10 πράγματα που κρύβονται πίσω από τη νέα life-improvement μανία του ALPHA

10 πράγματα που κρύβονται πίσω από τη νέα life-improvement μανία του ALPHA Facebook Twitter
0
  1. Εγκαινιάστηκε το σύστημα των θεματικών τηλεοπτικών σεζόν.
  2. Μετά το περσινό μαγειρική-ζαχαροπλαστική-kick Vefa's ass και το φετινό χρέη-κλάμα-βαψίματα-κλάμα-στοκαρίσματα-γάμος-κλάμα, περιμένουμε να αποτύχουν όλες παταγωδώς και να πέσει με τα μούτρα στη σεζόν σεξ.
  3. Άλλες ιδέες: ζώα, παιδικά, επιστημονική φαντασία, αντιβαρύτητα, λογοτεχνία, ιερά τέρατα, κρατική τηλεόραση, αποδόμηση, νερό, Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία.
  4. Δημιουργήθηκε μια νέα κατηγορία τηλεθεατών σε καθεστώς άμεσης οικονομικής εξάρτησης από το κανάλι. Η «μενεγακική» πρωινή πρακτική με τα σετ σεντόνια, μαχαιροπήρουνα και καθρεφτάκια ξεπεράστηκε και οι τηλεθεατές δεν ψαρώνουν με δώρο μία σκούπα (αδηφάγο).
  5. Ο σταθμός ήθελε να αποκτήσει σταθερό κοινό: καταχωρούνται όλοι οι ευεργετηθέντες σε λίστες ανάλογα με τον τομέα βελτίωσης, διενεργούνται τακτικοί έλεγχοι για να εξακριβωθεί αν παρακολουθούν το κανάλι, αν όχι τους παίρνουν τα έπιπλα, τους κάνουν δαχτυλιές στους τοίχους, τους τιγκάρουν τις κάρτες, βάζουν τα επαναπατρισμένα ξαδέρφια τους να χαθούν ξανά στην ξενιτιά, διαλύουν τους γάμους και τους βρίζει ο Μποτρίνι.
  6. Έπρεπε να σπρώξουν στην αγορά με πείσμα: το φλούο φούξια χρώμα στους τοίχους (η Polly Pocket πέφτει σε τρανς), το τσαγαλί στα έπιπλα (σεμνά μοντέρνο), τη γυψοσανίδα, τα εκατομμύρια κεριά με σκοπό το σπίτι-praktiker να αντικαταστήσει στη συλλογική συνείδηση το σπίτι-ikea.
  7. Οι οικονομικές συμφωνίες με τα στελέχη του σταθμού έγιναν με τη μέθοδο Σαμοΐλη: λευκός πίνακας, κόκκινος μαρκαδόρος, τα βάζουμε κάτω και τα μετράμε, ενώ οι οφειλές καλύφθηκαν αποκλειστικά μέσω της εκποίησης ακινήτων. Εντυπωσιάστηκαν και του έδωσαν εκπομπή να κόβει βόλτες στα πάρκα με τον καψερό που τον κυνηγάνε τα χρέη και τον χαρτοφύλακα.
  8. Μάθαμε οι ιθαγενείς το real life entertainment επιτέλους: ο Βotrini πιάνει με τα χέρια οποιοδήποτε μαγειρεμένο φαγητό δεν του αρέσει και το πετάει έξω από το πιάτο, χαζεύεις βρόμικες κουζίνες, ξενοδοχεία με κατσαρίδες, τη μικροαστική συμπεριφορά «με καλούνε να φάω τζάμπα και μετά θάβω τον μάγειρα» και τσαντίζεσαι με το miscasting των επεισοδίων (τόσοι ηθοποιοί έχουν ανοίξει ταβέρνες, χάθηκε να πάνε σε αυτούς να τον παίξουν καλά τον καβγά;).
  9. Η οικονομική βοήθεια στη χώρα για τη στήριξη των απόρων θα διοχετεύεται μέσω των καναλιών γερμανικών συμφερόντων πλέον. Θα στέλνουν στους συνταξιούχους γιατρό στο σπίτι να τους γράφει τα φάρμακα και να τους βάζει και τις φωνές ή τον Αυτιά να μας κάνει τη φορολογική δήλωση.
  10. Οι Γερμανοί θέλουν το καλό μας. Η Γερμανού θέλει το καλό μας.
Αρχείο
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Σωτήρης Ντάλης / «Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Ο αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επικεφαλής της Μονάδας Έρευνας για την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Πολιτική σχολιάζει τον αντίκτυπο της πανδημίας και της εκλογής Μπάιντεν στην Ευρώπη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Σωτήριος Σέρμπος / «Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Τι σηματοδοτεί η εποχή Μπάιντεν και τι αφήνει πίσω του ο απερχόμενος Πρόεδρος; Απαντά στη LiFO ο Σωτήριος Σέρμπος, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης και Ερευνητής στο ΕΛΙΑΜΕΠ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ελλάδα / Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ο καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια και μέλος της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας μιλά για τα τελευταία δεδομένα της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ο γυμνός βασιλιάς, το Καπιτώλιο και η επόμενη μέρα

