ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.6.2013 | 00:22

Γνωμηη!

Περιμενα καιρο να τον γνωρισω και να γινει κατι αλλα τωρα που εγινε παιχτηκε μαλακια...Εχουμε να μιλησουμε 3 μερες και σκεφτομαι να του στειλω ενα απλο μηνυμα(στις 3 τα ξημερωματα :ρ ) που με λιγα λογια να του εκφραζω οσα νιωθω για αυτον αλλα εφοσον δεν υπαρχει νοημα να ειμαστε μαζι θελω να του πω οτι..δεν θελω(δεν πρεπει) να ξαναμιλησουμε.....γιατι μετα σκεφτομαι πως αν δεν κανω ουτε αυτο θα μου μεινει απωθημενο!τι κανωωω???
2
 
 
 
 
σχόλια
Αφου δεν θελεις (δεν πρεπει) να ξαναμιλησετε,γιατι να του στειλεις και να του το πεις?Μην του ξαναστειλεις απλα ουτε να ξαναπαντησεις.Μηπως σε ποναει το δοντακι σου γι'αυτον και τον θελεις πολυ τελικα για να κοπτεσαι να του στειλεις μηνυμα μεσα στα ξημερωματα???Εισαι σε πληρη συγχιση τωρα.Παρε βαθιες ανασες πρωτα,πιες ενα ποτηρι νερο,ασε το κινητο στην ακρη,πεσε να κοιμηθεις και το πρωι που θα εχεις πιο καθαρο και ηρεμο μυαλο θα ξερεις τι θελεις!
Scroll to top icon