Ρεκόρ στον ελληνικό τουρισμό και λόγω Αιγύπτου και Τουρκίας

Ρεκόρ στον ελληνικό τουρισμό και λόγω Αιγύπτου και Τουρκίας Facebook Twitter
6

Εντυπωσιακός ήταν ο αριθμός των τουριστικών αφίξεων τον Ιούνιο στη χώρα μας, καθώς, σύμφωνα με την Καθημερινή, τα πρώτα διαθέσιμα στοιχεία από τα αεροδρόμια του Ηρακλείου, της Ρόδου, της Ζακύνθου και της Κέρκυρας, δείχνουν ότι οι συνολικές αφίξεις επισκεπτών από το εξωτερικό, μονάχα σε αυτούς τους τέσσερις προορισμούς, ξεπέρασαν το 1 εκατομμύριο, παρουσίασαν αύξηση κατά 14,7% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2012.

Η μεγαλύτερη αύξηση παρατηρήθηκε στο Ηράκλειο, όπου οι αφίξεις αυξήθηκαν κατά 19,8% και ακολουθούν η  Ρόδος, με αύξηση 18,4%, η Ζάκυνθος (12,5%) και η Κέρκυρα αύξηση της τάξης του 8,2% .Αυξημένη σημαντικά ήταν η κίνηση και σε Μύκονο και Κεφαλλονιά.

Το 2013 προβλέπεται ότι θα είναι χρονιά-ρεκόρ για τον τουρισμό με τους τουρίστες να ξεπερνούν τα 17 εκατομμύρια, καθώς και οι ταραχές σε Αίγυπτο και Τουρκία στέλνουν τουρίστες στη χώρα μας.

Σημαντική αύξηση άνω του 50% παρουσίασαν οι αφίξεις τουριστών και στη Μήλο, σύμφωνα με το δήμαρχο του νησιού Γεράσιμο Δαμουλάκη, η οποία μεταξύ άλλων αποδίδουν και στη φιλοξενία συνεδρίων και εκδηλώσεων.

Δεδομένων των στοιχείων αυτών δεν αποκλείεται μάλιστα η Ελλάδα να ξεπεράσει και τον στόχο των 17 εκατομμυρίων τουριστών, ιδιαίτερα εάν συνυπολογιστούν οι ταραχές στην Τουρκία και η πολιτική κρίση στην Αίγυπτο.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Μακαρι να γινει εμφυλιος σπαραγμος σε ολες τις γειτονικες χωρες , τουλαχιστον για το καλοκαιρι , να βγει η σεζον βρε αδελφε.Απο Οκτωβριο ας σταματησουν.Ps. Να βγαζουν ομως ρεπορταζ τα καναλια, γαι το τι γινετε με τους Ελληνες που βρισκονται στις εμπολεμες ζωνες και να μαθαινουμε νεα τους.
Έπρεπε κι εμείς να βγάλουμε διαφημιστική καμπάνια αντίστοιχη αυτής των Τούρκων για τη δική μας οικονομία και της Κύπρου."Αν θέλετε να σας χτυπούν αλύπητα και να γεμίσετε εγκαύματα από σπρέι πιπεριού σε αντλίες νερού επιλέξτε Τουρκία για τις διακοπές σας. Εμείς εδώ δεν προσφέρουμε τέτοια."
πού μπορώ να βρω σχετικό βίντεο ή σύνδεσμο που να αποδεικνύει αυτό που λες; Αν το έχεις, θα ήθελα πολύ να το δω (δεν σου επιτίθεμαι αλλά πραγματικά αυτό που λες έχει ενδιαφέρον, μόνο που δεν έχω βρει πουθενά σχετική αρνητική διαφήμιση, όπως ακριβώς την περιγράφεις και θα ήθελα πολύ να το δω αν όντως έχει γίνει κάτι τέτοιο)
ορίστε η τουρκική διαφήμιση για την Κύπρο,στην οποία αναφέρεται ο "kiss my family" http://www .agelioforos. gr/ default.asp?pid=7&ct=1&artid=175254 (σβήσε τα κενά του λινκ για να το δεις)ορίστε και κάτι extra από τη Σουηδία για την Κρήτη μαςhttp://www .ethnos. gr /article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63817670 (σβήσε πάλι τα κενά του λινκ για να το δεις).Τώρα μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι θα γίνει κάτι αντίστοιχο της Τουρκίας στη Σουηδία, ώστε να πάρουμε επιτέλους την εκδίκηση μας απ' όσους τόλμησαν πότε να μας χλευάσουν.
Μην αγχώνεσαι, δε θεωρώ ότι μου επιτίθεσαι. Η διαφημιστική καμπάνια τους είχε σχέση συγκεκριμένα με το ευρώ. Έλεγαν κάτι στο ύφος του "Εδώ δεν έχουμε ευρώ, είμαστε καλύτερα" και είχε αναφερθεί και στη LiFO. Όταν το βρω θα αναρτήσω το link.