Ερωτικό πιράνχας #2

Facebook Twitter
0

Στο προηγούμενο:Η Βιβή Κουκούτσι πανελίτστρια και ο Παπάταυρος Πατέρας της Εκκλησίας γνωρίζονται τυχαία. Μεταξύ τους αναπτύσσεται ένας έρωτας που θα φέρει τα πάνω κάτω στις ζωές τους. Το πάθος τους οδηγεί στα βράχια.

 

 

Χαράλαμπος

Καθώς ο Παπάταυρος  και η  Βιβή Κουκούτσι ζούσαν τον πρωτόγονο έρωτα τους στην ύπαιθρο, με την πλάση να έχει συντονιστεί με τους ρυθμούς τους έχοντας βγάλει τον σκασμό, «Τα τζιτζίκια έχασαν την λαλιά τους και οι γάτες πηδιόντουσαν ήσυχα και γλυκά» που λένε και οι ανέκδοτοι ποιητές, δυο μάτια τους κοιτούσαν μέσα στο σκοτάδι, τα μάτια του «γκου γκου μπόι» Χαράλαμπου.

Ποιος ήταν όμως ο Χαράλαμπος; Ο Μπάμπης ή Μπία ανάλογα με το αν είχαμε Τριώδιο ή όχι (χρήσιμη πληροφορία:«Έχεις εμμονή με τις απόκριες, σε βασανίζει αυτό από μικρό παιδί. Ίσως πρέπει να επαναλάβουμε την εξωσωματική μας πτήση, μπορεί να ήσουν σε προηγούμενη ζωή μελαχρινή καλλονή στην Βραζιλία» του είχε πει η προσωπική του καφετζού και κάτοχος διπλώματος εξωσωματικών πτήσεων, όταν στην πρώτη  πτήση, ο Χαράλαμπος  προσγειώθηκε στη Λαμία του 1980  όπου  δούλευε κομμώτρια, με ειδικότητα στην περμανάντ.) ήταν ένας αδίστακτος άντρας.

Τα βράδια δούλευε  εδώ και δέκα χρόνια στο «Αναμμένο Κάρβουνο» ως χορευτής. Φιλόδοξος και άπληστος ο Χαράλαμπος ήθελε να φτάσει ψηλά. Πίστευε ότι στο «Αναμμένο Κάρβουνο» θα γνώριζε όλη την αφρόκρεμα της ελληνικής σόου μπιζ αλλά τελικά  γνώρισε όλο τον πάτο. Πίστευε ότι θα πάρει εκπομπή στην τηλεόραση της Αθήνας αλλά τελικά τριαντάρισε  πάνω στη μπάρα κάνοντας τον Σπαρτιάτη σέξι πολεμιστή. Πίστευε ότι θα βγάλει λεφτά αλλά αυτό που έβγαζε κάθε βράδυ ήταν τα φρύδια του. Και μερικές φορές τα μάτια του.

Χάιδεψε την ψηφιακή του μηχανή. «Εδώ σε έχω Παπάταυρε» μονολόγησε, ανεβαίνοντας την ανηφόρα για το «Αναμμένο Κάρβουνο». Άλλη μια νύχτα σέξι Σπαρτιάτης πολεμιστής που καρφώνει το σπαθί του πάνω στα πλαστικά στήθη της Τζούλιας Bourou, με προσοχή γιατί τα είχε χρυσοπληρώσει. Απόψε όμως θα το έκανε με μεγάλη χαρά. Η ευκαιρία που περίμενε είχε έρθει.

 Επόμενη μέρα, γραφεία του περιοδικού «Γδούπος»

Η Κάτια Κασέρι η Κ.Κ όπως χαρακτηριστικά ήταν γνωστοί στους αναγνώστες της, ήταν διευθύντρια του «Γδούπου». Γεμάτη νεύρα και σε αυτό το meeting βλέποντας την κυκλοφορία του περιοδικού να πέφτει κάθε εβδομάδα όλο και περισσότερο, ούρλιαξε στην καινούρια συντάκτρια «Κοριτσάκι Βίσση έχεις να προτείνεις; Τι κάνει η Βίσση κοριτσάκι μου αυτό τον καιρό  ; Είναι σε καλλιτεχνική αγρανάπαυση  όπως η Madonna. Την μιμείται και σε αυτό. Θέλω φρέσκο πράγμα, να σπαρταράει». Η καινούρια πείρε το βάπτισμα του πυρός, το δέχτηκε βουβή, όπως τα νέα μέλη των αμερικάνικων συμμοριών που τα σαπίζουν στο ξύλο για να μπουν στην ομάδα και δεν βγάζουν κιχ (σ. σ Ναι τα βράδια βλέπω ΣΚΑΙ)

«Τι είναι αγρανάπαυση;» ρώτησε η αρχισυντάκτρια ποτίζοντας για τρίτη συνεχόμενη μέρα το αποξηραμένο φυτό του παράθυρου. Η Κ.Κ δεν απάντησε. Η αρχισυντάκτρια μπορεί να ήταν βύσμα και ηλίθια αλλά είχε γνωριμίες. Και αυτό ήταν τα πάντα για τον «Γδούπο».

Ο Τίμης Μποκάκιος, παλιός συντάκτης του περιοδικού τόλμησε να ανοίξει το στόμα του « Μπορεί να παίζουν όλη αυτό τον γάμο αλλά..»

