Στις 23 Σεπτέμβρη η «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων γέμισε ποδήλατα και κίτρινα μπαλόνια! Η AMSTEL Radler Lemon, συμμετείχε στο 5ο Athens Skirt Ride, όπου περίπου 200 φίλες του ποδηλάτου απόλαυσαν στιγμές δροσιάς και απόλαυσης, σε μια μοναδική διαδρομή στο κέντρο της Αθήνας.
![H AMSTEL Radler Lemon μας πήγε για ποδήλατο στο 5ο Athens Skirt Ride..](/sites/default/files/styles/main/public/articles/2020-10-27/amstel-radler-lemon-girls.jpg?itok=5uum3QXG)
Στο πλαίσιο του 8ου Athens Bike Festival, η AMSTEL Radler Lemon κάλεσε τις εκπροσώπους του γυναικείου φύλου να συμμετάσχουν στο Athens Skirt Ride, την πιο στυλάτη ποδηλατάδα, στηρίζοντας την τάση να χρησιμοποιούμε το ποδήλατο περισσότερο στην καθημερινότητά μας και όχι πλέον μόνο για άσκηση. Εκατοντάδες γυναίκες ανταποκρινόμενες στο κάλεσμα, διάλεξαν φούστες, ετοίμασαν τα ποδήλατά τους, φόρεσαν το πιο πλατύ τους χαμόγελο και ξεκίνησαν την πιο όμορφη διαδρομή, γεμίζοντας τους δρόμους της πόλης με τα μπαλόνια της AMSTEL Radler! Ανάμεσά τους και η χαρισματική τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια Μόνικα, η οποία με πολύ ενθουσιασμό βρέθηκε στην εκκίνηση της ποδηλατοδρομίας.
![H AMSTEL Radler Lemon μας πήγε για ποδήλατο στο 5ο Athens Skirt Ride..](/sites/default/files/styles/main/public/articles/2020-10-27/monika-w.jpg?itok=a8GNd4EM)
Επιστρέφοντας στην «Τεχνόπολη», μια τυχερή μετά από κλήρωση, κέρδισε το συλλεκτικό ποδήλατο της AMSTEL Radler Lemon που σχεδιάστηκε εμπνευσμένο από το «Skirt Ride Festival».
![H AMSTEL Radler Lemon μας πήγε για ποδήλατο στο 5ο Athens Skirt Ride..](/sites/default/files/styles/main/public/articles/2020-10-27/winner-amstel-radler-lemon.jpg?itok=MJOGFcg4)
Μέχρι το επόμενο Skirt Ride... keep biking with AMSTEL Radler Lemon!
#AmstelRadlerLemon
#LemonSkirtRide
#skirtride
σχόλια