Αστυνομία και Λιμενικό φυλάνε τον τέως

Αστυνομία και Λιμενικό φυλάνε τον τέως Facebook Twitter
3

Πρόβλημα δημιουργεί στην ΕΛΑΣ η παρουσία του τέως βασιλιά στο Πόρτο Χέλι και τα αιτήματα του προς την αστυνομία και το Λιμενικό για φύλαξη τόσο του ίδιου, όσο και τους σπιτιού του, από τα δύο Σώματα. Όπως γράφει σήμερα το «Έθνος», στην έπαυλη του Γλύξμπουργκ η φύλαξη γίνεται από τρεις βάρδιες των δύο αστυνομικών, ανεξάρτητα αν ο τέως και η οικογένειά του βρίσκονται στην περιοχή. Μέχρι τον περασμένο Μάιο αστυνομική επιτήρηση υπήρχε μόνο τη νύχτα ενώ την ημέρα το προσωπικό φύλαξης ήταν ιδιωτικό.

Κάθε φορά όμως που ο Κωνσταντίνος και μέλη της οικογένειάς του βρίσκονται στην Ελλάδα και πρόκειται να μεταβούν στην Αθήνα ή σε άλλες περιοχές, ζητούνται από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και στη συνέχεια «εντέλλεται» η αστυνομική διεύθυνση Αργολίδας για πρόσθετη διάθεση εποχούμενων ενόπλων αστυνομικών που συνοδεύουν το αυτοκίνητο του τέως.

Ανάλογη «αναστάτωση» παρατηρείται και στον θαλάσσιο χώρο κάθε φορά που ο Κωνσταντίνος αρμενίζει είτε με την «Αφρόεσσα», το ξύλινο παραδοσιακό τρεχαντήρι του, είτε με το μισθωμένο μικρό ταχύπλοο ταξί, στις γύρω περιοχές καθώς με μεγάλη δυσκολία εξασφαλίζεται η παρουσία ανδρών του Λιμενικού Σώματος με τα λιγοστά πλωτά μέσα που διαθέτει.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM
Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Ελλάδα / Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Εποχή των σπηλαίων στην Ήπειρο, καθώς η Περιφέρεια αναθέτει σε υπάλληλο ένα έργο που μπορεί να γίνεται ακόμα και με ένα «κουμπί», μέσω κινητού τηλεφώνου 
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Οταν ερχεται κανας καλλιτεχνης σκιζομαστε στην ασφαλεια...Οταν ολη η αστυνομια εκανε διπλοβαρδιες για 300 μαλακες χωριατες κιχ δεν ακουγοταν πουθενα...Πριν με πειτε φιλοβασιλικη να σκεφτειτε τα παραπανω.Και εν παση περιπτωση δε το καταλαβαινω.Αν δεν ηθελαν να του δωσουν φυλαξη ας μην του την εδιναν....Τοση γκρηνια πια.