Καλό καιρό θα έχει ολόκληρη η χώρα, με μικρή πτώση της θερμοκρασίας, σποραδικές μεσημεριανές καταιγίδες στην Ανατ. Μακεδονία και στη Θράκη και ενισχυμένους βόρειους ανέμους στα πελάγη, περιμένουμε την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί από 20 ως 34 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 22 ως 35 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 22 ως 35 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 23 ως 31 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει στους 35 βαθμούς.
Μέτριοι και τοπικά ισχυροί άνεμοι βορείων-βορειοδυτικών διευθύνσεων θα πνέουν στο Αιγαίο. Τοπικά ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.
Ηλιοφάνεια με ζέστη θα έχουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 34 ως 35 βαθμούς. Μέτριοι βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό, περισσότερο ενισχυμένοι στο Νότιο Ευβοϊκό.
Ηλιοφάνεια και στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 32 βαθμούς. Ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν αρχικά στο Θερμαϊκό, με εξασθένιση μετά το μεσημέρι.
Διάφορα /
Ηλιοφάνεια με ζέστη θα έχουμε σήμερα

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Τι θα γίνει επιτέλους με τα ηλεκτρικά πατίνια στην Αθήνα;

Ποιοι ήταν οι μαυραγορίτες της Κατοχής;
Η Γεωργία αφηγείται πώς έπεσε θύμα stalking από μια άλλη γυναίκα

Προειδοποίηση Τούρκου γεωλόγου για σεισμούς: «Θα ήταν σοφό να μετακομίσετε από την Κωνσταντινούπολη»

Τροχαίο στου Ρέντη: Πώς έγινε η τραγωδία με τη 12χρονη, τι είδε αυτόπτης μάρτυρας

σχόλια