Νικόλας Σεβαστάκης / Ο γυμνός βασιλιάς, το Καπιτώλιο και η επόμενη μέρα

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι ένας Γουίλι Σταρκ της εποχής μας. Υπάρχει κάτι σημαντικό που χωρίζει τη λαϊκιστική φαντασία των χρόνων του Μεσοπολέμου –όπως την αναπλάθει το μυθιστόρημα του Γουόρεν– από τα πλήθη που είδαμε να βγαίνουν από τα μεσαιωνικά σπήλαια των social media για να ορμήσουν προς το Καπιτώλιο.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ
Ευάγγελος Μανωλόπουλος: «Να μάθουμε να ζούμε με τις μάσκες, γιατί θα αργήσουμε να τις βγάλουμε»

Ελλάδα / Ευάγγελος Μανωλόπουλος: «Να μάθουμε να ζούμε με τις μάσκες, γιατί θα αργήσουμε να τις βγάλουμε»

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας, Φαρμακογονιδιωματικής και Ιατρικής Ακριβείας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακολογίας, Ευάγγελος Μανωλόπουλος, μιλά στη LiFO για τα εμβόλια και τις φαρμακευτικές αγωγές που εξετάζονται. Απαντά για το δεύτερο κύμα της πανδημίας, εξηγεί ποια είναι η αλήθεια για τις ΜΕΘ, πότε θα αποχωριστούμε τις μάσκες αλλά και πότε προβλέπεται η επάνοδος στην κανονικότητα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Γιατί η ασφάλεια του εμβολίου είναι υψηλού βαθμού; Ο καθηγητής της Οξφόρδης Πέτρος Λιγοξυγκάκης εξηγεί

Τech & Science / Γιατί η ασφάλεια του εμβολίου είναι υψηλού βαθμού; Ο καθηγητής της Οξφόρδης Πέτρος Λιγοξυγκάκης εξηγεί

Τι θα σημάνει η γενική χρήση των εμβολίων; Θα εφαρμοστούν νέοι κανόνες σχετικά με τον εμβολιασμό; Πότε προσδιορίζεται η έναρξή του; Και τι γίνεται με τους αρνητές;
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Η ενδοχώρα της άρνησης και το εμβόλιο

Νικόλας Σεβαστάκης / Η ενδοχώρα της άρνησης και το εμβόλιο

Η όποια στρατηγική για τον εμβολιασμό χρειάζεται να είναι σκληρή με τον νεοφασισμό των fake news και της ωμής παραπλάνησης. Την ίδια στιγμή, όμως, πρέπει να εντάξει τις ανησυχίες, τις αντιρρήσεις και τις δεύτερες σκέψεις πολλών ανθρώπων.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ
Ευάγγελος Καϊμακάμης: «Έχουν πεθάνει πολλοί σαραντάρηδες στα χέρια μας χωρίς προβλήματα υγείας»

Ελλάδα / Ευάγγελος Καϊμακάμης: «Έχουν πεθάνει πολλοί σαραντάρηδες στα χέρια μας χωρίς προβλήματα υγείας»

Ο πνευμονολόγος-εντατικολόγος στο νοσοκομείο Παπανικολάου μιλά για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στις ΜΕΘ και τις μελλοντικές ανησυχίες του σχετικά με την πανδημία.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Ακόμη κι αν είχαμε 10.000 κλίνες ΜΕΘ, αν γέμιζαν όλες, θα θρηνούσαμε 4.000 θανάτους»

Ελλάδα / Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Ακόμη κι αν είχαμε 10.000 κλίνες ΜΕΘ, αν γέμιζαν όλες, θα θρηνούσαμε 4.000 θανάτους»

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας-Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών σχολιάζει όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