ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.10.2012 | 21:40

!!!

αντε γιατι σαν να παραγινε το κακο με τις και καλα ελευθερες σχεσεις,σεξοσχεσεις και οποια αλλη μαλακια σκεφτεται ο καθε ελληναρας για να το παιξει και καλα προχω γκομενος!μεγαλωσατε οι περισσοτεροι το παιζετε ωραιοι και απο πισω ειστε ενα τσιρκο που κλαιει πρωι βραδυ! υιοθετειται τις αμερικανιες που βλεπετε και το ξοδεμα το ονομαζεται ζωη!αντε πλεον!
1
 
 
 
 
σχόλια
Το τι κάνει ο καθένας στη ζωή του είναι δικός του λογαριασμός, αρκεί, όσον αφορά τη σχέση του με τους άλλους, να είναι ευθύς και ειλικρινής. Προφανώς εσένα το ζήτημά σου είναι αυτό: κάποιος (ή κάποια- αν και μάλλον είσαι γυναίκα) είτε σε κορόιδεψε είτε σου εξήγησε τις προθέσεις του αλλά εσύ δε γουστάρεις αυτή την κατάσταση. Στην πρώτη περίπτωση έπεσες σε καραγκιόζη. Στη δεύτερη το θέμα το έχεις εσύ. 'Οπως και να'χει, το να γενικεύεις και να λες ότι όλοι (και όλες) που θέλουν πιο ελεύθερη σεξουαλική ζωή υιοθετούν "αμερικανιές", είναι "τσίρκα" και "κλαίνε από το πρωί ως το βράδυ" είναι τουλάχιστον λάθος γιατί δεν είσαι μες στη ζωή του καθενός για να βγάζεις τέτοια επιπόλαια συμπεράσματα ούτε και η περίπτωση που ξέρεις είναι το μέτρο για όλους τους ανθρώπους. Ελπίζω όταν σου περάσει η τσαντίλα να καταλάβεις ότι είσαι φάουλ όχι σε αυτά που νιώθεις αλλά σε αυτά που λες. Εύχομαι ότι καλύτερο.
Scroll to top icon