Η διεμφυλική νταντά του Μπαράκ Ομπάμα

Facebook Twitter
0

via http://www.gaynewsingreek.blogspot.com/

Η πρώην νταντά του Μπάρακ Ομπάμα αποκαλύφθηκε ότι ήταν στη πραγματικότητα τρανσέξουαλ άνδρας ο οποίος προσπαθούσε να ζήσει ως γυναίκα. Η Ήβη φρόντιζε τον μικρό «Barry», όπως τον αποκαλούσε, όταν η μητέρα του Ann Dunham μετακόμισε στη πρωτεύουσα της Ινδονησίας, Τζακάρτα, στα τέλη της δεκαετίας του 1960.


Ο ομοφυλόφιλος άνδρας, έφευγε από το σπίτι ντυμένος γυναίκα, αλλά ήταν απόλυτα προσεκτικός, έτσι ώστε να μην τον βλέπει ο μικρός Μπάρακ. «Ήταν πολύ μικρός και έκανα τα πάντα για να μην με βλέπει να φοράω τα γυναικεία ρούχα. Ωστόσο, μερικές φορές με έβλεπε να δοκιμάζω το κραγιόν της μητέρας του και αυτό τον έκανε να ξεκαρδίζεται στα γέλια», δήλωσε η Ήβη.


Η νταντά, η οποία στράφηκε στη πορνεία αφότου άφησε την οικογένεια και σήμερα ζει σε μία τρώγλη, γνώρισε τη μητέρα του μελλοντικού προέδρου των ΗΠΑ σε ένα κοκτέιλ πάρτι το 1969. Προκάλεσε θετική εντύπωση στη μητέρα του οκτάχρονου τότε Μπάρακ και γρήγορα έγινε η νταντά του. Τον φρόντιζε στο σπίτι, έπαιζε μαζί του και τον πήγαινε στο σχολείο.



Οι γείτονες της οικογένειας πίστευαν ότι επρόκειτο για κανονική γυναίκα, καθώς όταν έφευγε από το σπίτι το βράδυ, ήταν ντυμένη με μοντέρνα γυναικεία ρούχα.
Ωστόσο, όταν η οικογένεια έφυγε από την Ινδονησία το 1970, τα πράγματα άρχισαν να εξελίσσονται αρνητικά για την Ήβη. Αρχικά συγκατοίκησε με έναν φίλο της και ύστερα από τρία χρόνια προσχώρησε στα κυκλώματα της πορνείας.
«Προσπάθησα να εργαστώ ως καθαρίστρια, αλλά κανείς δεν με προσλάμβανε. Χρειαζόμουν χρήματα για να αγοράσω τρόφιμα και να βρω μια στέγη», δήλωσε η πρώην νταντά του προέδρου των ΗΠΑ.




Εκείνη τη περίοδο, η χώρα βρισκόταν ακόμη υπό τη δικτατορία του στρατηγού Σουχάρτο. Η πορνεία ήταν άκρως καταδικαστέα και όσοι συλλαμβάνονταν, ξυλοκοπούνταν μέχρι θανάτου. Ωστόσο, όλα άλλαξαν για την Ήβη το 1985.
Η Ήβη και οι φίλοι της ήταν διασκορπισμένοι σε σκοτεινά σοκάκια για να ξεφύγουν από τα κλομπ των αστυνομικών. Μια ιδιαίτερα όμορφη κοπέλα, ονόματι Σούζι, συνελήφθη από την αστυνομία.


«Τη ψάχναμε όλο το βράδυ. Τελικά… τη βρήκαμε. Το θέαμα ήταν φρικτό και εξακολουθεί να στοιχειώνει τη μνήμη μου. Το σώμα της ήταν πρησμένο και το πρόσωπό της δεν θύμιζε το πρόσωπο που ξέραμε. Την είχαν ξυλοκοπήσει μέχρι θανάτου».


Από τότε, η Ήβη αποφάσισε να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής της ως άνδρας. Παράτησε μια για πάντα τα φορέματα και τα σουτιέν. «Πάντα ήξερα ότι στη καρδιά μου είμαι γυναίκα, αλλά δεν ήθελα να πεθάνω έτσι. Αποφάσισα να δεχτώ αυτό που είμαι πραγματικά. Από τότε ζω ως άνθρωπος», δηλώνει σήμερα η Ήβη, 66 ετών.


Καταληκτικά, η Ήβη δήλωσε ότι δεν γνώριζε ότι το αγόρι που φρόντιζε πριν 43 χρόνια κέρδισε στις ΗΠΑ τις προεδρικές εκλογές του 2008, μέχρι που είδε μια φωτογραφία της οικογένειας στη τοπική τηλεόραση.

