ΓΛΥΚΟ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ
2 ζαχαρούχα γάλατα
2 μικρά πακέτα μπισκότα τύπου digestive
1 μικρό βιτάμ
2-3 μπανάνες
Σαντιγί και τρίμμα κουβερτούρας για τη γαρνιτούρα
Βράζουμε για τρεις ώρες τα γάλατα (με το κουτί) φροντίζοντας να καλύπτονται πάντα από το νερό. Τα αφήνουμε να κρυώσουν λίγο.
Λιώνουμε το βούτυρο, θρυμματίζουμε τα μπισκότα και τα ανακατεύουμε. Απλώνουμε το μείγμα αυτό σε πυρέξ και το βάζουμε για τουλάχιστον μια ώρα στο ψυγείο.
Στη συνέχεια απλώνουμε από πάνω τη μισή καραμέλα (βρασμένο ζαχαρούχο γάλα), απλώνουμε λεπτές φέτες μπανάνας και από πάνω την υπόλοιπη καραμέλα. Ξαναβάζουμε στο ψυγείο το λιγότερο για μια ώρα.
Γαρνίρουμε με τη σαντιγί και το τρίμμα κουβερτούρας...
Απολαύστε!
(Για γεύση στη βάση ρίχνω ένα κλαράκι γαρύφαλλου χτυπημένο εντελώς, να έχει γίνει σκόνη!)
Αχ, έπαθα υπογλυκαιμία μέσα στη μαύρη νύχτα η γυναίκα!!!
σχόλια