ADVERTORIAL
Ένα καλό μπέργκερ, είναι πάντα ένα καλό μπέργκερ και τα καλά πάντα αντέχουν στον χρόνο. Γι' αυτό όταν θέλω να μην πάρω τα ρίσκα μου δοκιμάζοντας κάτι νέο που τρέχει στην πόλη, πάω στους old time classic, που δεν είναι άλλοι από τα TGI Fridays™.
Όπως και να το κάνουμε, το αυθεντικό είναι μια σταθερή αξία, όπως ένα απόγευμα μετά τη δουλειά που πάμε με συναδέλφους και φίλους να απολαύσουμε άλλοι τις μοναδικές πατάτες, άλλοι τον αφράτο πουρέ και όλοι τα νοστιμότατα Signature Fridays Burgers.
Έχοντας γνωρίσει από κοντά αρκετούς ανθρώπους πίσω από από αυτή τη νοστιμιά -δεν είναι δύσκολο άλλωστε να τους πετύχεις και να τους ρωτήσεις κατ' ιδίαν- ήμουν εκεί για να λύσω απορίες της παρέας. Ένα από τα καλά αυτής της δουλειάς άλλωστε είναι ότι μαθαίνεις συνέχεια καθότι ρωτάς συνέχεια.
Λοιπόν καλοί μου φίλοι. Τα υλικά είναι φρέσκα και γνήσια.
Συγκεκριμένα, τόσο οι πατάτες όσο και ο πουρές φτιάχνονται από ολόκληρες φρέσκες πατάτες. Οι ιδιαίτερες sauces παρασκευάζονται καθημερινά in house από διαλεχτά υλικά. Ακόμα και τα ψωμάκια είναι φρέσκα, άνευ συντηρητικών και παραδίδονται την ίδια μέρα στα καταστήματα. Όσο για το μπιφτέκι, φτιάχνεται εξ' ολοκλήρου από ολόκληρα κομμάτια φρέσκου μοσχαρίσιου κρέατος, χωρίς συντηρητικά και πρόσθετα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που πρόπερσι βραβεύτηκαν ευρωπαϊκά ως τα πρώτα TGI Fridays™ που ανέπτυξαν 100% φρέσκο μοσχαρίσιο μπιφτέκι.
Στον κατάλογο του φαγητού, υπήρξε ένα πρόβλημα. Ήμασταν 4 και τα προτεινόμενα μπέργκερ 12. Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι μερίδες είναι γενναίες, βάλε και κάποιο ορεκτικό που πάντα βάζουμε στη μέση, ποιο θα είναι τελικά αυτό; Αποφασίσαμε να επενδύσουμε γευστικά στο μοσχαρίσιο μπιφτέκι αφήνοντας λοιπές κρεατικές επιλογές αλλά και χορτοφαγικές για άλλη φορά. Θα ομολογήσω ότι αυτό το κινόα μπιφτέκι κάτι μου έκανε στο άκουσμα αλλά και πάλι το Jack Daniels θα κερδίσει. Γιατί ο Jack ο Daniels κερδίζει συνήθως στα σημεία. Θυμίζω ότι πρόκειται για ένα burger ψημένο στη σχάρα, επικαλυμμένο με Jack Daniel's® Glaze και ενισχυμένο με onion rings και λιωμένο τυρί Cheddar. Για δωράκι, παίρνεις και έξτρα Jack Daniel's® Sauce.
Βέβαια, όπως ο καθένας έχει τα αγαπημένα του, έτσι τελικά εμφανίστηκαν στο τραπέζι πέρα από το δικό μου Signature Fridays Burger, ένα Mushroom Bacon Cheeseburger (σοταρισμένα μανιτάρια, τραγανό καπνιστό μπέικον, λιωμένο τυρί Cheddar και η μυστική Fridays™ sauce), ένα French Dip που θα το πάρω την επόμενη φορά (και τι δεν έχει αυτό: Burger που επικαλύπτεται με ψιλοκομμένο μοσχάρι φούρνου, μανιτάρια σοτέ, balsamic grilled onions, τυρί Swiss, φρέσκο σπανάκι και μαγιονέζα αναμεμειγμένη με μυρωδικά σε ψωμί brioche. Plus έχει τραγανά frizzled onions και Au Jus σως) και το εξίσου πολύ ιδιαίτερο Korean Bulgogi Burger (μαριναρισμένο σε Bulgogi, με πίκλα αγγουριού, kimchi, frizzled onions, καψαλισμένο σουσάμι και asian aioli sauce). Και μόνο που τα θυμήθηκα όλα αυτά, σαν να πείνασα. Πάλι.
Αν πείνασες και εσύ, δεν έχεις παρά να πας.
Αν πάλι σε ενδιαφέρουν λεπτομέρειες για την ποιότητα των TGI Fridays™ κάνε κλικ εδώ.
Αν σε ενδιαφέρουν γενικότερα, μπορείς πάντα να συντονιστείς στη σελίδα τους στο Facebook και Instagram!
Όσο για το hashtag; Σε προ(σ)καλούν με το #MasKanateTsakotous