ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.9.2012 | 00:54

Χυλόπιτα σε βαθύ πιάτο

Το ότι είμαι ένα χρόνο κολλημένος με μια κοπέλα ενώ έχω φάει πόρτα με κάνει να νιώθω τόσο βλάκα. Ενώ ξέρω ότι δεν πρόκειται να ξαναγυρίσει σε 'μένα, εγώ επιμένω. Η αλήθεια είναι ότι αντιπροσωπεύει ακριβώς το στυλ και τον χαρακτήρα που θέλω σε μια κοπέλα, πιο συγκεκριμένα στη δική μου κοπέλα. Όλοι μου λένε ότι ΠΡΕΠΕΙ να την ξεπεράσω. Το θέμα είναι ΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ !
3
 
 
 
 
σχόλια
ξερω καποιον που ετρωγε χυλοπιτα απο την ιδια κοπελα 8 χρονια και τους βλεπω τωρα σε μαγαζι να τα εχουν αυτη να του κανει ναζια και αυτο να το παιζει και πολλα βαρυς ανδρας, τυπου δεν σου δινω και πολυ σημασια μονο οσο πρεπει.και εχω σκασει στα γελια..θυμαμαι οταν την πρωτογουσταρε και ειχε παθει την πλακα του με εβαζε να της γραφω γραμματα γιατι τα δικα του δεν θα τα εβγαζε ( ημασταν μικρα).αυτη γκομεναρα, αυτος καθολου μα καθολου ενφανισημος, καθολου ομως.(το λεω καλοπροαιρετα)αφου τους ειδα και η ιδια δεν το πιστευα.δεν σου λεω να συνεχισεις να ασχολεισαι. αλλα ποτε δεν ξερεις πως αλαζουν τα πραγματα.
Scroll to top icon