Αφιερώματα
![Πέντε μέρη για γλυκό στην Αθήνα](/sites/default/files/styles/cover_mini/public/articles/2023-11-24/AMANDE.jpg?itok=-Ey-A9UQ)
Πέντε μέρη για γλυκό στην Αθήνα
5 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
![Πορτατίφ](/sites/default/files/styles/square_large/public/articles/2023-11-24/image00021.jpeg?itok=4id8LkP_)
Οδηγός Γεύσης / Πορτατίφ: Γλυκά που σε κάνουν να πιστεύεις στον ρομαντισμό της γεύσης
Ο Τάσος Λύτρας έχει δημιουργήσει ένα στέκι που μας έχει κερδίσει με την κουκλίστικη ατμόσφαιρα, τις φίνες γεύσεις και τις ρομαντικές λεπτομέρειες.
![Madame Fraise](/sites/default/files/styles/square_large/public/articles/2023-11-24/IMG_6002.jpg?itok=QVdmcXe0)
Οδηγός Γεύσης / Madame Fraise: Η ghost pâtisserie φτιάχνει γλυκά που γίνονται αφορμή για γιορτή
Η εμπειρία της Madame Fraise προσφέρεται σε διαφορετικές επιλογές για να μπορείς να την απολαμβάνεις καθημερινά, όχι μόνο στις γιορτινές περιστάσεις.
![Σερμπέτια στου Ψυρρή](/sites/default/files/styles/square_large/public/articles/2023-11-24/2.jpg?itok=NtoQ-ACI)
Οδηγός Γεύσης / Σερμπέτια στου Ψυρρή: Μια γλυκιά ιστορία που μετράει 26 χρόνια αγάπης
Όλα χειροποίητα, με αγνά υλικά, χωρίς έτοιμα μείγματα και με διαλεχτές πρώτες ύλες, τα γλυκά που δημιουργεί η ομάδα του ιστορικού γλυκοπωλείου είναι πλέον γνωστά για τη γεύση και την ποιότητά τους.
![Βάρσος: Ένα όνομα που συνδέεται με τη γλυκιά πλευρά της Αθήνας](/sites/default/files/styles/square_large/public/articles/2023-11-24/%CE%93%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B5%CE%BA%CE%BF%20%CE%BC%CE%B5%20%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%BF%20%CF%83%CE%B5%20%CF%80%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%BD%CE%BF_1.jpg?itok=v_RlwVsU)
Οδηγός Γεύσης / Βάρσος: Ένα όνομα που συνδέεται με τη γλυκιά πλευρά της Αθήνας
Όλα τα γλυκά του Βάρσου βασίζονται στην αγνότητα και την υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών.
![kilikeio.com](/sites/default/files/styles/square_large/public/articles/2023-11-24/tetisflakes.jpg?itok=O8Ndmqd9)
Οδηγός Γεύσης / kilikeio.com: Τα μαμαδίστικα κέικ εμπνέουν έναν ολόκληρο κόσμο αφιερωμένο στα αγαπημένα μας γλυκά
Η ομάδα του Kilikeio τιμά τις γεύσεις με τις οποίες μεγαλώσαμε και τις πηγαίνει ακόμα πιο πέρα.