«Σε παρακαλώ δεν θέλω να ακούσω άλλο για την Ζέτα Λαμπραντόρ και τον Μιχάλη Λωτογιάννη, δεν θέλω άλλους τίτλους Η γλυκιά παρουσιάστρια και ο  ταλαντούχος τραγουδιστής, δεν αντέχω. Ο κόσμος βαρέθηκε. Μέχρι να παντρευτούν θα μας γκαστρώσουν εμάς. Θέλω κάτι φρέσκο, να σπαρταράει» τον διέκοψε η Κ.Κ

«Βιάζεσαι. Γάμος δεν είναι μόνο αυτοί. Είναι και ο παπάς τους» της είπε και πέταξε τρεις φωτογραφίες του Παπάταυρου και της Βιβής Κουκούτσι πάνω στο τραπέζι.

Όλοι γούρλωσαν τα μάτια. Σε μια από αυτές ο Παπάταυρος δάγκωνε στο λαιμό την Βιβή Κουκούτσι.

«Μπράβο Τίμη. Βλέπεις τι είναι δημοσιογραφία;» είπε στην καινούρια που ήδη είχε αρχίσει να μασά τσίχλα και να κρατά σημειώσεις.

Η Κ.Κ άναψε ένα τσιγάρο κηρύττοντας το τέλος του meeting. Κοίταξε από ψηλά την Κηφισίας. Αισθάνθηκε γεννημένη για αυτή την δουλειά.

(Συνεχίζεται)  

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Σωτήρης Ντάλης / «Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Ο αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επικεφαλής της Μονάδας Έρευνας για την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Πολιτική σχολιάζει τον αντίκτυπο της πανδημίας και της εκλογής Μπάιντεν στην Ευρώπη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Σωτήριος Σέρμπος / «Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Τι σηματοδοτεί η εποχή Μπάιντεν και τι αφήνει πίσω του ο απερχόμενος Πρόεδρος; Απαντά στη LiFO ο Σωτήριος Σέρμπος, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης και Ερευνητής στο ΕΛΙΑΜΕΠ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ελλάδα / Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ο καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια και μέλος της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας μιλά για τα τελευταία δεδομένα της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ο γυμνός βασιλιάς, το Καπιτώλιο και η επόμενη μέρα

Νικόλας Σεβαστάκης / Ο γυμνός βασιλιάς, το Καπιτώλιο και η επόμενη μέρα

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι ένας Γουίλι Σταρκ της εποχής μας. Υπάρχει κάτι σημαντικό που χωρίζει τη λαϊκιστική φαντασία των χρόνων του Μεσοπολέμου –όπως την αναπλάθει το μυθιστόρημα του Γουόρεν– από τα πλήθη που είδαμε να βγαίνουν από τα μεσαιωνικά σπήλαια των social media για να ορμήσουν προς το Καπιτώλιο.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ
Ευάγγελος Μανωλόπουλος: «Να μάθουμε να ζούμε με τις μάσκες, γιατί θα αργήσουμε να τις βγάλουμε»

Ελλάδα / Ευάγγελος Μανωλόπουλος: «Να μάθουμε να ζούμε με τις μάσκες, γιατί θα αργήσουμε να τις βγάλουμε»

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας, Φαρμακογονιδιωματικής και Ιατρικής Ακριβείας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακολογίας, Ευάγγελος Μανωλόπουλος, μιλά στη LiFO για τα εμβόλια και τις φαρμακευτικές αγωγές που εξετάζονται. Απαντά για το δεύτερο κύμα της πανδημίας, εξηγεί ποια είναι η αλήθεια για τις ΜΕΘ, πότε θα αποχωριστούμε τις μάσκες αλλά και πότε προβλέπεται η επάνοδος στην κανονικότητα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Γιατί η ασφάλεια του εμβολίου είναι υψηλού βαθμού; Ο καθηγητής της Οξφόρδης Πέτρος Λιγοξυγκάκης εξηγεί

Τech & Science / Γιατί η ασφάλεια του εμβολίου είναι υψηλού βαθμού; Ο καθηγητής της Οξφόρδης Πέτρος Λιγοξυγκάκης εξηγεί

Τι θα σημάνει η γενική χρήση των εμβολίων; Θα εφαρμοστούν νέοι κανόνες σχετικά με τον εμβολιασμό; Πότε προσδιορίζεται η έναρξή του; Και τι γίνεται με τους αρνητές;
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Η ενδοχώρα της άρνησης και το εμβόλιο

Νικόλας Σεβαστάκης / Η ενδοχώρα της άρνησης και το εμβόλιο

Η όποια στρατηγική για τον εμβολιασμό χρειάζεται να είναι σκληρή με τον νεοφασισμό των fake news και της ωμής παραπλάνησης. Την ίδια στιγμή, όμως, πρέπει να εντάξει τις ανησυχίες, τις αντιρρήσεις και τις δεύτερες σκέψεις πολλών ανθρώπων.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ
Ευάγγελος Καϊμακάμης: «Έχουν πεθάνει πολλοί σαραντάρηδες στα χέρια μας χωρίς προβλήματα υγείας»

Ελλάδα / Ευάγγελος Καϊμακάμης: «Έχουν πεθάνει πολλοί σαραντάρηδες στα χέρια μας χωρίς προβλήματα υγείας»

Ο πνευμονολόγος-εντατικολόγος στο νοσοκομείο Παπανικολάου μιλά για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στις ΜΕΘ και τις μελλοντικές ανησυχίες του σχετικά με την πανδημία.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Ακόμη κι αν είχαμε 10.000 κλίνες ΜΕΘ, αν γέμιζαν όλες, θα θρηνούσαμε 4.000 θανάτους»

Ελλάδα / Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Ακόμη κι αν είχαμε 10.000 κλίνες ΜΕΘ, αν γέμιζαν όλες, θα θρηνούσαμε 4.000 θανάτους»

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας-Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών σχολιάζει όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