γεύματα του Coozein έχουν μηδαμινό μικροβιακό φορτίο. Όταν βγουν από τον φούρνο, ψύχονται σε θερμοκρασία 3-5 βαθμούς Κελσίου (με την πιστοποιημένη μέθοδο "cook and chill") με αποτέλεσμα να μην επιτρέπεται η ανάπτυξη μικροβίων. Στη συνέχεια συσκευάζονται, αποθηκεύονται και μεταφέρονται στην κατάλληλη θερμοκρασία στην πόρτα σας φρέσκα και γευστικά. Όταν τα παραλάβετε μπορείτε είτε να τα ζεστάνετε λίγα λεπτά και να τα φάτε εκείνη τη στιγμή, είτε να τα βάλετε στο ψυγείο για όταν πεινάσετε.
Το Coozein μας λύνει τα χέρια κάθε φορά που δεν έχουμε ετοιμάσει φαγητό και παύουμε να σκεφτόμαστε συνεχώς το «τι θα φάμε αύριο».
Βρείτε όλα τα γεύματα του Coozein εδώ.