Αρχείο
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Σωτήρης Ντάλης / «Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Ο αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επικεφαλής της Μονάδας Έρευνας για την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Πολιτική σχολιάζει τον αντίκτυπο της πανδημίας και της εκλογής Μπάιντεν στην Ευρώπη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Σωτήριος Σέρμπος / «Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Τι σηματοδοτεί η εποχή Μπάιντεν και τι αφήνει πίσω του ο απερχόμενος Πρόεδρος; Απαντά στη LiFO ο Σωτήριος Σέρμπος, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης και Ερευνητής στο ΕΛΙΑΜΕΠ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ελλάδα / Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ο καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια και μέλος της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας μιλά για τα τελευταία δεδομένα της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ο γυμνός βασιλιάς, το Καπιτώλιο και η επόμενη μέρα

Νικόλας Σεβαστάκης / Ο γυμνός βασιλιάς, το Καπιτώλιο και η επόμενη μέρα

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι ένας Γουίλι Σταρκ της εποχής μας. Υπάρχει κάτι σημαντικό που χωρίζει τη λαϊκιστική φαντασία των χρόνων του Μεσοπολέμου –όπως την αναπλάθει το μυθιστόρημα του Γουόρεν– από τα πλήθη που είδαμε να βγαίνουν από τα μεσαιωνικά σπήλαια των social media για να ορμήσουν προς το Καπιτώλιο.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ
Ευάγγελος Μανωλόπουλος: «Να μάθουμε να ζούμε με τις μάσκες, γιατί θα αργήσουμε να τις βγάλουμε»

Ελλάδα / Ευάγγελος Μανωλόπουλος: «Να μάθουμε να ζούμε με τις μάσκες, γιατί θα αργήσουμε να τις βγάλουμε»

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας, Φαρμακογονιδιωματικής και Ιατρικής Ακριβείας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακολογίας, Ευάγγελος Μανωλόπουλος, μιλά στη LiFO για τα εμβόλια και τις φαρμακευτικές αγωγές που εξετάζονται. Απαντά για το δεύτερο κύμα της πανδημίας, εξηγεί ποια είναι η αλήθεια για τις ΜΕΘ, πότε θα αποχωριστούμε τις μάσκες αλλά και πότε προβλέπεται η επάνοδος στην κανονικότητα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Γιατί η ασφάλεια του εμβολίου είναι υψηλού βαθμού; Ο καθηγητής της Οξφόρδης Πέτρος Λιγοξυγκάκης εξηγεί

Τech & Science / Γιατί η ασφάλεια του εμβολίου είναι υψηλού βαθμού; Ο καθηγητής της Οξφόρδης Πέτρος Λιγοξυγκάκης εξηγεί

Τι θα σημάνει η γενική χρήση των εμβολίων; Θα εφαρμοστούν νέοι κανόνες σχετικά με τον εμβολιασμό; Πότε προσδιορίζεται η έναρξή του; Και τι γίνεται με τους αρνητές;
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Η ενδοχώρα της άρνησης και το εμβόλιο

Νικόλας Σεβαστάκης / Η ενδοχώρα της άρνησης και το εμβόλιο

Η όποια στρατηγική για τον εμβολιασμό χρειάζεται να είναι σκληρή με τον νεοφασισμό των fake news και της ωμής παραπλάνησης. Την ίδια στιγμή, όμως, πρέπει να εντάξει τις ανησυχίες, τις αντιρρήσεις και τις δεύτερες σκέψεις πολλών ανθρώπων.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ
Ευάγγελος Καϊμακάμης: «Έχουν πεθάνει πολλοί σαραντάρηδες στα χέρια μας χωρίς προβλήματα υγείας»

Ελλάδα / Ευάγγελος Καϊμακάμης: «Έχουν πεθάνει πολλοί σαραντάρηδες στα χέρια μας χωρίς προβλήματα υγείας»

Ο πνευμονολόγος-εντατικολόγος στο νοσοκομείο Παπανικολάου μιλά για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στις ΜΕΘ και τις μελλοντικές ανησυχίες του σχετικά με την πανδημία.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Ακόμη κι αν είχαμε 10.000 κλίνες ΜΕΘ, αν γέμιζαν όλες, θα θρηνούσαμε 4.000 θανάτους»

Ελλάδα / Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Ακόμη κι αν είχαμε 10.000 κλίνες ΜΕΘ, αν γέμιζαν όλες, θα θρηνούσαμε 4.000 θανάτους»

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας-Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών σχολιάζει όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