ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.7.2013 | 13:29

Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΜΑΙΜΟΥΣ

Θα γινει ενας παραλληλισμος σε αυτη τη θεωρια. Ολοι μας λιγο πολυ, σε καποιες στιγμες της ζωης μας βασανιστηκαμε απο την ανασφαλεια η απλα ημασταν τοσο κολοπαιδα που δεν μας ενδιεφεραν τα συναισθηματα των αλλων. Αντρες και γυναικες ανεξαιρετως. Ενας παραλληλισμος που ξεπεταχτηκε μια νυχτα και θελω να μοιραστω.Οιγυναικες σε μεγαλητερο ποσοστο, γιατι κακα τα ψεματα, μαστιζονται απο την ανασφαλεια περισσοτερο απο τους αντρες, λειτουργουν σαν τις μαιμουδες που μεταναστευουν απο δεντρο σε δεντρο. Οι μαιμουδες δεν πιανουν ποτε το επομενο κλαδι του δεντρου (φαλλός) στο οποιο θελουνε να πανε χωρις να κρατανε παραλληλα και το προηγουμενο. Μολις πιασουνε το επομενο και βεβαιωθουν οτι μπορει να αντεξει το βαρος τους τοτε πηδανε σε αυτο παρατωντας το προηγουμενο. Ετσι στη πορεια της ζωης τους καταληγουν στο δεντρο που μπορει να τους προσφερει τα περισσοτερα. Ποτε δεν ειναι ικανες να κανουν το αλμα απευθειας στο επομενο κλαδι.
2
 
 
 
 
σχόλια
Τι εγινε? Αρχισαμε ολοι να κρινουμε? Ποιος απο τους παραπανω πιστευει οτι ητανε απολυτα ειλικρινης και δεν εκανε τουλαχιστον εναν αλλο ανθρωπο δυστυχισμενο? Η θεωρια ναι μεν ειναι παλια γιατι βγηκε πριν πολλα πολλα χρονια αλλα δυστυχος δε σταματαει να ισχυει ποτε. Μπορει οι παραπανω που σχολιασανε να μη πιανανε τους φαλους δυο δυο μαζι αλλα τουλαχιστον μια φορα στη ζωη τους σκεφτοντουσαν καποιον αλλο και με καποιον αλλο ηταν. Ξεκινουσανε κατι καινουριο και σε κατι παλιο ηταν ακομα κολλημενοι. Η θεωρια αντιπροσωπευει ολα τα παραπανω οχι ολα οσα βλεπει το ματι μας.. Στο κατω κατω ο αναμαρτητος ας κανει το πρωτο σχολιο..
Και εγω εχω μαιμουδιασει και ολοι μας. Δεν υπαρχει κανεις που να μην εχει βρεθει σε μια τετοια κατασταση πιστευω. Και αν υπαρχουν ειναι ελαχιστοι. Αυτη η θεωρια ισχυει και για τους αντρες κακα τα ψεματα δεν ειναι θεμα σακουλιασματος. Ολοι μας αγαπαμε μια γυναικα η αγαπησαμε. Προς θεου!! Τις λατρευουμε για ολα οσα ειναι!
Scroll to top icon